Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
buvartacsko #118 üzenetére
Nekem meg az Apple telók tetszenek, de sajnálom azt a kb. 400 eurónyi programot amit a playen vettem. Szóval megértelek.
-
icemad
nagyúr
Nem a többlet árammal van a baj, hanem a melegedéssel. Ilyen vékony vezetőkön ekkora áramerősség nagyon sok. Hőt termel, ami ellen nem véd a töltőelektronika. Ez itt a baj. Legalábbis szerintem, de egy villamosmérnök biztos jobban tudja, mint én. Jó lenne megkérdezni egyet.
-
icemad
nagyúr
Annyira nem egyértelmű. Én inkább az új USB csatlakozót hoznám hibásnak. A mérete alapján a vezetők 0.2mm körüliek, és adott esetben 2-3 ampert is leadhatnak a töltőfejek. Csak összehasonlítás képpen egy családi házban pl. a 16amperes kismegszakítókhoz 4mm-es ereket szoktak használni.
-
icemad
nagyúr
válasz
MaXimiliam #44 üzenetére
Rátapintottál a lényegre. Ilyen vékony vezetők egyszerűen nem bírják el az ilyen nagy áramerősséget. (egy USB csatlakozóban szerintem a vezetők kb.0.25mm-esek de ez csak tipp.) Gyanítom ezzel lesz a gond.
-
icemad
nagyúr
Magyarországon is sokan megkapták már, ebből a szempontból a cikk pontatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged