Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
A magyar állásfoglalás szövege szép mintapéldája a jelenlegi világnak.
Zavaróan túlnyálazott magyarázkodás, már elolvasni is kínos.
Inkább arra figyeltek volna, hogy egy elnézést beleírjanak legalább
-
Rodi 4.80
senior tag
Be kell várni az Iphone 7-et, hogy meg legyen a karácsony előtti őszi hype, addig élvezhetjük a béta verziós note-ot meg a kémfotós alma 7-et mint elvi lehetőséget.
Ezek a cégek már akkor kartell-t csináltak, amikor Steve Jobs (rip) még tünetmentes volt. Évente lassítják az oprendszereket mindenféle frissítéssel, lassan akkora erőforrás-igényük lesz mit a CERN-nek, de még mindig nem képesek kiváltani sem egy játékos pc-t, sem egy normális fényképezőt, plusz naponta lefárad az akksi.
300.000 Ft-ért.
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
v20
-
Rodi 4.80
senior tag
Olcsó húsnak híg a leve.

-
Tuti repülőre nem engednek fel vele.

-
na bumm... egy iphone 6 is meghajlott nem 1x

nem egy kategória aláírom , iphone 6 hajlásból nem igazán történhet sérülés de mind a 2 neves gyártó és prémium telókkal vezeti a listát. - előttem írták, aki dolgozik az hibázik. ( szerencse, hogy nagy kár / sérülés nem történt )
-
judas13
veterán
Korrekt. Ezt kéne minden magára valamit is adó gyártónak is ilyen esetekben.
-
t72killer
titán
Jobb ha le se írod, még a végén megcsinálják
. A fix akksit is az apple-től lesték el, a rádiót is arrafel tüntették el, hogy az iphone-ban sincs, nekünk minek.
-
Árpi001
senior tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Én mondanám!

Bár tény,hogy ennek evidensnek kéne lenni.
De nem az sajnos... -
.:Ádám:.
tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Én néztem is a közvetítést, és amikor elhangzott a csóka szájából csak pislogtam, hogy ez most komoly. Nem értem miért kell így csinálni. Ráadásul az egész egy vontaott műsor volt, ahol várta a tapsot minden szó után szinte.
-
Reinkz
senior tag
-
buvartacsko
addikt
válasz
üzenetére
"csak aztán használod is?"
én pl kihasználom az iPhone össze ficsörjét, ez baj? vagy nem lehet elhinni hogy valaki kihasználja ha már megvette? azért vette mert erre a tudásra volt szüksége? nem lehet elképzelni? (legyen szó akár S7-ről, vagy akármilyen csúcs telefonról...)
-
törölt tag
válasz
janeszgol
üzenetére
Note (széria) az egyetlen Samsung, ami számomra érdekes már elég régóta. Nem nagyon van konkurense, így szerintem nem is nagyon lehet összevetni más készülékkel. Ez most független attól, hogy kinek mennyire éri meg kifizetni az árát.
A plusz szolgáltatások teszik ki a lényeget, így ennek tudatában érdemes értékelni. HA valaki csak azért veszi, mert nagy, akkor tényleg nem lesz különbség a felsorolt márkákhoz, modellekhez képest.
-
tixem
addikt
Takata botrány és társai. Nem egyedi eset. Sajnos ma már oda jutottunk, hogy egy gyártó ha elismer egy ekkora bakit és mindent megtesz annak érdekében, hogy ne történjen több/komolyabb baj, már megsüvegelendő. Ez lenne a minimum.
Ettől persze még vérciki, hogy egy ekkora szériahiba átment a QC-n. De legalább nem hallgatnak, mint az a bizonyos a fűben és nem kenik rá ilyen-olyan user error-ra.
-
-
ToMmY_hun
senior tag
Mindenképpen adnak egy új note-ot, ha már van? Kár, pedig pont sikerült belakni és lehet, hogy nem is rossz széria. :/
-
törölt tag
Tegye fel a kezét az, aki vett ilyen telót.
Nos, az enyém lent maradt.
De lent marad a csúcsszuper iPhone-nál, HTC-nél, LG-nél - és tessék sorolni, kedvetekre.
Miért? Mert simán túlhájpolt vackok kiba.tt drágán.
Vettem új Huaweit, OP3-t. Talán veszek egy Asus Zenfone 3 Ultra-t - de ez még kérdéses.
Elhiszem, hogy kinek a faxa nagyobb - csak aztán használod is? Vagy csak a strandon ficsúrkodsz vele?
Szóval tessék kapizsgálni, mire is jó - és mennyiért...Nem olvasok vissza, de arra gondolt valaki, hogy mi van akkor, ha a töltés ellenőrző hardver 'hibás', vagy ennek a szoftvere?
Vagyis hogy a nem saját töltőt, pl. dzsunka xart nem megfelelően azonosítja, és simán ráküldi a több V-ot?
Kérdezem, ez nem-e lehetséges? -
-
-
törölt tag
Mivel a Samsung elismerte és hivatalos közlemény van róla a cikkben, így rámondható, hogy igaz.

iNfAntRy:
Csak itt még mindig az a lényeg, hogy hibásak az akkumulátorok, ami komoly sérülést okozhat. Nem a bootloop vagy egyéb hiba a fő szempont.Kicsit más egy nem induló készülék, mint egy arcsérülés vagy más vagyoni kár. Vagy tegyük fel mi van, ha vezetés közben az autóban gyullad ki? Továbbá azt sem tudják hány készüléket érint. Ez nem jófejség, nincs más választásuk.
-
Fejvadi
nagyúr
Kíváncsian várom, mi fog kiderülni, mennyi ebből az igazság.
-
sefan67
aktív tag
„A Samsung elkötelezett a legmagasabb minőségű termékek gyártása iránt,... "
- jó vicc
" ... ezért minden, a felhasználóinktól érkező bejelentést nagyon komolyan veszünk. "
- asztaltcsapkodvaröhögő smileyBullshit.
8 hónapig sz0ptam a büdös szervizükben note 4-el és az s6-al, hát úgy látszik létezik karma.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szvsz. kevés a hét milliárd, lehetne több is. -
Árpi001
senior tag
Én azt hallottam hogy közvetlen kigyúl adás előtt Alah Akbart játszót le a telefon hangszórója!

Viccet félre téve,ez nagyon gáz.Én pl éjszaka töltöm,a fejemtől nem messze a note 4-et...
Simán lehetett volna tragédia is.Ha blama,ha nem,jól járt el a samu! -
Gilberto
aktív tag
Én is megvárom, hogy mi lesz ennek a vége, de mindenképpen Note 7 lesz a következö telefonom. Addig meg megmarad a Note 4. A helyzethez képest azért viszonylag korrektül próbálnak intézkedni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
iNfAntRy
üzenetére
Itt csak az a baj az iPhone 4 tudtommal nem robbant fel sorozatosan megjelenés után. Ha olyan jellegű gond lenne mint i4 esetén, akkor azt megérteném hogy tényleg korrekt, de itt most nem az van hogy nem megfelelő a térerő, hanem sorozatosan robbannak fel a telefonok, kicsit más téma...
De most nem akarok itt belemenni hogy némelyik Samu fan nem lát az erdőtől, szóval én leírtam a véleményem, és nincs kedvem ezután megmagyarázni azt amit már többször érthetően leírtam.
WinstonWolf: Személyeskedni azért mert nem egyezik véleményünk még nem kellene. Viszont ha neked a perekről világ szinten egyből Magyarország jutott az eszedbe akkor nem tudom kinek kellene jelentkezni VV9-be.

-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WinstonWolf
üzenetére
Remélem tisztában vagy vele hogy nem csak hazánkat érinti a dolog, szóval pont nem azt kellene nézni itthon milyen pert lehetne nyerni, inkább gondolkozz Amerikában ahol 100 milliókat kapnak egy semmiségért is. De szerintem hagyjuk is, ahogy látom te egy Samu fan lehetsz ha így látod ezek most mennyire brutál jó fejek.
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Most ebbe ne menjünk bele, hogy a pereknek milyen kimenetele lehet, főleg kis hazánkban. Nálunk a bíróságokon nem mindig 5 a kétszer kettő... De azért elég sűrűn...
Nem is erről beszéltem.
Más gyártó - aki hasonlóan mérlegelte a perek kimenetlét - nem biztos, hogy ezt így megtette volna.
Ezen van a hangsúly. Ezzel nem a Samsungot akarom piedesztálra emelni, csak egy pozitív példa, amit mindenkinek illene követni...
Az megint más kérdés, hogy a garanciális szerviz még mindig pénzfeldobás alapon működik a Samsungnál, de talán egyszer ott is változik a divat...
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Meg azért van némi különbség egy gyári hibás alaplap/bootloop probléma és a telefon égés általi megsemmisülése között. Ezért nem kérdés a visszahívás. Ilyen jellegű hiba nem sokszor fordul elő, plusz nem megállapítható, hogy hány készüléket érint.
Még mindig sokan nem értik, hogy nincs ebben semmi jófejség, szimplán elég magas a kockázat az emberi sérülésre, illetve a vagyoni kárra. Ebben az esetben nincs mérlegelési lehetőség, csak a gyors és teljes csere.
-
RudY
addikt
Eleinte arról volt szó (legalábbis úgy tudom), hogy a Note 7 minden szempontból alkalmazhatná a Qualcomm Qucik Charge 3.0-t is (legalábbis az USA verzió), de végül mégis a 2.0 mellett maradtak biztonsági szempontból. Még júliusban ki is került pár fotó a töltőről [link], amelyiken még fel volt tüntetve a 2,1 A-12V is.
Később viszont ez lekerült [link] így csak az 5V és a 9V maradt.
Talán itt kutyultak el mégis valamit?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WinstonWolf
üzenetére
Csak gondold végig, mennyi pert és milyen jellegűeket kell végig csinálni utána, sokkal nagyobb bukta. Hibák meg persze hogy mindenhol vannak, itt nem is arról van szó hogy a Nokiánál vagy Iphone-nál vagy akármilyen teflonnál párszor ne előfordult volna elő a világon hogy az aksi felrobbant (mert ugye volt ilyen), itt megjelenés után sorozatosan robbannak fel mint látható, szóval ezt elhiheted minden ekkora cég meglépné, mivel ha nem teszik csak magukat sodornák nagyobb bajba.
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Nem akarok semmilyen flame-t kelteni ezért csak így írom le: Vannak olyan gyártók, akik ezt nem minden esetben teszik meg. Ha még nem hallottál ilyenről, akkor felesleges minden további szó...
Hibák mindenhol akadnak. Az más kérdés, hogy ilyen volumenű visszahívásra ritkán került sor csúcskészülékek esetén. Régóta vallom már, hogy új készülék esetében érdemes várni 1-2 hónapot legalább, addigra kijönnek az ilyen dolgok. Ez csak megerősített ebben.
-
kengyel
nagyúr
A hiba sajnos megtörtént, viszont korrektül orvosolják.
-
laci_csk
senior tag
-
Nagyon ciki.
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
A telefon hibája miatt szépen megéghetsz, sőt a lakás is rád gyúlhat akár, az hogy meg visszahívják ezért őket nem jófejség, hanem ilyen hibánál ez elkerülhetetlen ne így legyen. iPhone 7 bejelentés előtt meg egy ilyen jellegű baki nem hinném nagyon klassz reklám lenne, ez nem egy térerő hiba vagy hasonló...Na meg ugye azt is tegyük hozzá nem egy 50 ezer forintos telefonról van szó, hanem egy csúcsmodellről, azaz ilyennek kurvár@ nem lett volna szabad előfordulnia. -
L.Levy
csendes tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Robban az is csak nem a bemutató korul és akkor mar nem is olyan nagy a hirveres
-
Meglepő, de komolyan. Nagy mellé lövés.
-
Érdekes feljemény. Nyilván a Quick Charge is célkeresztbe kerül ezáltal, de nem hinném, hogy az okozza, inkább az akksik vagy a szabályozó elektronika.
Kis darabszámról van szó, így gondolom, inkább óvatosság, de ha már visszahívnak bármennyit, az önmagában nagy presztízsveszteség. Sajnálatos dolog, de ettől még nem kell falnak menni és minden Samsung terméket ócsárolni. Nyilván előkerülnek az ismerősök ismerőseinek esetei vagy az idők során az emlékeinkben megtöbbszöröződött Samsung szívások is.
Kíváncsi vagyok a Note 7 árának alakulására, az ügy lezavarása után. Még a végén nyerünk egy jó nagy áresést.

-
embe
nagyúr
válasz
szaszyka
üzenetére
Mermért?
A minőségével mi a baj? Szerintem semmi. Egy nagyon jó minőségű / minőségi készülék. Valami baki csúszott be, de attól még nem képvisel szar minőséget. Gondolom tesztelték alaposan, de a legjobb tesztlabor az élet. Jelen esetben is bebizonyosodott. Vagy gondolod hogy ennek a hibának a tudatában dobták mégis a piacra? Vagy nem tesztelték?
Már linkeltem korábban, anno a Nokia telók akksija is túlmelegedett, volt amelyik robbant is.
Gondolom most agyalnak ezerrel, hogy milyen csillagok együttállása kellett ehhez a szituhoz. Mi amire nem gondoltak az előzetes tesztelések során. -
szaszyka
senior tag
Pár évet dolgoztam koreai cégeknél, tudom hogy mennek a dolgok. Elkötelezettek a minőség felé, de azért a terv megvalósítása a lényeg. A tervnél fontosabb dolog nincs is. Az, hogy a vevő szív, az egy másik dolog.
-
Nyilván nem kötelező a csere, de akkor megvonhatja a Samsung a garanciát mondván, hogy nem tudja garantálni, hogy nem lesz probléma. Plusz a tulajnak alá kell írnia egy papírt, hogy saját felelősségére tartja meg a mobilt, minden felelősséget vállal, és eláll a garanciától.
(#22) Littlecar: akkor nem lehetne vízálló, legalábbis nem ekkora méretben.
(#23) t72killer: úgy nem lehet garantálni a vízállóságot ,mert a user könnyen rosszul teheti vissza a hátlapot
-
L.Levy
csendes tag
Egy picit azért kezdjük túl tolni a témát nem a zsebben gyulladt ki az az iPnone volt. Itt töltés közben gyullad ki vagy elfüstöl az aksi s ha minden igaz akkor az eddig kiszállított készülékek 0.1%-at érinti. De mivel tűzveszélyes ezert nem kockáztatnak és visszahívjak az egész készletet. Lehet negatív reklám is a cégnek de szerintem ez annyira nem viseli meg a céget és a tőzsdén is helyre állnak a dolgok.
-
doooo
veterán
válasz
szaszyka
üzenetére
Tipikus magyar mentalitás... Örökké nyavalyogni, nyavalyogni, nyavalyogni... Ha érint a dolog, ha nem, csak nyavalyogni... Mennyi fájdalom, elhallgatott kín, kisebbségi komplexus lakozik ebben a -hajdan szebb napokat látott- népben...
(szaszyka: nem feltétlenül válasz ez neked, csak úgy kibukott belőlem)
-
GeryFlash
veterán
Ez az indok amikor tényleg nagy ritkán látok vmi best buy Samsung tévét/telefont/terméket és mégse veszem meg, mert Samsung. Ez nem haterség, abban az 5 évben amíg ezt nem csináltam 10+ Samsung készülékből mindegyik elromlott, és több televízió szerelő szerint elmebeteg az, ahogy a Samu tévékben a tápellátás és a kondik el vannak helyezve, gondolom ez nem csak tévéknél van jelen.
Korrekt hogy nem söpörték szőnyeg alá, de valószínűleg nem csak jófejség hanem nagyon ésszerű döntés és, a perek miatt még nagyobb szívás elé állhattak volna.
-
szaszyka
senior tag
Tipikus Koreai mentalitás... A darabszám a lényeg, csakis a darabszám, a minőség másodlagos.
-
PhoneRoast
újonc
Eléggé ciki.
-
Millerchris
tag
Pont a heten vettem volna meg.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ha ilyen kicsi a meghibásodás aránya, akkor elég nehéz lesz rájönni, hogy mi okozta a problémát...főleg hogy a hibás készülékek szétégtek, felrobbantak. Abban se vagyok biztos, hogy ezek után nem kérik majd azt (jogosan), hogy inkább adják vissza a pénzüket és választanak mást.
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Teljesen jogos, én is szoktam hangoztatni

-
törölt tag
Leírták a cikkben, hogy akkumulátor hiba okozza a problémát. Volt egy update.
--------
Nem 35/24 készüléknél van probléma...hanem annyian jeleztek eddig (szeptember 1.) problémát. Ezért hívják vissza az összes készüléket. Tehát ennél több készüléket is érinthetnek a problémák.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko
üzenetére
Aztat hát
Egyszer annó szakmai kérdést is feltettem. -
laci_csk
senior tag
Milyen galaxisban tortenhet meg hogy felrobban az akksi? Ez lehet az uj kerdes. Valasz a Note7 Galaxy-sban
-
w333
félisten
Tehát akkor az 5V -t nem is bírja ? az azért kemény !

(#114) icemad
Én értem amit mondasz ... de a telefon belsejében van egy töltőelektronika ami ezt megakadályozza szóval ha 9V és 5A -el töltenéd akkor sem kéne hogy baja legyen mert leszabályozza az áramot, de ebben az esetben úgy látszik hogy mégsem szabályozza le majd túlhevül az akku és szétrobban !

-
icemad
nagyúr
válasz
buvartacsko
üzenetére
Nekem meg az Apple telók tetszenek, de sajnálom azt a kb. 400 eurónyi programot amit a playen vettem. Szóval megértelek.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
ha ilyesmi történne, nyugodj meg ott leszel majd az első 20 kommentelő között mint apple hater, ahogy eddig is fikázni jártál be az összes apple topicba.

iSonic
"én azt nem értem benned, hogy ettől Neked jobb lesz a napod vagy viccesebbnek tartod Magadat vagy szimplán ez okoz örömet? "
nem, csak szeretnék görbe tükröt mutatni az apple hatereknek, mert uncsi már ez a droid-apple háború ami ezen a fórumon történik. nekem személy szerint nagyon tetszik a note 7 meg az s7 is, de mivel már berendezkedtem az apple ökoszisztémába, nem igazán lenne kényelmes/jó döntés átállni rá. de az iOS jelenleg nekem megfelelőbb egyébként is, bár most nem is ez a lényeg. a titok az, hogy szerintem is sajnálatos, örülök hogy a samsungnak is pörög a szekér, így az apple is kicsit feleszmél, örülnék neki ha jobb kamerát pakolnának a következő iphoneokba, mint ami az aktuális galaxykba van.
icemad
igen, én is buknék jó pár appot.

-
gerii
addikt
A visszahívott (és használt) telókkal vajon mit fognak kezdeni, kuka, vagy javítják? Ekkor már ugye refurbished lenne, na de 150-200k-ért ki a fene venné meg...
-
RSteve
tag
válasz
buvartacsko
üzenetére
Nem azt írtam hogy nem lehet kapni, hanem hogy a hivatalos értékesítés még nem kezdődött el és ez igaz is.
A boltokban a bemutató telefonok voltak kint, amit nem lehetett megvenni csak előrendelni. A hivatalos értékesítés pedig itthon sem kezdődött el, lefújták, csak az előrendelteket szállították ki.
Így nem nagyon értem mit nem értesz. Jelenleg telefonok az elég jól adminisztrált előrendelőknél vannak kint, pontosan beazonosítható számban és személynél. Sokkal egyszerűbb most ebben a körben cserélni, mint aztán majd a sokmilliósból.
-
laci_csk
senior tag
Akkor ezek szerint csak jo lesz valamire a Sony azon fejlesztese, ami nem tudom mi a neve, arra hivatott hogy kimelje az akksikat.
Szerintem is ez a Quickcharge nem sok jot tesz az akksiknak, ezentul mind tobb ilyen tortenettel fogunk talalkozni.
A fiam gyari toltofeje is kiment a Note4-nel, vett masikat most az akksi nem jo ki kell cserelje, az en telom is forrosodik mikor a toltore van dugva stb. Nem lesz ennek jovege. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko
üzenetére
Lehet hogy az Iphone 7-el megtörténik majd
Nagyon nem lenne vicces az sem,sőt még ha valami ZS kategoriás gyártó telefonja robbana fel,az sem.Te azt gondolod,hogy a Samsungnál most boldogok?
-
iSonic
addikt
válasz
buvartacsko
üzenetére
én azt nem értem benned, hogy ettől Neked jobb lesz a napod vagy viccesebbnek tartod Magadat vagy szimplán ez okoz örömet?
egyszer elsütsz egy poénnak tűnő semmit okés, kétszer elsütöd.. ok, de 15xszörre a semmit és csodálkozol, hogy az emberek ráunnak és beszólnak? Itt már nem arról van szó, hogy a telefont védik vagy a márkát, hanem arról, hogy valami probléma van Veled, mint személlyel és ezért szólnak Rád. Te meg mész majd sírni a moderátoroknak, hogy milyen gonoszak az emberek. Ez olyan esett mint amikor Pistike ütögeti a 150kg-os boxoló hasát, egy idő után az a boxoló visszaüt és fájni fog Pistikének. -
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
szerencsére még nem kellett soha többmillió iphonet visszahívni mert bootloopolt, vagy felrobbant mint a note7.

-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko
üzenetére
Ha mondjuk egy Iphone gyuladna fel a kezedben az biztosan jó érzés lehet

Annak más a tüze? -
TaS1kaaa
tag
Bomba siker ez a Note 7

Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- AliExpress tapasztalatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. A fix akksit is az apple-től lesték el, 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)