- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
-
laci_csk
senior tag
Hivatalosan is bejelentette a Samsung, hogy mivel mar megjelent az ifon 7, aki akarja arra cserelik a notejat, hogy ne a 7-es szamon muljon.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Braddock #316 üzenetére
Egyre gázabb ez a történet, rakja át a SIM kártyáját a régi telefonjába, na persze ha még meg van, vagy ha épp nála van...
Az is szép, hogy az akku történet mellé még itt van a készülék kifagyása bootloop, ami megint egy elég nagy gond egy ilyen telefon esetén, és bizony ez a hiba több felhasználót érint mint az akku probléma, igaz a boot hiba miatt még nem történt tűzeset, de mind a két esetben használhatatlan a készülék.
Az hogy az akku ki lesz cserélve még a másik hiba nem lesz megoldva...
Valami lavina effekt kezd itt kialakulni, és kíváncsi leszek a végjátékra... -
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
-
zsolt501
nagyúr
válasz
t72killer #311 üzenetére
Ezt a hibát globálisan nem lehet kiheverni, ezt a terhet évekig fogja görgetni maga előtt a cég, már csak az ilyen olyan perek miatt is, mert ugye nem muszáj annak a telefonnak leégni, ha azt nem használhatod, az már maga kár a felhasználónak, és most erről van szó, mert ugye nem használhatod a telefont biztonsággal, és bizony több helyen már tiltott is.
Az hogy kicserélik a telefont az egy dolog, de a légitársaságot mivel fogják biztosítani pl. hogy azzal a készülékkel már nem lehet gond.
De azt a felhasználót sem nagyon fogják meggyőzni akinek már kárt okozott a telefon.
Szóval itt egy nagy presztízsvesztésről van szó amit csak évek alatt lehet rendbe tenni. -
-
zsolt501
nagyúr
A cikk végét ide idézném.
A virtuálisvalóság-szemüveget gyártó Oculus az esetek miatt arra kér mindenkit: ne használják a Gear VR szemüveget a Galaxy Note7-essel. A headsetbe helyezve felrobbanó telefon komoly szemsérüléseket is okozhat.
-
Narxis
nagyúr
-
fairi
őstag
válasz
Parallaxis #305 üzenetére
Nem biztos sokkal több, mivel ha valakinek leég az viszi garanciáztatni, így a samsung nagyon jól tudja mennyi a baleset.
Tipikus olyan probléma amivel mindenki gariba viszi vagy legalábbis reklamálni fog valahol. -
RudY
addikt
FAA Statement on Samsung Galaxy Note 7 Devices
In light of recent incidents and concerns raised by Samsung about its Galaxy Note 7 devices, the Federal Aviation Administration strongly advises passengers not to turn on or charge these devices on board aircraft and not to stow them in any checked baggage.3 Airlines Are Banning Passengers From Using the Samsung Galaxy Note 7
-
fairi
őstag
válasz
Parallaxis #300 üzenetére
Hivatalos szám 30 valahány, vagyis nem oly sok, de ha azt nézzük alig 1 hónapja kapható, elég vészjósló.
vagyis nem úgy viselkedik mint egy gránát,szóval az ISIS nem fogja felvásárolni a telefont, de a samsung elkerülendő a nagyobb botrányt (valszeg fél év alatt 100 felé menne ez a szám) visszahívást rendelt el. -
törölt tag
Amerikai légügyi hivatal (FAA): ne töltsék vagy használják a Note 7-et repülő fedélzetén és ne tegyék feladott poggyászba [link] (formálisan nem tiltották meg csak nyomatékosan javasolták a usereknek)
A cikk szerint a Quantas és a Virgin Australia ausztrál légicégek is ilyen figyelmeztetést adtak ki.
-
válasz
Parallaxis #300 üzenetére
Értem, USA-ban, ahol még a bilire is ráírják, hogy hány kg-os gyereket tehetsz rá, feltételeztem, hogy egy veszélyes tárgyról azonnal tájékoztat a forgalmazó - ezt persze pofon1xerű lesz ellenőrizni.
Mondjuk ezt Mo.-gon is igazán megtehetnék, a készülékek jórészét szolgáltatótól veszi az ember, egy SMS-t kiküldeni nem nagy fájdalom... Most olvasom: balkanisztánban ráérnek két hét múlva közölni az ügyféllel a dolgot, gratula...
Ezekután ha direkt pukkantotta el az emberünk, tájékoztatás nélkül, akkor samu + a helyi forgalmazó megérdemli a pert és el is fogja bukni (normál telót legyen az samu, szifon, akármi, elvileg nem lehet hibás kábellel/normál hőségben felgyújtani, ahhoz ki kell égetni a védőáramköröket)
Mondanám, hogy kishazánkban jó lehetőség ez, ha vki új kocsit akar, de óvatosan, errefelé jogorvoslat terén is balkanisztán van...
-
Parallaxis
addikt
válasz
t72killer #295 üzenetére
miért is hagyna az ember a forró kocsiban egy olyan telót a töltőn, amiről tudja, hogy töltés közben kigyulladó akksik miatt visszahívták
Ha te nem olvasnál fórumokat, akkor te sem tudnál róla, mert sem a gyártó, sem a forgalmazó nem értesítette ki a vásárlókat, legalábbis én még semmilyen hivatalos e-mailt, vagy hívást nem kaptam róla, pedig a Telekomnál minden adatom megvan és a Samsungnál is beregisztráltam a készüléket.
Szóval továbbra is várnék igazolt eseteket, amikor tényleg note 7 égett le
Ha nem lennének igazolt esetek, akkor a Samsung nem hívná vissza a teljes szériát és vesztene milliárd dollárokat. Hidd el, elég komoly a probléma, ha ezt bevállalják, mert eddig is volt pár Samsung készülék ami kigyulladt, de nem történt semmi a helyi kártérítésen kívül.
Gondolom Note 7-ből rengeteget ért baleset, csak sok nem kerül a médiába, hogy ne legyen még nagyobb sajtóvisszhang, inkább fű alatt fizettek nekik kártérítést és gyorsan visszahívták a már eladott készülékeket, nehogy még nagyobb per és kártérítési költség legyen a vége (el lehet képzelni mekkora összegekről lehet szó, ha bevállalták a 7 milliárdos tőzsdei zuhanást és a visszahívás 1 milliárdos költségét). -
válasz
buvartacsko #298 üzenetére
Persze, ha biztosítási csalást csinálsz biztos azt mondod, hogy japersze, tudtam, annak ellenére hagytam a kocsiban...
Nehéz ügy ez, mert tényleg lehet is igaza a kocsi tulajának, de az is lehet, hogy csak új kocsit szeretett volna.
Azt mondjuk talán ki tudják deríteni a szakik, hogy a tüzet tényleg a teló okozta-e (=nincs egyéb gyújtóanyag nyoma a környéken), ha maradt belőle valami, akkor talán még azt is, hogy babráltak-e a telóval (ha lyukat ütsz bele, mindegyik durran).
-
Egy cseppet gyanús a sztori - miért is hagyna az ember a forró kocsiban egy olyan telót a töltőn, amiről tudja, hogy töltés közben kigyulladó akksik miatt visszahívták
? Kétlem, hogy nem lett volna minden ügyfél értesítve. Gondolom természetesen jóféle biztosítás van a kocsin
Szóval továbbra is várnék igazolt eseteket, amikor tényleg note 7 égett le (nem elephone, nem a "haverom új mobilja, gondolom note", stb)
-
bazs.88
csendes tag
Sokan még mindig képtelen felfogni, hogy ha egyszer a Samsung azt kérte, küldjék vissza a készüléket, az nem véletlen volt... :/ Bár nem tudom mennyire lehet igaz, a csávó szerint a telefon miatt égett le a kocsija...
-
törölt tag
válasz
zsolt501 #290 üzenetére
De a gari az egész samkungnál indult rossz irányba, vagy csak az van h balkanisztánban egy ilyen hulladék céggel dolgoztatnak mint az TMX, és más országokban ez nem érinti a Samsungot? Mert ha utóbbi, akkor kifejezetten a samsung magyar support lett sz-rabb és nem a samsung support általában.
-
RaveForce
veterán
válasz
zsolt501 #290 üzenetére
A garancia kezelése nagyon problémás pont az utóbbi pár évben a cégnél
Igen, a TMX nevű cégnél, ez általános jelenség, és kb a hazai márkák úgy felét ők szervizelik, bár a Cordon az a mégszarabb kategória..
láne mióta megszűnt a prémium kategória esetén a prémium szerviz szolgáltatás, ami ugye otthoni (helyszíni) javítást jelentett
nem szűnt meg, csak már háznál kivitelezhetetlen ezeknél a javítás, és nem csak azt jelentette, jelenleg is van, futár hozza-viszi, lényegesen gyorsabb mint a többi telefonnál amikor magadnak kell visszavinni a vásárlás helyére és egy hónapig nem látod
ami Note2 után meg is szűnt
ez így igaz, azzal a kis különbséggel, hogy bőven nem egyből utána
Az ügy esetleges pozitív hozadéka lehet, hogy esetleges hiba esetén, javítás helyett egy refurb note7-et adnak egyből
-
zsolt501
nagyúr
válasz
t72killer #287 üzenetére
Én is nagyon remélem hogy további infót kapunk, mert ez azért elég nyugtalanító így.
Remélem előre menekül a Samsung, és egy külső cég fogja a készüléket bevizsgálni, mert ha nem így lesz az csak tovább gyengíti a céget.A garancia kezelése nagyon problémás pont az utóbbi pár évben a cégnél, pláne mióta megszűnt a prémium kategória esetén a prémium szerviz szolgáltatás, ami ugye otthoni (helyszíni) javítást jelentett, ami Note2 után meg is szűnt, pedig ez a szolgáltatás bizony igen prémium érzést adott az ügyfélnek, és bizony az ügyfél fontosnak érzi magát az ilyenektől.
Egy telefon nem csak attól lesz prémium, hogy hogy van összerakva, illetve miként működik, egy felső kategóriás készülék attól lesz igazán prémium ha a hozzá adott szolgáltatás is prémium, és bizony ez már a Samsung esetén már nem mondható el sajnos. -
válasz
zsolt501 #286 üzenetére
Kíváncsi leszek mindenképp az ügy kimenetelére, remélem arról is hírt ad a sajtó.
A samu kibír egy ilyen gyomrozást, és őszintén ráfér: egyre másra hátrálnak ki a gari alól, már nem az a cég, ami 5éve volt - ideje őket visszaterelni a helyes útra.
#288: Sztem a nagy többség ismeri és érti a viccet
-
zsolt501
nagyúr
Ha valódi ez a kocsi kiégés és nem csalás, akkor itt már nagyon komoly gondban lesz a samsung, mert ha per lesz ebből és bevizsgálják majd a készülékeket és ne adj isten további gond van az akkuval akkor még be is tilthatják a készülék forgalmazását, és ez már igen nagy érvágás lesz a cégnek.
Nem lesz egyszerű a cégnek újra felépíteni a vásárlói bizalmat a készülékeivel szemben.
-
RaveForce
veterán
válasz
buvartacsko #282 üzenetére
csak utóbbit cserélik, és csak kis százalék érintett, míg az előbbi...hát igen..
-
válasz
buvartacsko #282 üzenetére
Volt már biztosítási csalás a témában, és a kocsiban senki nem tartózkodott.
-
buvartacsko
addikt
válasz
anadroid #281 üzenetére
Ha belegondolsz tényleg rásegített, mert rádugta a telefont a töltőre. Vicceskedtünk itt azzal, ha lemerül az iPhone akkor vegyél újat, mert töltő csatlakozó sincs rajta, de igazából a Note 7 ilyen, ha lemerül dobd el, mert ha rádugod tölteni este leég a házad, és bennég az egész családod. Na de legalább Jack csatlakozó van rajta.
-
válasz
buvartacsko #278 üzenetére
Woouw, kemény! Asszem a családnak új kocsija lesz
Dolgozik szépen a lítium.
Én igazából attól tartok, hogy ezekután méginkább beszigorítják az akksis cuccok (leginkább powerbank) repültetését
.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #278 üzenetére
Szép pert fog nyerni a pali, főleg hogy amcsiba volt.
-
buvartacsko
addikt
-
válasz
Parallaxis #276 üzenetére
Ja, elfogyott az edge
. Az is lehet, hogy már úton van a lejelentett szállítmány, így bukós lenne visszatáncolni.
-
Parallaxis
addikt
Azért vicces, hogy tegnap még a közleményben az állt, hogy aki nem akarja megvárni a 19-ét, annak becserélik S7-re, vagy S7 Edge-re értékegyeztetéssel, mára ez a lehetőség eltünt a közleményből.
Lehet túl sokan éltek a lehetőséggel -
S e t h
nagyúr
Köszi Samsung.
-
Matada2.3
veterán
-
zsolt501
nagyúr
válasz
beaglepuppy #271 üzenetére
Lényeg hogy be legyen regisztrálva a készülék a My Samsung oldalon és majd cserélni fogják.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
beaglepuppy #269 üzenetére
Nekem az a gyanúm, hogy még most is hibás szériából kapott, mivel még a Samsung nem lépett a visszahívásban, és a Samsungnál kell majd a készüléket regisztráció után cserélni, szóval az ismerősöd még 100%-os hogy nem hibátlan készüléket kapott, mert még kiszállítás sem történt ez ügyben.
Nagyon úgy néz ki hogy még egy készüléket fog kapni, csak azt nem tudni mikor. -
Vesztern
csendes tag
válasz
beaglepuppy #263 üzenetére
Azért ez elég érdekes, hogy az MM-nek hamarabb van cserekészüléke mint a "nagy szolgáltatóknak". Esetleg ott nem hallottak a problémáról???? kicsit sántít nekem de mindegy. Még a Samsungnál se tudják mikor cserélik....
-
pusszycat
nagyúr
válasz
beaglepuppy #266 üzenetére
Mond neki,h este ne dugja be,ki tudja...
-
Ateszpapa
addikt
Az a baj, hogy valóban gondok vannak a Samsungéknál az aksikkal.
Anno nekem az S4-nél púposodott fel az aksi, és nem csak nálam.Akkor könnyebb volt a csere, mert azt ki lehetett venni.
Jött a szervizes és kicserélte.Egyszóval már akkor is problémák voltak velük.
-
kovsol
titán
válasz
beaglepuppy #261 üzenetére
Mire cserélték ki?
-
Vesztern
csendes tag
válasz
beaglepuppy #261 üzenetére
Az ismerősöd melyik szolgáltatónál van, vagy melyik boltból vette?
-
beaglepuppy
tag
Neketek cserélték már a készüléket?
Az ismerősömnek telefonáltak és ma ki is cserélték. Engem még nem kerestek. -
.LnB
titán
Nagyon ciki ez. Kívácsi vagyok, hogy ki profitál ebből. Remélem a Huawei.
Azért 7 milliárdot zuhanni a tőzsdén egy nap alatt az nagyon meredek!
-
-
Urmy
tag
válasz
pusszycat #254 üzenetére
Bocs nem olvastam
csak jót akartam, de olvasom, itt írja kolléga, hogy a víz nem occsa el
Hát akkor esetleg költséghatékonyabb lenne egy füstérzékelős csipogó és egy porraloltó csomagolása a készülék mellé, így a vevő éjjel nyugodtan aludhat!
Marketing szempontból meg gyenge a Samu, miért nem küldenek csak ki egy matricát "DANGEROUS LIFE EDITION" akinek ilyen teloja van arról messziről látszik milyen kemény csávó, mindig van helye a tömegközlekedési eszközökön a boltba is előre engedik, csak annyit kell mondani S7 el vagyok, sok p.ncika meg menekül.. Élni tudni kell!! -
-
Urmy
tag
Most nem azért de nem lenne megoldás, hogy csak víz alatt lehet tölteni ?
Bár akkor meg lehet megrázza a usert, de mondjuk ha a zsinoron logatja bele egy köcsögbe akkor ez megoldás lenne! Ráadásul a víz hűtené a telefont töltés közben. -
Valszleg az első Lítiumakksis telefonig... Itt egy S6 és az ágyra kapott kártérítés sztorija.
Ezenkívül itt egy maréknyi szifon is (2db 6-os és egy db 5-ös). Asszem a melóhelyen fogom tölteni a telót
-
w333
félisten
válasz
t72killer #250 üzenetére
Van akinek az S7E is robbant ..., ki tudja meddig lehet ezt visszavezetni !
-
-
w333
félisten
-
törölt tag
Samsung allahakbar 7
-
-
Ha elkötelezett a magas minőség iránt. Akkor mi a picsaert nem lehetett rendesen kitesztelni piacra dobás előtt...
Gratulálok
-
B-L-A-C-K
titán
Állítólag a PH is azért állt le mert egy szerver mellett robbant fel egy Note 7-es....:/
-
Fall-N
veterán
válasz
buvartacsko #90 üzenetére
Szerintem meg az összes gyártó mehet a sunyiba. Már alapnak kéne lennie az USB Type-C (jó ez nincs évek óta) mellett az MHL-képes HDMI-nek is. A jacket sem kellene elhagyni.
-
-
válasz
Parallaxis #214 üzenetére
Ha jól rémlik, az akksigyártó is a samu tulajdonában van, úgyhogy házon belül megy majd a boxmeccs. Kíváncsi lennék amúgy a nem-kamu esetekre, mert ezekszt tényleg van battery-gate, csak épp a sajtó nyomatja azt az egy szerencsétlen sült Elephone-t minden címoldalon.
-
motown5l
senior tag
e honapba szandekoztam megvenni a keszuleket...Note 4 et csereltem volna le.Igazabol az sem volt valami tokeletes,mivel nekem a jobb felso sarokban mozog az uveg.El fogok ezek utan gondolkozni rajta,hogy erdemes e megvenni.Lehet hogy mas marka utan nezek !!!!
-
simonzé
addikt
A Samsung igazi nagy kutya. A cég vezetője pl. hamarabb értesül a Dél-koreai választások eredményéről, mint az aktuális miniszterelnök. Olyan mintha Andy meg a Lőrinc hamarabb tudná mint a Viktor. Fudedurvalenne.
Ja, a cikkről nincs velemenyem, én sok éve Lenovos-Asusos vagyok. -
Úgy kell nekik. Nem tudtak várni, minőségi terméket kiadni, szükség volt az xmilliomadik kiadásra. Grats
-
hallerlaller
addikt
Itt is meg lehet tartani az eredeti telefont a csere mellett mint a shield tabletemnél?
-
noro79
tag
-
Atmo
senior tag
Héé, Note7...gyere csak vissza! Gyerer vissza de azonnal!!!
Hiába hívom, nem jön
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Pedig már nyúltam a pénztárcámhoz, mikor fogtam a kezemben, hogy megveszem, de az s7edge-nél nem jobb semmiben, ceruza nem érdekel, de ez így máris bukó lett volna és mivel így indul, a használt piacon is jelentkezni fog negatív értelemben az értéktartósságnál ez a kis hiba. Hiába, hogy a következők már nem csinálnak nukleáris robbanást, ez már rányomta a bélyegét a típusra, :/
szerk:
(#230) pusszycat
Note 7 Reload már eleve rossz névválasztás lenne, mert az újratöltve nevet sokan félreérthetik. A NoBumm meg
-
B-L-A-C-K
titán
Te azt írtad ki mered jelenteni, hogy a 6s Plus elbújhat mellette, erre írtam nagyon nem azzal kellene összehasonlítani, mivel ez 1 éves telefon.
Hardveresen meg nem fog az Apple belerakni 20GB ramot, meg 50 magos procit, mert felesleges, viszont bencsmáárk eredményekbe meg így is verni fogja a Note 7-et is az új széria valószínű.
-
utomi
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #226 üzenetére
Nézd itt van egymás mellett a 6s Plus a Note 7 és a Nexus 6P. Egyértelműen a Note 7 most a legjobb hardveres szempontból. Az viszont igaz, hogy majd az iPhone 7 lesz ilyen szempontból érdekes és azt meg még nem tudjuk milyen. Szoftver az más kérdés. iOS-t felesleges Androiddal hasonlitgatni. Mondjuk nekem a vanilla Android jobban tetszik de ez egyéni preferencia és a Note 7-es TW már bizony szép lett (pedig eddig utáltam
) !
Egy dologban igazán utolérhetetlen az Apple és az a CPU de mondjuk a valós használat során nem igazán érzékelhető a dolog. -
B-L-A-C-K
titán
6s Plus elbújhat mellette
Mondjuk azt vedd figyelembe hogy a 6S Plus majdnem 1 éves széria már, a Note 7 meg most jelent meg, szóval ha hasonlítgatni akarod akkor a szeptemberben megjelenő új szériával kellene. Ettől függetlenül teszteket olvasva tényleg jó telefon a Note 7, leszámítva ezt a bakit.
-
utomi
senior tag
Amit igazán sajnálok az egyébként az, hogy messze ez a legjobb Samsung (sőt szerintem jelenleg a legjobb Androidos telefon) az utóbbi időben. A kijelző fantasztikus, a telefon felépítése kiváló. Ki merem jelenteni, hogy a 6s Plus elbújhat mellette. De bizony erre sokan nem fognak emlékezni hanem mindenhol ezzel a bakival lesz tele minden. Tényleg kár érte és bizony komoly gondok vannak a minőség ellenőrzéssel mert ennek egyszerűen nem szabadott volna átmenni.
Azért be kell, hogy valljam azóta nem merem a telefont egész éjjel tölteni
!
Ami még pluszba fáj, hogy Debrecenben a SE Shopban annyira szépen felrakták a gyári fóliát, most majd lehet a dolgot kezdeni előröl plusz ugye egy fólia bukta. -
Xaels
félisten
válasz
Lord Sidious #223 üzenetére
Párom Tab kábele 2 hónapot sem bírt és ő nem cipelte sehová. Én cipeltem az S6-ét, de vigyáztam rá és meg van a módszerem, hogy tekerjem fel ezeket a kábeleket. Azon az sem segített. Észre sem vettem, de aki megvette a telefont tőlem ő mutatta, hogy ő is így járt a tabjával. Simán be volt sárgulva a kábel a csatlakozó tövénél. Apple-el nem volt hosszútávú tapasztalatom. LG, Huawei, Sony, HTC de egyikkel sem volt soha semmi.
-
Lord Sidious
senior tag
-
zsolt501
nagyúr
Ez van mikor próbálunk minél nagyobb haszonnal gyártani, elmaradnak a beszállítók tesztelései, illetve a szúrópróba szerinti ellenőrzések.
Sajnos ez nem csak a Samsungot érinti, hanem egyre nagyobb divat kezd lenni a gyártók részéről, de a szolgáltatók közt is egyre nagyobb divattá vált már ez. -
dragonfx
veterán
nesze neked tömeggyártás elsietett fejelsztések.mekkora szégyen blama.
talán nem kéne 6 havonta uj verziot kidobni.... -
-
Jhonny06
veterán
válasz
B-L-A-C-K #154 üzenetére
+1, ezzel a seggüket védik. Ha azonnal visszahívják, akkor nincs mibe belekötni. Ha megpróbálják elsunyulni a dolgot és ezzel brutális pénzt megspórolni, akkor sokkal rosszabbul járhatnak egy idő után. Ez egy multi, nehogy azt higyjük, hogy bármi a jófejségről szól, főleg nem ekkora volumen esetén.
-
pusszycat
nagyúr
Mi a helyzet wireless töltésnél? Két akkubeszállítóból az egyiknek hibásak az akkujai, nem őket terheli a felelősség és a csere költsége?
-
Parallaxis
addikt
válasz
janeszgol #209 üzenetére
Akinek Note kell, az mi a fenét kezdjen az almával?
Ha az Apple adná ki a Note-ot, akkor pár hét után több ezer alkalmazás lenne rá, míg a Samsung S-Pen API-ját nagyjából a kutya sem használja.
Szóval butaságot kérdeztél, mivel lényegesen használhatóbb eszköz lenne az Apple ilyen terméke. -
janeszgol
félisten
válasz
Lord Sidious #207 üzenetére
Dehogy fognak átpártolni. Akinek Note kell, az mi a fenét kezdjen az almával? Persze a kisiskolások talán, de nekik vagánykodásra kell inkább.
-
válasz
Lord Sidious #207 üzenetére
A durranással csak óvatosan
Reméljük, tényleg nem lesz akkora tűzijáték, mint amit itt láthattunk
Bár ezekután tuti, hogy a sarkhisufhni telefongyárocska is 2x megnézi az akksikat, mielőtt ráragaszják a bombajó teló jelzőt
Nem tudom, hogy passzióból/szimpátiából vesz-e vki Note7-et (biztosan), de a vásárlók zöme sztem a ceruza miatt veszi. Az meg (javíts ki, ha nem így van) az ipad-ek területe almáéknál, viszont padból a mini is túl nagy telefonáláshoz. Ha ezt a (nem túl nagy, de elég határozott igényekkel rendelkező) réteget akarná az apple becélozni, egy mini-mini padot kellene kiadniuk, úgy 6" körül, Pencil-lel.
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
aprokaroka87 #96 üzenetére
Pont, hogy ez tok jol jott az Applenek. Alapbol az iPhone 7 valoszinuleg nem fog akkorat durrani, mint a 6 (igaz ott segitett a friss kinai piac es az uj meretkat.) vagy a 6S, de igy sok Note 7 szimpatizans atpartolhat.
-
-
Szakiii
addikt
válasz
Valaki87 #191 üzenetére
Barátom i6-ja is meg van hajolva, tökéletesen működik viszont nagyon idiótán néz ki, úgy hogy elképzelése sincs mitől lett ilyet, nem érte komoly behatás, és azzal hogy i6s-házán e téren történt változtatás egyértelművé teszi hogy ott is tervezési gond volt, mindenkinél előfordul az hogy ki ismeri be hogy hibázott már igen ritka. De egy ilyen értékű telefonnál ennek a szolgáltatás részét kell hogy képezze, aki előrendel egy 300 ezres telefont ne is kelljen attól tartania hogy esetleges széria hiba miatt megszívja, ez egy teljesen korrekt reagálás a történtekre, igen.. kellemetlen de legalább nyújtanak rá megoldás ettől többet nem lehet elvárni.
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
pusszycat #27 üzenetére
A Note 7 eventen a Samu beszolt az Applenek.
"Tudni akarjátok mivel együtt érkezik a Note 7? Egy audió jack csatlakozóval… Csak mondom…"
Jot rohognek ha az Apple is vegre visszaszolna az eventen, hogy "tudjatok a jack csatlakozon kivul mivel nem erkezik egyutt az uj iPhone? Halommal olto nelkul... csak szolok" -
-
Crafter32
őstag
Én még mindig nem mernék 300.000 -ért akkumulátor villogós Note7 -t venni. Nem mintha nagy szükségem lenne rá.
Biztosan várható egy erős kereslet visszaesés. Egy jó főnökkel pl: szegény Steve Jobs megoldaná ezt a kérdést is: - Rossz konnektorba dugod!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest