- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
buvartacsko #298 üzenetére
Persze, ha biztosítási csalást csinálsz biztos azt mondod, hogy japersze, tudtam, annak ellenére hagytam a kocsiban...
Nehéz ügy ez, mert tényleg lehet is igaza a kocsi tulajának, de az is lehet, hogy csak új kocsit szeretett volna.
Azt mondjuk talán ki tudják deríteni a szakik, hogy a tüzet tényleg a teló okozta-e (=nincs egyéb gyújtóanyag nyoma a környéken), ha maradt belőle valami, akkor talán még azt is, hogy babráltak-e a telóval (ha lyukat ütsz bele, mindegyik durran).
-
RaveForce
veterán
válasz
buvartacsko #282 üzenetére
csak utóbbit cserélik, és csak kis százalék érintett, míg az előbbi...hát igen..
-
válasz
buvartacsko #282 üzenetére
Volt már biztosítási csalás a témában, és a kocsiban senki nem tartózkodott.
-
válasz
buvartacsko #278 üzenetére
Woouw, kemény! Asszem a családnak új kocsija lesz
Dolgozik szépen a lítium.
Én igazából attól tartok, hogy ezekután méginkább beszigorítják az akksis cuccok (leginkább powerbank) repültetését
.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
buvartacsko #278 üzenetére
Szép pert fog nyerni a pali, főleg hogy amcsiba volt.
-
Fall-N
veterán
válasz
buvartacsko #90 üzenetére
Szerintem meg az összes gyártó mehet a sunyiba. Már alapnak kéne lennie az USB Type-C (jó ez nincs évek óta) mellett az MHL-képes HDMI-nek is. A jacket sem kellene elhagyni.
-
Árpi001
senior tag
válasz
buvartacsko #179 üzenetére
Én mondanám!
Bár tény,hogy ennek evidensnek kéne lenni.
De nem az sajnos... -
.:Ádám:.
tag
válasz
Én néztem is a közvetítést, és amikor elhangzott a csóka szájából csak pislogtam, hogy ez most komoly. Nem értem miért kell így csinálni. Ráadásul az egész egy vontaott műsor volt, ahol várta a tapsot minden szó után szinte.
-
L.Levy
csendes tag
válasz
buvartacsko #108 üzenetére
Robban az is csak nem a bemutató korul és akkor mar nem is olyan nagy a hirveres
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko #118 üzenetére
Aztat hát
Egyszer annó szakmai kérdést is feltettem. -
icemad
nagyúr
válasz
buvartacsko #118 üzenetére
Nekem meg az Apple telók tetszenek, de sajnálom azt a kb. 400 eurónyi programot amit a playen vettem. Szóval megértelek.
-
RSteve
tag
válasz
buvartacsko #89 üzenetére
Nem azt írtam hogy nem lehet kapni, hanem hogy a hivatalos értékesítés még nem kezdődött el és ez igaz is.
A boltokban a bemutató telefonok voltak kint, amit nem lehetett megvenni csak előrendelni. A hivatalos értékesítés pedig itthon sem kezdődött el, lefújták, csak az előrendelteket szállították ki.
Így nem nagyon értem mit nem értesz. Jelenleg telefonok az elég jól adminisztrált előrendelőknél vannak kint, pontosan beazonosítható számban és személynél. Sokkal egyszerűbb most ebben a körben cserélni, mint aztán majd a sokmilliósból.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Lehet hogy az Iphone 7-el megtörténik majd
Nagyon nem lenne vicces az sem,sőt még ha valami ZS kategoriás gyártó telefonja robbana fel,az sem.Te azt gondolod,hogy a Samsungnál most boldogok?
-
iSonic
addikt
válasz
én azt nem értem benned, hogy ettől Neked jobb lesz a napod vagy viccesebbnek tartod Magadat vagy szimplán ez okoz örömet?
egyszer elsütsz egy poénnak tűnő semmit okés, kétszer elsütöd.. ok, de 15xszörre a semmit és csodálkozol, hogy az emberek ráunnak és beszólnak? Itt már nem arról van szó, hogy a telefont védik vagy a márkát, hanem arról, hogy valami probléma van Veled, mint személlyel és ezért szólnak Rád. Te meg mész majd sírni a moderátoroknak, hogy milyen gonoszak az emberek. Ez olyan esett mint amikor Pistike ütögeti a 150kg-os boxoló hasát, egy idő után az a boxoló visszaüt és fájni fog Pistikének.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko #100 üzenetére
Ha mondjuk egy Iphone gyuladna fel a kezedben az biztosan jó érzés lehet
Annak más a tüze? -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Tyűha és akkor most majd becsődől az Apple vagy mi?
ne vedd mar fel,hogy mit mondott valaki a Samsungnál
egy kis humor mindig kell,és abba bele fér a konkurenciának való odaszólás is -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
buvartacsko #51 üzenetére
Szerinted egy ilyen hiba nem történhetne meg az Apple Telefonjaival?
Ennek mi köze van a Jack csatlakozohoz? -
iSonic
addikt
válasz
buvartacsko #78 üzenetére
még azért így is többen mint a Te vicceden
-
laci_csk
senior tag
válasz
buvartacsko #78 üzenetére
de most tobbnek fog fajni.
-
iSonic
addikt
válasz
buvartacsko #72 üzenetére
Senki nem gondolta, hogy vicces lesz. Elsütötték ÉS vicces lett, ellenben a Te poénoddal amit már a 3-ik cikk alá írsz és mindenki csak fetreng a fájdalomtól, mert annyira nem vicces és nem is lényegre törő.
-
András.
tag
válasz
Te komolyan képes vagy ezt beírni minden Note 7-ről szóló cikk alá, többször is?
A cikkhez: kiváncsi vagyok, így mikorra csúszik a készülék megjelenése. Előrendelésem van, de a cég jelenleg azt sem tudja, mi lesz a sorsa, ahány alkalmazottal beszélek, annyi féle választ kapok.
-
iSonic
addikt
válasz
még kétszer süsd el ezt a poént és akkor talán nevetni is fog valaki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest