- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
anadroid #281 üzenetére
Ha belegondolsz tényleg rásegített, mert rádugta a telefont a töltőre. Vicceskedtünk itt azzal, ha lemerül az iPhone akkor vegyél újat, mert töltő csatlakozó sincs rajta, de igazából a Note 7 ilyen, ha lemerül dobd el, mert ha rádugod tölteni este leég a házad, és bennég az egész családod. Na de legalább Jack csatlakozó van rajta.
-
buvartacsko
addikt
-
buvartacsko
addikt
válasz
#80439296 #168 üzenetére
"csak aztán használod is?"
én pl kihasználom az iPhone össze ficsörjét, ez baj? vagy nem lehet elhinni hogy valaki kihasználja ha már megvette? azért vette mert erre a tudásra volt szüksége? nem lehet elképzelni? (legyen szó akár S7-ről, vagy akármilyen csúcs telefonról...)
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #112 üzenetére
ha ilyesmi történne, nyugodj meg ott leszel majd az első 20 kommentelő között mint apple hater, ahogy eddig is fikázni jártál be az összes apple topicba.
iSonic
"én azt nem értem benned, hogy ettől Neked jobb lesz a napod vagy viccesebbnek tartod Magadat vagy szimplán ez okoz örömet? "
nem, csak szeretnék görbe tükröt mutatni az apple hatereknek, mert uncsi már ez a droid-apple háború ami ezen a fórumon történik. nekem személy szerint nagyon tetszik a note 7 meg az s7 is, de mivel már berendezkedtem az apple ökoszisztémába, nem igazán lenne kényelmes/jó döntés átállni rá. de az iOS jelenleg nekem megfelelőbb egyébként is, bár most nem is ez a lényeg. a titok az, hogy szerintem is sajnálatos, örülök hogy a samsungnak is pörög a szekér, így az apple is kicsit feleszmél, örülnék neki ha jobb kamerát pakolnának a következő iphoneokba, mint ami az aktuális galaxykba van.
icemad
igen, én is buknék jó pár appot.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #106 üzenetére
szerencsére még nem kellett soha többmillió iphonet visszahívni mert bootloopolt, vagy felrobbant mint a note7.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #96 üzenetére
persze, pont ezt mondom én is, egy kis humor kell, ezért is vicces hogy milyen bakit követtek el.
jó is lett volna ha átállok droidra a note 7el, és este rámég az egész ház.
ezentúl csak öngyulladó samsung telefonokat fogok vásárolni. lesz mivel tüzelni.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #87 üzenetére
hogy a fenébe ne történhetne meg azzal is ilyen, szokott is. csak olyankor valahogy nem az van mint itt, hogy jaj de nagyon jófej a samsung amiért visszahívja a telefonokat, fel fognak lendülni az eladások! juhu! hanem épp az ellenkezője, de ahogy látom még így is az apple a szemét, holott ők nem fikázódtak ellenben a samsunggal:
"Tudni akarjátok mivel együtt érkezik a Note 7? Egy audió jack csatlakozóval… Csak mondom…"
ezt a note 7 bemutatóján mondta a samsung, csak mondom.
-
buvartacsko
addikt
válasz
pusszycat #27 üzenetére
egyébként pont a samsung rejszolt meg kárörvendett a note 7 bemutatóján az apple kárára, mert hogy az i7-en valszeg nem lesz jack csatlakozó, tessék, ezt úgy hívják karma.
a note 7 nem jack csatlakozóval érkezik hanem sehogy.
akinek megérkezett, küldheti is vissza. 300 ezer forintért, de ilyenkor is az applet szapuljátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Medence topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest