Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Pont, hogy ez tok jol jott az Applenek. Alapbol az iPhone 7 valoszinuleg nem fog akkorat durrani, mint a 6 (igaz ott segitett a friss kinai piac es az uj meretkat.) vagy a 6S, de igy sok Note 7 szimpatizans atpartolhat.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
ha ilyesmi történne, nyugodj meg ott leszel majd az első 20 kommentelő között mint apple hater, ahogy eddig is fikázni jártál be az összes apple topicba.

iSonic
"én azt nem értem benned, hogy ettől Neked jobb lesz a napod vagy viccesebbnek tartod Magadat vagy szimplán ez okoz örömet? "
nem, csak szeretnék görbe tükröt mutatni az apple hatereknek, mert uncsi már ez a droid-apple háború ami ezen a fórumon történik. nekem személy szerint nagyon tetszik a note 7 meg az s7 is, de mivel már berendezkedtem az apple ökoszisztémába, nem igazán lenne kényelmes/jó döntés átállni rá. de az iOS jelenleg nekem megfelelőbb egyébként is, bár most nem is ez a lényeg. a titok az, hogy szerintem is sajnálatos, örülök hogy a samsungnak is pörög a szekér, így az apple is kicsit feleszmél, örülnék neki ha jobb kamerát pakolnának a következő iphoneokba, mint ami az aktuális galaxykba van.
icemad
igen, én is buknék jó pár appot.

-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
szerencsére még nem kellett soha többmillió iphonet visszahívni mert bootloopolt, vagy felrobbant mint a note7.

-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
persze, pont ezt mondom én is, egy kis humor kell, ezért is vicces hogy milyen bakit követtek el.
jó is lett volna ha átállok droidra a note 7el, és este rámég az egész ház.
ezentúl csak öngyulladó samsung telefonokat fogok vásárolni. lesz mivel tüzelni. 
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
hogy a fenébe ne történhetne meg azzal is ilyen, szokott is. csak olyankor valahogy nem az van mint itt, hogy jaj de nagyon jófej a samsung amiért visszahívja a telefonokat, fel fognak lendülni az eladások! juhu! hanem épp az ellenkezője, de ahogy látom még így is az apple a szemét, holott ők nem fikázódtak ellenben a samsunggal:
"Tudni akarjátok mivel együtt érkezik a Note 7? Egy audió jack csatlakozóval… Csak mondom…"
ezt a note 7 bemutatóján mondta a samsung, csak mondom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- World of Tanks - OFF topic
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Router gondok
- Call of Duty: Black Ops 7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezentúl csak öngyulladó samsung telefonokat fogok vásárolni. lesz mivel tüzelni.