- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
aprokaroka87 #96 üzenetére
Pont, hogy ez tok jol jott az Applenek. Alapbol az iPhone 7 valoszinuleg nem fog akkorat durrani, mint a 6 (igaz ott segitett a friss kinai piac es az uj meretkat.) vagy a 6S, de igy sok Note 7 szimpatizans atpartolhat.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #112 üzenetére
ha ilyesmi történne, nyugodj meg ott leszel majd az első 20 kommentelő között mint apple hater, ahogy eddig is fikázni jártál be az összes apple topicba.
iSonic
"én azt nem értem benned, hogy ettől Neked jobb lesz a napod vagy viccesebbnek tartod Magadat vagy szimplán ez okoz örömet? "
nem, csak szeretnék görbe tükröt mutatni az apple hatereknek, mert uncsi már ez a droid-apple háború ami ezen a fórumon történik. nekem személy szerint nagyon tetszik a note 7 meg az s7 is, de mivel már berendezkedtem az apple ökoszisztémába, nem igazán lenne kényelmes/jó döntés átállni rá. de az iOS jelenleg nekem megfelelőbb egyébként is, bár most nem is ez a lényeg. a titok az, hogy szerintem is sajnálatos, örülök hogy a samsungnak is pörög a szekér, így az apple is kicsit feleszmél, örülnék neki ha jobb kamerát pakolnának a következő iphoneokba, mint ami az aktuális galaxykba van.
icemad
igen, én is buknék jó pár appot.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #106 üzenetére
szerencsére még nem kellett soha többmillió iphonet visszahívni mert bootloopolt, vagy felrobbant mint a note7.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #96 üzenetére
persze, pont ezt mondom én is, egy kis humor kell, ezért is vicces hogy milyen bakit követtek el.
jó is lett volna ha átállok droidra a note 7el, és este rámég az egész ház.
ezentúl csak öngyulladó samsung telefonokat fogok vásárolni. lesz mivel tüzelni.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #87 üzenetére
hogy a fenébe ne történhetne meg azzal is ilyen, szokott is. csak olyankor valahogy nem az van mint itt, hogy jaj de nagyon jófej a samsung amiért visszahívja a telefonokat, fel fognak lendülni az eladások! juhu! hanem épp az ellenkezője, de ahogy látom még így is az apple a szemét, holott ők nem fikázódtak ellenben a samsunggal:
"Tudni akarjátok mivel együtt érkezik a Note 7? Egy audió jack csatlakozóval… Csak mondom…"
ezt a note 7 bemutatóján mondta a samsung, csak mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Videós, mozgóképes topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Windows 11
- Azonnali informatikai kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged