- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Érdekes volt most elolvasni az akkori hozzászólásokat....
-
Ricardo
titán
Azért a japán piac nem kicsi, és ha pontosítani szeretnénk akkor nem csak japánról van szó hanem ázsiáról
szerk: Minket átlag embereket nem érdekel, mint ahogy őket sem érdekli mi van itt. Egy cég aki szeretné ott is megvetni a lábát, nem mehet el szó nélkül az adott régió sajátosságai mellett.
-
macikos
addikt
Persze, mert Japánban már 4G van, meg 10MP-es mobilok. Szerintük aki még csak a 3G-nél és a HSDPA-nál tart, az kösse fel magát... az ilyen hozzáállás szerintem abszurd és nevetséges.
Mellesleg kit érdekel, hogy mit gondolnak a Japánok
-
Ricardo
titán
A netkapcsolatról lehet szó
" ráadásul lassú is az Apple telefonja, annak ellenére, hogy az új, 3G-s modellt a nemzetközi sajtó az egekig magasztalta internet-kapcsolatának gyorsasága miatt. Az iPhone azonban Ázsiában nem lehet versenytársa a 3,5G-s internet-kapcsolattal rendelkező telefonoknak, amelyek a Nokia, a Samsung, vagy a Sony-Ericsson műhelyeiből kerülnek ki.
Nem mindenhol lehet eladni alapnak számító tulajdonságokat úgy mintha az almagyár nagy felfedezése lenne.
Mindenki el volt dőlve attól is a fórumokon hogy már lehet névre keresni -
AMD Power
titán
Európában elégedetlenek az iPhone-nal
Ázsiában pedig drágának és lassúnak számít.
Ezt mondtam én a "Japános" iPhone topicban is.
-
-
krissz1
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, arról ha Kanadában veszek Iphone-t, azt a hazai GSM hálózaton is tudom használni?Köszi
-
XXV. Nick
csendes tag
Két kérdés, talán valaki tudja a választ...
- Az iPodnál tök jó volt, hogy pendrive-ként is funkcionált. Erre nem lehet vhogy simán áthúzni fájlokat az intézőből? Nekem csak kameraként jön be, és úgy is csak letiltva...
- Az enyémen rajta volt az installer.app, amit az első használat után leszorítottak a képernyőről az újonnan telepített (részint ráadásul felesleges) funkciók, és nincs meg a launcher alatt sem. Hogy lehetne újra feltenni?
-
Atombalu
senior tag
Gondolkoztam rajta (kb. 1 percig
) hogy vajon lehetne ez a következő ''telefonom''.
De rajottem, h n95 übereli akárhogy is nézzük. -
moonman
titán
''... Visual Voicemail, which is owned by Citrix and originally developed by Net6, has been around for years.'' [link]
-
Cathfaern
nagyúr
Ide kapcsolódik
[link] -
Dare2Live
félisten
válasz
ArthurMiller #157 üzenetére
-
macikos
addikt
Csomagoljuk ki: [link]
Az utolsó 3 kép aranyos
Ez amúgy nem Fake
[Szerkesztve] -
Xero
nagyúr
Miért ne lenne hiteles a videó?
Hogy lefagy.. aha persze.Hírből nem ismerik a gépeim a fagyást
[Szerkesztve] -
duracell89
senior tag
Idézném egy barátomat, aki egyébként több éve ipod tulaj:
Ádám says:
lefagy miközbe telefonálás közbe gpsen mérem be hogy hol nézek videót.
Asszem nekem is kb. ez a véleményem (nekem is volt már 1-2 apple cuccom, gyorsan el is adtam)... -
ByB
addikt
#153-ban már linkelték a videót!
Aminek a hitelessége kérdéses, várjuk meg az első hivatalos tesztet! Amúgy annyira jó, hogy újra tudunk örülni a gyors szoftvernek, elképesztő, hogy a mobilgyártók ciklikusan mindent újra el tudnak adni nekünk, ami már a miénk volt!!!
(Nokia 5110 még ennél is gyorsabb volt és ugyan jöhetünk azzal, hogy de ez mennyivel összetettebb feladatokra képes, viszont a hardware ami alatta fut, legalább 1000-szeres számítási kapacitással bír!)
-
Peat;)
veterán
Kár hogy ilyen rövid, úgy néz ki kellett vinni tölteni
, én még mindig nem látom mi a fenéért van így felülértékelve, ráadásul a hardware része rendben van úgy néz ki tehát baromi hamar lemerülhet az akksi. Szóval ár láttán egy kiáltás és a tényleges használhatóságra is egy hangos kiáltás..nem gonoszság de szerintem pár óra alatt(3-4) is simán le lehet majd meríteni. Magyarul aki ilyet vesz az veheti mellé a mobiltelefont, telefonnak
-
AS
félisten
Na most megváltozot véleményem! Ilyen gyors szofvert még nem láttam!
Közetelö mindenkinek ez video Aple telo müködését mutatja!!!
[link] -
macikos
addikt
Nem tudom, hogy volt-e már: [link]
-
macikos
addikt
Mindenesetre ez a böngészés nagyon ott van: [link]
-
Macc
aktív tag
''A Mac használhatóságáról meg annyit, amikor én először ültem elé, kb fél óra volt mire rájöttem hogy kell cd-t írni''
Berakod a nyers mediumot, az ikonjara huzod a kiirando file-okat, es megnyomod a burn gombotEz amit most ide irtal, sztem mast arul el mint amit akartal vele mondani.
Amikor Mac-re valtottam nekem is tobbszor volt olyan, hogy megszokott modszerekkel (win-es beidegzodessel) akartam valamit csinalni, es amikor nem ment, megprobaltam egyszerubben, emberi logikaval, es TADA!
Ennek a telefonnak sztem a legnagyobb huzoereje a hasznalataban rejlik. De nem akarom isteniteni, se fikazni, egyszeruen kivancsi vagyok ra, ha majd lehet, szivesen kiprobalom. Bar nekem tul sokat tud, mert en csak telefonalnek rajta, eppen ezert nekem nem is erne meg megvenni. Viszont 2007-ben, sztem kb ilyennek kell lenni egy ilyen keszulek kezelesenek. De tobbet majd ha hasznaltam mar. -
Caesarion
aktív tag
én az iPodon a magam szerezte mp3akat hallgatom s nem vok kivi a rádióállomásokra.
tény h sérülékeny egy darab tud lenni, de az ember vigyázzon az értékeire. nem a homokozoban vagyunk már... amugy eddig sértetlen.
[Szerkesztve] -
fotel
aktív tag
-
AS
félisten
Nekem nem jönek be az Ipodok valahogy nem szépek , tul egyszerüek.
Samsung uj mp3 lejátszoja viszont minden visz , na ere reagáljon az ipod..
[link] + CES-en még dijat is kapot.. ez a mp3 lejátsok jövöje.
+ an rola egy video amikor átmegy rajta egy auto és nem lesz semi baja... hát igen a minöség.
Valahogy igy érzek a Aple telojának nevezet valamijével is...
[Szerkesztve] -
Mac!
aktív tag
válasz
czipaocsi #144 üzenetére
A kérdéssel arra próbáltam rávilágítani, hogy eddig sem lett volna nehéz megoldani, hogy legyen az iPod-okban rádió, de valahogy az Apple szerint nem kell beléjük.
Ennyi.
Egyébként én pont ezért vettem annak idején egy Creative-ot, most pedig egy Samsungot iPod helyett. -
czipaocsi
aktív tag
Hány iPodban láttál eddig GSM-et, Wi-Fi-t, BT-t
Ha meg már úgyis rádióhullámok szaladgálnak át rajta akkor mé pont az a pár 10 MHz-nyi sáv marad ki belőlesztem sokan hallgatnak rádiót telón a zene mellett, én is a W950-emen, pedig abban is van egy pár gigányi zeném amiből válogathatok
-
furio
aktív tag
Azért nem semmi ahogy Steve leszólja a konkurencia mobiljait, megnézném mennyire bővíthető szoftveresen és mennyire lesz támogatott szoftveresen ez a ''csoda'', már az sem tetszik hogy googletől yahooig ( ''minden iPhone tulajnak ingyen yahoo imap mail!'' ) mindent ráerőszakolnak a vevőre...
A másik hogy ez szerintem mégcsak nem is okostelefon, számokat írni is kényelmetlennek tűnik, én a 4''-os vga kijelzős hx4700-on nem tudok ujjal írkálni rendesen, hiába teljes képernyős billre kapcsolok...
Meg kell mondjam Mac user is vagyok, van egy iMac Core2Duo-m... Amikor végiznéztem a bemutatót, én is le voltam nyűgözve, okosan volt ez összeállítva. A kijelző felbontása szerintem a méretéhez képest kicsi. GPS sincs benne, nincs 3G, nem bővíthető a memóriája, csak egy vacak cmos 2 megapixeles kamera van benne, és multi-touch kijelző ( ami itt nem nagyon nyer teret egyelőre ). Nincs szó java stb. támogatásról... Hülyén hangzik, de egy M600i is többet tud, persze nem ilyen csili-vili rendszerben. Ez a parasztvakítás egyik legnagyobb esete szerintemA Mac használhatóságáról meg annyit, amikor én először ültem elé, kb fél óra volt mire rájöttem hogy kell cd-t írni
Nem hiszem azt sem, hogy egy n800-al felvehetné pl a versenyt. Meg mi az hogy forradalmi? És akkor ez mi?: [link]. Nem kötekedni akarok, de pl a kerete tiszta 6233
Na mindegy nem akarom én elvenni a kedvét ettől senkinek, valszeg nem is tudom, de egy mai felső-közép kategóriás mobiltelefonért ne fizessem már ki két desktop pc árát.
Két igazán értékelhető dolog van benne, az macosx és az ipod rész ( de ezek is csak mac rajongóknak ). Szerintem. Ez a telefon már most nem forradalni, mi lesz júniusban, vagy ezév végén, amikor kis hazánkba is eljut talán? Addigra egy n95, n800 már szinte elavultnak fog számítani
[Szerkesztve] -
hendrick
csendes tag
Valamint hogy pl. netstumbler végre fog-e futni rajta
-
dr faustus
senior tag
Érdekes felületet kapott ez az új Ipod. Kíváncsi vagyok, milyen processzor van benne, és hogy van-e köze a rendszerprogramnak az OSX-hez, vagy csak a kinézete hasonló.
-
fotel
aktív tag
Már miért lenne forradalmi? Semmi úgy igényt nem támaszt, meglévőt szolgál ki. Mellesleg mire hozzánk elér... addigra a többi gyártónak is lesz pár új terméke. HSDPA már átlag lesz kb, az árak is csökkenni fognak. Mobilban rövidebb a termékciklus, ez az, ami kellemetlen lehet az almásoknak.
-
moonman
titán
ja meg ennyit az apple ''mi találtuk fel'' multi-touch technológiájáról [link]
-
rumos14
nagyúr
ööö izé, jól értem, hogy az Apple jó szokásához híven ehhez sem ad hálózati töltőt, csak usb-ről tölthető? ki kell spórolni a kb. 2 dolláros előállítási költségű töltőn, amit extraként 49,99-ért fognak majd adni?
-
Caesarion
aktív tag
...yeee, mostanra sikerült lelkiismeretesen az összes hsz-t s linket meg persze a keyboardos nagy movie-t megnézni...
szóval hozzáteszem amit gondolok:
sorr h nem irom melyik hsz-ben volt ezekkel kapcs akármi is.
A zsebes problemre tényleg az a jó, ha külön tartod őket, ennyi. Anyám orosztanulós múltja miatt ragadt rám is kicsi: konkrétan bárhova-elindulás előtt ellenőrzöm: ''tagkönyvecske-vodkácska-pravdácska''. ami jelenti a pénztárca-telefon-kulcs kombinációt, különbözö zsebekben tartva. Nekem n7710em van jóideje, s különtartás ellenére is kímélés szempontbol van neki fekete szemüvegtok selyemtásija made by O'Neill. a tollát (''szki, már a tartalék tollát is...) elvesztettem, így az elmult 2 hétben irányítom ami kezem ügyébe esik
ami lehet körömhegy, villa egyik foka, vagy ismi szemüvegét veszem el s annak a szárával. >>> iPhone-nál meg, az ujjad mindig kéznél van nemde?
jam, melleslem nem egy egykezes ''telefon'' lesz, ez értelemszerű, viszont konkrétan Engem(!) ez nem fog zavarni.
valaki felvetette: OS X eng > hun. érdekes problem. Tényleg nem a menük miatt, mert azt még az átlag-user is hamar megtanulhatja ha értékeli előre a telefont olyan jónak, hogy megveszi... hanem sms-ben az ékezetek miatt. mert ''á''-t arra ki se térek h ezt még a magyar szoftverek is válogatva kezelik le... gondolok itt a többkarakterben küldésre... még fabrikálsz ''ä''-val, az ''é'' is még összejön föleg a franciák miatt, na de a hosszú ékezetekről ''őúűó'' ne is beszéljünk.... legalábbis egyelőre.-szerintem.-gumicsirke.- szóljanak inkább a nagyobb háttérinfosok...
pedzegette vki a rezgés funkciót. uh, jó volna tudni h a 4/8 GB minivinyo-flash mem komboval hozza e ki, v csak egy naaa flashdrive lesz.... lusti vok most utánabúvárkodni sorr fáradt vok. Vinyo mellett csak nem illene egy rezgőmotor... annyit mondhatok, hogy a 7710em ''bálna''testét a benne lévő rezgőmotor nem hajtja meg tulzottan.
középsulis emlékek: 3310/3410/6310i élére állítva még ''táncoltak is'' vagyis körbeforogtak... 7710 meg, eh, --legyint-- mondjuk h vibrálgat.
a telo leirásban jol láttam h a Mic és a Speakers is alul van? vajon Ez mennyire teszi hallhatová Nekem a beszélgetéseimet s mennyire a körülöttem lévőknek...
kicsit körülményesen ugyan, de lehet szerezni az iPodokhoz hálozati töltöt, amugy meg USBröl tankolnak áramot is. Ennek tltöjéről tud vki vmit?
nememléxem már ki irta a RockBox linket - thx-a-lot, nagyon LOL. még nem tölöttem fel iPodra, de majd nemsokára...
mi volt még... ja igen, 3G meg az aksi. Netezem én mindenhol rendes szgépen, ahol meg épp nem de mégis kéne, majd megelégszem a legközelebbi hotspottal. Ez én vagyok, ne kövezzetek meg érte.
aksi > egyetértek az ''Apple Inc. eddig is jól saccolta az iPodok aksiját is'' hozzá.állással. Én ha hazaérek, akkor rádugom tölteni a 7710et, ...de minimum kétnaponta. Akkor is ha nem(!) 1 pittyen van és követeli a hamit.megszokás kérdése. Aki konnektor/töltömentes körny jár túrázni 4-5-6 napokra, az keresse az alternatívákat: napelem, dinamós töltő, más telo pótaksival megfejelve stb.
kifogytam. azt hiszem.
én nagyon várom
szerk: mire beirtam jött néhány uj hsz, szal ugy olvasni a kis irományom
[Szerkesztve] -
Mac!
aktív tag
Van kb 40 millió Mac user akinek ha csak a 15%-a fog ilyet venni...
Ha pedig minden Microsoft terméket használó 15%-a vesz Zune-t, akkor az Apple már csak egy picuri garázscégnek fog látszani a Microsoft mellett...
Az Apple kihozott valamit amivel új igényeket generált és innentől megint kulloghat utána a többi cég. Figyeljétek meg 5 év múlva ott fognak tartani ezen a téren ahol most az iPod-al teszik.
Akkor gyorsan add el mindened, és vegyél Apple részvényeket. Ha pedig ezzel megvagy, akkor kezdheted törni a fejed, hogy a matek vagy a közgáz órákat kellett volna sűrűbben látogatnod.
Tudom, hogy már késő van, de a hülyeségtől azért kímélhetnél...
[Szerkesztve] -
czipaocsi
aktív tag
lehet h átsiklottam felette de sehol nem találtam rádióra utaló jeleket....kihagyták volna belőle? ejnye steve...3G-t letojom de a rádió az már nagyobb hiányosság lenne egy zenetelefonból, a kezdeti pozitív sokk után enyhül a lelkesedésem....
[Szerkesztve] -
Skipqer
tag
Az aksit aláírom, hogy lötyögött, de egy papír darab minden ilyen gondot orvosolt, ellenben a mai remek hátlakokkal... De egy normális állapotban lévő tuti, hogy nem recsegett, vagy ha a te mércéd alapján mégis, akkor viszont ma sem találsz olyat ami nem recseg ebben biztos vagyok
egyébként ez ugyan úgy igaz a kopásra és a lepattogott festékre is.
Véleményem szerint azért az összehasonlítás alapja, mert az volt az utolsó klasszikus értelemben vett mobil, ami nem akart másnak megfelelni, a telefonáláson volt a hangsúly. Beszélgetési és készenléti időben a mai napig a legjobb, közelében nincsen semmi más, így ennyi év távlatából is méltó arra, hogy összehasonlítsuk a mai csoda kütyükkel.
Hogy ronda, azt meg nem vitatom, mindenki sajátmaga eldönti tetszik vagy sem, nekem is jobban tetszett pl. a 6210 -
Xero
nagyúr
Képzeld el láttam párat fogtam párat.
Az akksi lötyögött mint a hétszentség, az aranyozás kopott, 1-2 leejtés és pattogott le a sarkáról a műanyag. Nem tudom minek kell állandóan felhozni. Ennyi erővel példálózhatnék az ősöreg nokia 450-el is. (azt is gyűlöltem)
Amúgy recseg és randa pont. -
Skipqer
tag
válasz
Jetbrowse #101 üzenetére
Most olvasta végig a hsz-okat és sorozatosan előjön ez az aksi táma. Sokat változott a technika az elmúlt évek során, néha sokkoló a változás mértéke. Itt egy kép, az SE P990-es érintőképernyős telcsi aksijáról:
[link]
Egy sima Memory Stick adapter látható mellette, hogy jobban lehessen érzékelni az arányokat. Ezzel az aksival valóban elérhető a leírásban szerepelő 9órás beszélegtési idő. Zenelejátszás terén eddigi legdurvább napomon a használat: 1óra a metrón a vasút állomásra, vonatozás Budapest-Zalaegerszeg 3óra 50 perc (kb. 10 perc keresgélés közben amikor ment a kijelző), este vissza Zeg-Bud szintén kb. 3ó 50 perc (legalább 40-50perc amíg működött a kijelző), egész nap alatt kb. 40 perc telefon. Este 11körül az aksi 58%-on állt. Úgy gondolom elég jó teljesítmény, ráadásul feltételezem, az iPhone nem egy ekkora 950MAh-ás aksit fog kapni...
Letöltési sebesség. A mai telefonokon az adatok feldolgozása, mire meg tudja jeleníteni az adott weboldalt (ami kicsit összetettebb grafikai elemek tömege, nem pedig 100oldalnyi szöveg) sokkal több idő mint a letöltés EDGE esetén. Hiába a 3G a megjelenítés a processzorok sebessége és a grafikák kijelzőhöz optimalizálásához szükséges erőforrások még elég messze vannak egymástól... -
Xero
nagyúr
-Recseg ropog
-menürendszerét mindég is gyűlöltem a nokiáknak
-nekem itthon minden van csak pont Nokia töltő nincsen
-és még mindig randa
Részemről ehez hasonlítani egy 6310-et egy vicc. A w810-emet nem hasonlítom hozzá pedig papíron ennek az ellenfele. Ezek mind mind özönvíz előtti cuccok.
Megtörtént az a mobil piacon ami történt 2001-ben a hordozható zenelejátszó piacon. Az Apple kihozott valamit amivel új igényeket generált és innentől megint kulloghat utána a többi cég. Figyeljétek meg 5 év múlva ott fognak tartani ezen a téren ahol most az iPod-al teszik. -
dabadab
titán
válasz
fateless #112 üzenetére
Azert ne feledd, hogy igenis jo okai vannak a 6310i jo hirenek, ugyanis a mobiltelefonok legfobb ertekeinek tekinteteben nagyon jol teljesit(ett):
- sokaig kitarto akksi
- elfer benne jo sok nev meg sms
- BT a headsethez meg a kihangositohoz
- vilagosban is jol olvashato, kontrasztos kijelzo
- remek menurendszer
- normalis meret es suly
- strapabiro
(+bonusz: Nokia toltovel lehet tolteni, azt meg szinte mindenhol lehet talalni)
Ehhez kepest az iPhone (es a modern telefonok tobbsege) tobb ponton visszalepest jelent, szoval nem latom indokoltnak az ''elhaladt felette az ido'' kijelentest. -
Petrisz
tag
Végülis igen, lehet, hogy én az iPod felől közelítek a termékhez, és ezért látom másként. A konvergencia-divergencia témában is van igazság. De abban is, hogy ha nem muszály nem szeretek magammal táskát cipelni (a dögnehéz notebookot is mindig otthagyom, ahol a legnagyobb szükség van rá, és csak akkor cipelem, ha muszály). Szóval ilyenkor meglehetősen korlátozott számú zsebem van, és nagyon zavaró, ha mindegyikben valami tizendekás tégla dudorodik. Telefon, iPod, tárca, kulcs, stb... Mikor felrakom a SE k600i-re a headset-et, tök jó, hogy nem kell a fejemen tartani két szett fejhallgatót zenehallgatáshoz és telefonáláshoz. Viszont a k600i rádióhallgatásra is körülményes. Szóval ez zenelejátszónak elég jó, telefonban és browserben meg nyújtja azt, ami nekem kell.
És igen, GPS biztos frankó lenne rá, de az megint csak szívná le az aksit, ha tényleg használod is. Monnyuk a demóban mutogatott Google Mapsbe integrált szolgáltatások kíváncsi leszek, mikor fognak idehaza is elterjedni... Túrázásnál kellene egyedül GPS, de oda meg nem vinnék ilyen törékeny ékszert, hanem valami robosztusabbat, ami ha sziklának ütődik, vagy elmerül a hóban, akkor se purcan ki.
[Szerkesztve] -
fotel
aktív tag
De ha már van benne google maps, akkor lehetne navigációs feladatokra is használni (mondjuk ehhez GPS is dukálna) és a puszta közepén garantálom, hogy nem lesz wlan. Viszont a navigáció nem elsődleges profilja, és valszeg, amire tervezték (telefon + zene) nagyon jól meg fog felelni és video szempontból ez lesz a legjobb hordozható Apple termék. Ezt szerintem bárki aláírja.
Részemről az a baj, hogy telefonként kezeltem, de ez nem az. Zenelejátszó telefonnal, nem pedig fordítva. Az ilyen megoldások között pedig elég előkelő helyen van. Bár személy szerint nem kéne, mindig aggódnék az aksi miatt és egyébként sem vagyok a konvergencia híve, inkább mindenre legyen dedikált cuccom, így ha az egyik lemerül, a többi még él. -
Most nem csak emiatt a fórum miatt, de más fórumban is mindig előjön, hogy a Nokia 6310 a félisten. Szokjunk már le róla. Elhaladt felette az idő, ideje lenne tuomást venni errl az aprócska tényről. Aki telefonálni akar, az vesz Motorola DynaTAC 8000X-et, ezt is mondhatnátok. Egyébként meg aki telefonálni akar, az vesz egy Nokia - hogy tetszen a márka - 1110-est.
Ez az iPhone egy tökéletesen eltalált telefon az adott célközönségnek. Az érintőképernyője valóban egyedülálló a maga nemében. Csak azért, mert én nem venném meg, nem fogom azt mondani rá, hogy hű, de vacak, pláne hogy még senkit nem hallottam, aki használta volna. Már használtam smartphone-t érintőképernyővel, valami no-name kínai volt, 50 font volt az e-bay-en. A stylust szinte soha nem vettem elő, mert mindent el lehetett érni nélküle is, sms-t meg ritkán írtam vele... könnyű volt használni, csak a menü volt idétlen. Pedig annak feleekkora volt a kijelzője. Most egy barátomnál van, semmi baja nincs vele. Ezzel sem lesz, ne féljetek. -
Rezi
tag
Azért ennek a használati értéke konvergál a nullához, az érintőképernyő miatt főleg.. Aki telefonálni akar az 6310i-t vesz nem pedig ilyet. Zenét hallgatni, játszadozni viszont jó lesz, ez tény.
-
Xero
nagyúr
válasz
bolondember #103 üzenetére
Nekem beváltak a termékeik. Ha nyáron jött volna a telefon már meg is lenne de közben kellett valami az iriver mp3 playa meg a régi telefon helyébe.
Amúgy imac 6. éve hibátlanul szolgál, iBook hibátlanul szolgált, Macbook hibátlanul szolgál a perifériákat nem is sorolom.
Tehát igen ha valami Apple termék az nálam már kapásból plusz pont. -
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Petrisz
tag
válasz
Jetbrowse #101 üzenetére
3G? Hát kábé csak ha nagyon netelni akarsz ''gyorsan'' mobilon, és győzöd zsetonnal a számlát. Nem hiszem, hogy idehaza igazán használnák. A Wifi ehhez képest egészen más. Egy rakás helyen van elérés, köztük otthon, munkahelyen, suliban,... és akkor sokkal gyorsabb neted van sokkal olcsóbban. Telefonon utcán úgyis csak ilyeneket csinálok, mint sürgős e-mail-ek megtekintése, moziműsor meg hasonlók böngészése. Ezeknél elvagyok a mostani sebességgel, és sokkal jobban zavar, hogy a telefonom display-én totál átláthatatlanul, nehezen scrollozhatóan jelenik meg az oldal. Szóval iPhone Wifi powa és bluetooth rulez, a 3G-t meg leszarom. Mire idehaza megfelelőbb körülmények lesznek a használatához, addigra pont le akarom majd cserélni az iPhone-t a negyedik generációs iPhone-ra, és abban meg már réges-régen lesz nemcsak 3G, hanem 4G, 5G meg 9.80665G is
[Szerkesztve] -
AS
félisten
Nokiának igaza van.
3g nélkül ilyen telot.. lol. Vagy amikor Samsung már az utodját a HSDPA-t pakolja a teloiba ami 1.8 sebességre kepeses mint egy ADSL kapcsolat. SÖt már annak is megcsinálta u utódját ami mát 7.2 gyors.
Ráadásul ez csak 2007 végén jön eu-ba.. -
Jetbrowse
csendes tag
Olvatsam, hogy mihelyt bemutatták az iPhone-t, a Nokia azonnal elkezdte kóstolgatni az Apple-t. Először csak nevetgéltem, hogy a finn mennyire fél a konkurenciától. Most hogy olvasgattam a specifikációit, bizony van némi létjogosultsága a bírálatnak.
Ott van például az akkuidő, de ez végülis megoldható, ha adnak hozzá töltőt. ( ha nem akkor meg viszed magaddal a notebookod)
Amin viszont nagyot néztem, hogy nincs benne 3G. Nem mintha nekem 3G-s telóm lenne, egy alap Nokiám van, de azért ez más. Kapott egy csodás kijelzőt, egy fullos böngészőt, mindehhez pedig EDGE sebességet.Persze lehet takarózni, hogy ott van a Wifi, de azért ehhez a készülékhez megjárt volna a mobil szélessáv.
Egyébként dizájn megintcsak ott van, almás lett ez is rendesen.
Nálunk a szolgáltatók még egy évig biztosan nem fogják forgalmazni. Angliában is csak októberre igérik.
[Szerkesztve] -
Xero
nagyúr
válasz
bolondember #97 üzenetére
Nekem w810 van. Walkman ehez képest hulladék.
-
bolondember
MODERÁTOR
a jó poén az, h itt kinn Németben a rádióban orrba-szájba dícsérik, h milyen állat, zene+telcsi egyben... Mintha nem lenne 2 éve a piacon az SE W-szériája...
-
AS
félisten
Pár élö kép az almárol:
Részemröl elmegy..
Kiszedtem a linkeket, mert nem működtek. Gubro -
Sohasem arról voltak híresek az ''i''-k, hogy olcsók, hanem kimagasló minőségűek egyes területen. Nem mindenben, ahogy az iPod sem a világ csúcsa mp3-ban, de a stílusnak mindig ára van. Az Apple laptopba is az összerakás minősége miatt vagyok belezúgva, meg a programok jó struktúráltsága és együttműködése miatt. Viszont soha nem veszek, mert nem engedhetem meg magamnak. A lexust is imádom, de jó, ha lesz egy focusom...
-
Xero
nagyúr
Nekem nagyon bejön!
Amint tudok hozatok kintről belőle nyilván függetlent ha lehet.
Most w810-em van de az egy őskövület zenefon ehez képest! -
dabadab
titán
Azt hiszem, meg senki sem irta: az 500 es 600 dollar az keteves husegnyilatkozattal megspekelt Cingular elofizetes eseten ertendo. (Mashogy meg nem is kapni egyelore.)
-
Mac!
aktív tag
Nekem is nagyon bejön a teló, de ha valóban igaz, hogy nem bővíthető alkalmazásokkal, akkor egy nagy feketepont az Apple-nak.
Viszont ami az árát illeti, azért ne ringassuk magunkat ilyen mély álomba az 500 meg 600 dolcsival. Igen ennyibe kerül, egy amerikainak júniusban 2 éves előfizuval. De az ottani előfizuk nem egészen olyanok, mint nálunk, hogy kapsz 20 ezer kedvezményt azt elhallgass... Ott pl. egy ilyen 2 éves előfizuval kerül 150 dolcsiba egy E62...
Mindemellett ajánlom figyelmetekbe az amcsi Apple árak és a magyar közti különbségeket, kint kb fele annyiba kerül minden termékük. Nem nagyon bízok benne, hogy ez lesz az első kivétel.
Illetve addigra lesz kapható nálunk, amire már az N95 is elavultnak fog számítani. -
Na ja, ez egy nem teljes értékű pda. A kamera is gyenge lesz az év végére. Úgy néz ki, nem sok mindent szoftvert lehet rajta kütyülni. De kit érdekel, ha beleszeret???
Nekem nagyon tetszik a formája, 3g-t szívesen használnék, de mivel egy vidéki kisvárosban élek, ide csak jópár év múlva ér el a köv. gen., tehát ez sem hat meg. Az akksit nem szoktam cserélgetni, a kijelzőt viszont sokat nézegetem egy telefonon, ezen pedig gyönyörű. Bár ennyi pénzért inkább választanék egy HTC-t, de szerintem sok területen nagyon be fog jönni. Ha ennél butább lenne, akkor is megvennék, mivel iPhone, a márkanév pedig éppen elég lesz mindenre. Ahogy egy pipával ruhán bármit el lehet adni, egy ágaskodó lóért az autó elején mindenki megőrül, Sony felirattal könnyedén eladható az egyébként 30%-kal olcsóbb Samsung lcd tv (tudvalevőleg a sony adta a lóvét, a samsung a know how-t a közös gyártósoron) egy ideig a Nokia név elég volt az eladások növeléséhez, most meg már sok jó telójaik is vannak, tehát nyugodt lehet Jobs: megint kaszálnak majd -
Petrisz
tag
Azt mondjátok, hogy nem okos telefon. De mire alapozzátok ezt konkrétan? Persze nyílván nem full OS X megy a telefonon, hanem valami olyan, mint a Windows mobil verziója. De ez azt jelenti, hogy van egy szoftverkörnyezet, dokumentált API-k, SDK és minden, aminek a segítségével lehet szoftvereket fejleszteni rá. És nyílván az Apple is saját érdekében fejleszt majd rá alkalmazásokat.
Én csak azt tudom, hogy az iPodomért képes voltam közel 100E forintot kiadni, és nagyon is meg vagyok vele elégedve (BTW, lehet abban is aksit cserélni, de két év után sincs semmi okom rá, hogy aksit cseréljek benne). Kedvesemnek van egy 1GB-s memóriás kis Samsung kütyüje nehezen használható botkormánnyal, és állandóan pesztrálandó tartalommal. Fele annyiba (se) került, mint az iPod, de nekem nem sok örömöm lenne vele. Persze az iPhone csak 8GB, én meg úgy használom az MP3 lejátszót, hogy nem variálgatom gyakran a tartalmát: legyen mindig a hangulatomnak megfelelő zene kéznél. Ehhez ez a 8GB nekem kevés lesz, de majd lesz valahogy. A 3G-t az itteni árak mellett tuti nem fogom használni (mellesleg állítólag lesz majd benne), de a wifi nagyon jól fog jönni. Amiben meg nagyon komolynak tűnik, az a user interface és a jól eltalált funkciók. Pont azok a dolgok vannak benne, amikre nekem szükségem van (no jó, nekem a video nem annyira kell). A keynote video alapján a cucc jól fog kinézni, és gyorsan reagálni a felhasználói inputra. (A jelenlegi telómtól frászt kapok, mert bizonyos műveleteknél nagyon belassul.) A GUI szép lesz, és a képernyőn mindig az a néhány gomb lesz ott, amire éppen szükséged van. Ezek a szenzoros szolgáltatások apróságok, de jónak tűnnek. Ti hányszor jártatok úgy, hogy a telefont a fületekhez téve valami telefonálás közben benyomódott? Nekem tetszik, hogy ha érzékeli, hogy valamilyen testhez (fülnél, zsebben) közel van, lockolva vannak a gombok, és a display is le van kapcsolva. Persze a telefonos fényképezés egy nagy vicc, és hogy az iPhone 2mpx vagy 3 az marhára nem érdekel, mert ez a kategória megapixeltől függetlenül alkalmatlan fotózásra. De néha csak szoktam a mostani gépemmel is képeket csinálni, meg tárolok rajta pár családi képet, amit néha jól jön megmutatni. Viszont kicsi a display, és elég macerás forgatni a telómon, meg utána találgatni, hogy akkor elforgatott display mellett melyik menügomb is csinál meg mit. Ehhez képest az iPhone-t elforgatod a kezedben, és máris forgatja hozzá a display-t.
[Szerkesztve] -
Ijk
nagyúr
Kíváncsi vagyok vajon rezgő akksija van?
Lehet hogy én vagyok konzervatív, de nekem még mindig a mechanikus gombok jönnek be. -
Stiky
senior tag
Nagy szeletet fognak kihasítani abból a képzeletbeli tortából
-
AS
félisten
Gyakorlatilag ez egy érintökijelzös PDA mobils funkciokal-
Ja igen Nokia beszolt: [link] -
Bog
HÁZIGAZDA
A legfrissebb infók szerint hiába a Mac OS, a gyártó semmiféle utólagos berhelést nem enged, azzal a szoftveres állapottal kell megbékélni, amivel megveszed. Nincs memóriabővítés, nem cserélhető az akksi.
-
kapcs-ford
őstag
Ez jó hír ám a FON- tagoknak!
-
rumos14
nagyúr
csak én nem látom, vagy ehhez tényleg nem adnak stylus-t? tudom, hogy nem ''menő'', de azért betűket bepötyögni praktikus. egy ilyen luxuskijelzőt állandóan tapizni, piszkos, neadjisten izzadt kézzel... majd biztos beindul az iClean tisztítószer és iProtect kijelzővédő fólia piaca is
-
rumos14
nagyúr
ja még valami: Apple termék lévén gondolom Outlook-kal nem lesz szinkronizálható. hát ez nagy hátrány a racionálisan gondolkodó réteg számára.
-
fotel
aktív tag
Ne magadból indulj ki, de ami a legfurcsább:
No removable battery.
Elképzelnél egy telefont így? Egyébként nem tudom, de én teljesen jól meglennék egy Motorola F3-mal is, ha lehetne kapni, rohannék érte. És nem vagyok 60 éves. 1%-os optimista Apple előrejelzés a piaci részesedésre nem jelent tömegeket.
Egyébként sok helyen kezdik elfelejteni a fehér fülhallgatót, mert nagyon felkelti a figyelmet.. a tolvalyok körében is. Én nem szivesen hadonásznék nyílt téren egy 600€-s kütyüvel, pláne, hogy két év rabság is tartozik hozzá... nem hogy itthon nem, de külföldön sem.
Egyébként tényleg tetszetős és alázós a display is, de várjuk meg Bogék tesztjét. Apple nehéz helyzetben van, nagyon magasak az elvárások, és ha nem tudnak teljesen megfelelni, akkor még akkor is részben csalódást okozhat a kütyüjük, ha egyébként kiemelkedik a zenetelefonok (nem okostelefonok) közül. -
m@xsys
senior tag
Jó lesz sporolni, aki ilyet szeretne.
Nekem bejönne a kis aranyos, mert nem csak telefont használnám ki.
Az akksi teljesítménye majd mindent eldönt. A Vodafonnak ajánlom, hogy felvegye a szortimentbe.
Nagyon várom ám a tesztet -
moonman
titán
igen, mondjuk azt mindenhol elfelejtik odatenni, hogy két éves cingular hüjeségnyilatkozattal ennyi. megaztán kiderülnek más dolgok is: [link]
-
Dale
aktív tag
Igen, évi 10 milliót szeretnének eladni, ami a piac 1%-a. Ezzel nem fognak féltérdre kényszeríteni senkit, de etalonnak elég jó, mindig lehet majd hivatkozni hogy jó, jó, de bezzeg az iPhone... Ez talán majd a többi céget is fejlesztésre sarkallja. Neked nincs eleged belőle hogy minden telefon ugyanaz a szar/elfogadható dolog, kicsit más köntösben? És mindegyik másban kicsit jobb és rosszabb mint az őse. Az itteni telefonteszteket lassan már scripttel lehetne generálni, ha nem számítana az olvasmányos fogalmazás.
Amúgy persze Európában, főleg itt nem lesz piaca, mivel ami igazán átütő benne, azt vagy aranyáron méri a szolgáltató (Mobil internet, itt? Haha), nem jellemző a sok wifi hotspot, nem megy a voicemail ilyen formában stb. Ellenben az USA-ban elég jó a helyzet, és ez oda készült főleg, máshol meg majd beérik hozzá a szolgaltatás, vagy nem. -
moma
őstag
Szerintem túl bonyolítod a dolgot. Az emberek meg fogják nézni a készüléket és imádni fogják és akarni, és ki fogják fizetni amibe kerül. Nyugaton többen, itt keleten kevesebben. Nézd meg a videket a you tubon. Ha ez tényleg ilyen, akkor ez nagy kasza lesz nekik.
[Szerkesztve] -
fotel
aktív tag
Közel 660M készülék ment el 2006-ban. Ebből nullát fog kihasítani az Apple. Az emberek ezt iPod helyett fogják megvenni, akinek csak telefon kell, nem fog két éves rabsággal együtt 150e Forintot áldozni rá. Kevesen várják el ezeket a featuröket egy készüléktől. Akinek zenehallgatásra kell telefon annak ott a Walkman vagy N sorozat (hogy a többitn e említsem) fele és harmadennyiért! Hányan vehetnek olyan PDA-t, amiben van telefon is? 0,1% alatt kb. Sok mindent tud, de szűk a célszegmens. Ott viszont sikeres lesz, de nem lesz tömegesen elterjedt, ez az Apple is tudja. Korábbi hírekben szerepelt, hogy évi 12M darabos kapacitás kötöttek le a Foxconnal.
Vajon miért még mindig az egyik legkedveltebb üzleti készülék a 6310i? Elárulom: 10 nap egy feltöltéssel. -
rhen
senior tag
élő videók a telefonról itt: [link]
Amúgy nekem tetszik. Minden van benne ami nekem kellhet. Főleg az tetszik, h MacOS fut rajta. Bár ez felvet egy érdekes kérdést. Lesz e valaha benne magyar nyelv? Nem mintha az angol nem menne, de van akinek nem megy na.
Azért kiváncsi leszek az akkumulátorára, hogy valójában mennyire merül le hamar, mert tartok tőle, hogy a gyári adatok felülről közelítik a valósat.
Amúgy első telefonnak az apple-től szerintem nagyon jó. Messziről elsőre lesüt róla h apple. -
atus
senior tag
Azért van, hogy használd, attól pedig karcos és maszatos lehet. Ez csak egy eszköz. Igaz, a csinosabbik fajtából
Amíg volt PDAm, sose látott tokot vagy fóliát, és nem lett semmi baja.
szerk: mondjuk arra figyelni kell, hogy a kulccsomót meg az aprót a másik zsebedbe tedd
[Szerkesztve] -
Dale
aktív tag
-
Dale
aktív tag
Egyébként nem értek egyet azzal hogy évente egy gyártónak 100 féle telefont kell kihoznia mert csak azzal maradhat versenyképes. Igaz ez akkor ha mindegyik kompromisszumos megoldás és mindegyik másban teljesít alul. Használhatatlan kezelőfelület, vacak gombok, kevés memória, vacak software, háttérbe nem rakható zenelejátszó, sorolhatnánk.
Az Apple meg most csinált egy telefont ami valami elképesztően jó. És amit tud azt elég jól. Steve is megmondta, mi a telefonban a power app: tudjon telefonálni, sms-ezni, calendar, meg pár egyéb de ezek a fő dolgok. Én is emiatt nyüstölöm még a Nokia 6610-emet lassan már 4 éve, mert ezeket elég jól tudja, az újabb telefonok ha a kezembe kerülnek azok meg átgondolatlannak, esetlennek tűnnek. Lásd Motorola V3x...
Szerintem az iPhone ára a tudásához mérten mérsékelt, és nem hiszem hogy tucatnyi verziót kellene belőle kihozni csak hogy az Apple versenyképes legyen a mobilok piacán. Sok Nokia, SE stb fejlesző most biztos fogja a fejét hogy most mi lesz, dolgozni is kell, nem csak ugyanazt a pár rosszul implementált feature-t variálni, meg itt-ott hozzádobni néhány megabyte-ot a rendszermemóriához. És van is okuk aggódni, több mint 200 dolgot szabadalmaztatott az Apple az iPhone kapcsán amit nem használhatnak fel mások.
Egyébként kicsit azért aggasztó a képernyő mint olyan, Steve alig használta egy picit és máris csupa maszat lett... Meg én is félnék csak úgy zsebrevágni, a PDA-val se mertem megtenni. -
ansell
tag
Az ilyen böngészőhöz dukált volna az UMTS, az EDGE ehhez sovány lesz.
Persze ott a Wifi, de ha pl mozgásban vagy, vagy neadjisten nem találsz hotspotot, akkor aztán várhatsz. (tapasztalat: E60)
Ezt leszámítva, nagyon összerakott, gyönyörű hi-tech kütyü. -
ByB
addikt
Milyen linkre gondolsz?
moma - ''Talán inkább az lesz a gáz, hogy aki ilyen divatos dolgokra hajt az nem szereti, hogyha mindenki másnak is tök ugyan olyan van...'' - lásd pl Nano
''Meg mondjuk egy ilyet már nem lehet úgy használni, hogy bevágom a zsebembe a lakáskulcs és az apró mellé, mert eléggé megsínylené a kijelző...'' - lásd pl Nano -
atus
senior tag
A fenti linkre felkerült a keynote videó. Két óra kb, a felénél tartok, de már ezek alapján is ajánlom, hogy nézzétek meg. Kókemény.
-
moma
őstag
Huh. Szerintem iszonyat nagyot fognak tarolni vele. Jól kinéző stílusos cucc, imádni fogják a népek. Talán inkább az lesz a gáz, hogy aki ilyen divatos dolgokra hajt az nem szereti, hogyha mindenki másnak is tök ugyan olyan van
Meg mondjuk egy ilyet már nem lehet úgy használni, hogy bevágom a zsebembe a lakáskulcs és az apró mellé, mert eléggé megsínylené a kijelző -
borob
tag
azért a teló és az oprendszer designját is elég jól eltalálták, kiv vagyok, h milyen lesz a használhatósága, de csak nem adnak ki vmi szart, ha már ezzel akarnak elérni vmit
-
ByB
addikt
Pár nap múlva jöhetne majd egy kimutatás, hogy hányszor kattintottak a hírre!
-
borob
tag
sztem ez egy nagyon eltalált cucc lett, de számomra ami a legkomolyabb újítás, amire már nagyon vártam az appletől az a multitouch. emlékeztek egy közel egy éves videóra?
erre [link]...
aztán nézzétek meg ezen a linken a quicktoursnál a photos részt...
itt a hangsúly nem a mac os-en van, vagy a fényképezőn, hanem az interfészen.
és ez még csak az első lépés. szép lassan be lesz vezetve...
de még enélkül is nagyon tetszik, mondjuk lehet azért, mert teljesen meg vagyok elégedve a mac os-sel, de nem vagyok macbuzi.
csak arra lennék kíváncsi, h mi hajtja ezt a kis drágaságot.
hehh, nem is láttam karib hozzászólását, de a lényeg így is ugyanaz
[Szerkesztve] -
karib
addikt
Amúgy a user interface elég zúzósnak tűnik - kíváncsi leszek. Mivel nem arra kellett törekedni, hogy a világon mindent meg lehessen vele csinálni, valszeg az elérhető funkciókban viszont nagyon jó lesz.
Várjuk a Mobilarena tesztet -
karib
addikt
Emberek - értsétek már meg az iPod receptet, amit itt is elsütnek
Tudatosan megcélzott, vastag és jövedelmező piaci szegmens, okosan megválogatott és kivitelezett funkciók, divatos és dizájnos megjelenés, korrekt minőség.
Sehol sem szerepel a ''leg-leg''-ség. Vonzó, jó tömegtermék, amin sokat lehet fogni. A gyártó szempontjából (és valljuk be, az átlagfelhasználó szempontjából is) ez a legjobb - nem a legjobb minőségű, legjobbat tudó, legolcsóbb-legdrágább stb. készülék.
Kíváncsi leszek az iPhone sikerére - nem hiszem, hogy elmarad. Ettől még nem lesz a legjobb semmiben, max abban, hogy a fizetőképes átlagvásárló igényeit ők találták el a legjobban. -
ByB
addikt
Elég fullos lett a telefon, bár érdekes, hogy ennyire szétesett a menürendszer, milliónyi apple stílus kavarog benne, ahogy lépkedünk a szintek között...
ui.: A P1000i - [link] - telefonommal egész ''közel jártam'' hozzá! -
Dare2Live
félisten
Hát érdekes lesz jövő év eleje USAban megjelenik egy eddig még nem is létezett telefongyártó aki első évben vszeg több részesedést hoz össze mint amivel jelenleg egy samsung/motorola rendelkezik.
Remélem 2év múlva ha lejár a szerződésem már lesz t-mobilnál előfizuval -
kzoltann
aktív tag
az is igaz, de miért most kezdene el valotlan adatokat irkalni az adatlapokra?
-
kzoltann
aktív tag
szerintem nem nagyon hazudnak az akuidovel kapcsolatban, nekem minim van és még 1 év utan is birja a 12-14orat egyik baratomnak nanoja van az is birja akumlator teljesitmenyben azt amivel reklamozzak, szerintem a telefonnal sem adnak meg hamis értéket...
-
macikos
addikt
Első alma-mobilnak nem rossz
( Lesz ez még olcsóbb is )
Ami szerintem nagyon jó, hogy van benne wifi, így ezzel a képernyővel teljes értékű internet gép lehet, szóval Nokia N800 helyett ezt venném. -
tkazmer
addikt
-
moonman
titán
ráadásul mennyivel kényelmesebb egy vastagabb eszközt fogni, mint egy pengével ügyetlenkedni. nekem már a motorola razr is kiesett a kezemből.
harsd: tárhelyből sosem elég, főleg videók és iTunesvagymi esetén ugyebár. az sd kártyák ára ma már annyira nevetséges, hogy igazán beleférne. -
Daweee
őstag
így első ránézésre király telót -vagy mit
- sikerült összedobni az apple-nek, a kijelző több mint meggyőző
DE! Minden gyártó ezt a fostalicska penge-mániát nyomja, az akksi üzemideje pedig egy nagy 0... Még a kis divatmobilokban ok, de egy ilyen nagy kaliberű telót miért miért rontanak el ilyenekkel... a kijelző fél nap alatt lezabálja az aksit, szerintem senki nem halt volna bele ha 5-10 miliméterrel vastagabb lenne, akkor is meg lehetne tök ízlésesen csinálni. Azért várjuk a tesztet
-
tkazmer
addikt
Tényleg, lehet, hogy írták már vhol, csak nagyon figyelmetlen vagyok, szóval mennyi egy ilyennek az akkus üzemideje? Mert azért elég sokminden van benne, és azért az ehet rendesen, ráadásul nem egy féltégla sem.
-
harsd
csendes tag
moonman:
bővítés? 8GB. hova akarod még ezt bővíteni?
kéne rá egy sata csatlakozó, mi? -
tkazmer
addikt
Ajaj...hű de fáradt lehetek, ha csak a másik hírt találtam meg...
Szerintem nagyon király teló, szinte bizonyos, hogy ilyet veszek majd, amikor megjelenik kis hazánkban...1 év múlva úgyis esedékes lesz a telefoncsere, a mostani már öreg, elavult, 1 éves...
A Zindexen még 529-ről, vagy hasonlóról beszéltek, az még kedvezőbb...
[Szerkesztve] -
emitter
őstag
hát sztem ha tényleg 600$ a 8G-s változat, akkor az tuti ár érte! Egy profi PDA még csak itt kezdődik, és akkor hol van a fényképező, meg a pengefon?
Sztem a tapizós kijelző hülyeség csak, vagyis nem tudom, mennyire lesz kellemes percenként törölgetni..
Meg a sok kis ilyen-olyan szenzor, amiknek szintén nincs sok gyakorlati hasznuk szvsz.. -
CDColt
tag
Gubro: nem találom az eredeti forrást. A Mobile-review.com-ot adtátok meg, de a képek nem onnan valók. A valódi forrást megjelöltem nektek.
OFF -
Ijk
nagyúr
biztos el fog ide is jutni, csak ha már usában 5-600 dollár
Nem a mi kis sovány tárcánkhoz való, az árából én inkább elmegyek 1 hétre valami jó helyre nyaralni, anélkül hogy félnék, vajon mikor lopják ki a tengerparton a telót a táskámból.
Egyébként az Applenak igen jó marktingje van... Ha nem sajnálnám a pénzem kacatokra, tuti vennék egyet.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
azért egy fullprofi pda meg fényképező meg penge az kicsit sok lesz. de egy telefonos pda már mondjuk.
eljutni eljut, sőt a sok fan venni is fogja, de ha megkérdezed, hogy miért, nem azt fogja válaszolni, hogy mert ezt meg azt használom benne, hanem mert olyan trendi és stílusos. az apple egy státusszimbólum-cég és ebből, meg az örökké másikat anyázós reklámokból manapság teljesen jól meg lehet élni. -
3psilon
aktív tag
Hú. Én sose bírtam az Apple termékeket:
1. dacból mert nagycég, mint a Mikrószaft, meg a Meki. Persze, eredeti a Windowsunk, mert anyám tanár létére ingyen kapott, és ma is a mekiben ettem (életem 4. Big Mac-jét!!![de a Whopper sokkal finomabb
]).
2. irigységből, hogy nekem ilyenem nem lehet.
3. azért, mert olyan veszettdrága, minden cuccát meg lehet kapni olcsóbban, más márkával, hasonló minőségben. Tényleg szép a ''fehér laptop'', de ki is próbáltam stb., de amint megláttam az üzletben az árcédulát, padlót fogtam! Gyakorlatilag 2x áron adták. Jó üzlet.
Szóval ha az ember ilyet akar, szerintem akkor is olcsóbban kijön, ha külön vesz egy fullprofi PDA-t, egy pengemobilt, és egy 5 megás fényképezőt.
Amúgy meg, kérdés, távoli kis hazánkba (aminek fővárosa sokak szerint Bukarest) eljut-e ilyesmi.
[Szerkesztve] -
Ijk
nagyúr
Amúgy szép kis jószág, elfogadnék egyet.
A mostani samsung kagylótelefonomat már számtalanszor leejtettem, megkopott, megrepedt, de még most is tökéletesen működik. Nemtudom ez hogy bírná nálam az ilyen megrászkódtatásokat, ráadásul a gagyi kínai festésű samsungon még elmegy a karc, nade ezen? Selyemtokot is kérek hozzá, meg benzines vattát hordok, hogy leszedjem a zsírt.
Igazából tényleg mindent beleraktak, de azért jó lett volna egy sd foglalat, egy 8 gigás példányra rá lehetne menteni a nyaralási képeket a rendes! fényképezőmről, ráadásul memóriabővítésnek sem lenne utolsó. -
evR
aktív tag
nekem nagyon tetszik..
szvsz valamikor már csak ilyen érintősképernyős kütyük lesznek.. vagy nem? -
CDColt
tag
Fiúk! Egy korrket portál ilyen esetben megjelöli a forrásait (pl. képek, stb.). Ha ti nem teszitek meg, megteszem én: http://www.engadget.com/2007/01/09/live-from-macworld-2007-steve-jobs-keynote/
-
Peat;)
veterán
Szerintem is elvérzik az akksi résznél, napjainkban nincs olyan cucc ami ekkora képernyőt simán elvinne ilyen piciny helymennyiséggel..de egyébként szép meg jó csak szerintem is szar az érintőképernyő, csúsztatós vagy szétnyithatónak jobb lett volna, pár mm + vastagság a használhatóságért és erős akksiért szerintem jobban megérte volna..(egyre több helyen okoz komoly gondokat az akksi, mai ph-s hírnél egy minipcnél is..mostmár csinálhatnának valamit, jó ideje fejlesztenek csak nemtom mit..)
A oprendszerre amit hozzá ügyködtek viszont kíváncsi vok, java kompatibilis-e stb..vagy teljesen egyedi ennyit tud ahogy megkapod és kész.
Motorola z6-os modellje nekem jobban tetszik minden tekintetben, de azért hajrá, de én elvártam egy ilyen cégtől h mutat vmi teljesen újat.
[Szerkesztve] -
ansell
tag
[link]
bemutató videókon csekkolható a kezelés! -
Gubro
senior tag
Beleírtam a nyilvánosságra került üzemidőket is.
Az árak: amerikai Cingular előfizetéssel, két évvel lesznek, tehát 100 illetve 120 ezer. -
moonman
titán
a cucc csupán 2G-s, a 2 Mpixeles kamera sem túl nagy szám napjainkban, ráadásul a képek alapján nem látok memóriabővítési lehetőséget sem. az OS teljesen új, maximum reménykedhetünk a stabilitásában (szándékosan nem nevezek meg konkurrens rendszert, ami már sok éve a piacon van és ezermillió alkalmazás van hozzá). akinek volt már érintőképernyős készüléke az tudja, mennyire hiányzik néha a fizikai visszajelzés egy gomb lenyomásáról. jómagam HTC Wizard-dal tolom és őszintén szólva nem vennék olyan gépet, amin nincs qwerty billentyűzet, a nagyobb ujjúak ráadásul simán eltakarják, összemaszatolják az egész képernyőt. remélem a 3 órás üzemidő sem igaz, mert elég ciki lenne még 500/600 dolláros árért is. egyedüli innovációnak a multi-touch képernyőt tartom, bár igazából még sosem hiányzott.
egyébként most olvasom, hogy a Linksys-szel tárgyalnak az iPhone név használatáért, remélem megkérik az árát. lassan elgondolkodom, hogy levédetek néhány i-vel kezdődő rövid szót. mondjuk iSnob (ja nemlehet, ezt már egy ismerősöm kopirájtolta)
[Szerkesztve] -
piqla
őstag
Itthoni arat mondjuk ugy 150ezer fole lovom be
-
czipaocsi
aktív tag
hááát ezt nem aprózták el apple-ék.........ütős kis telót dobtak össze
... remélem minden rendben lesz körülötte és akkor üthet mindent.....én már most befizeetnék egy ilyenre az biztos...jól meg fogja keverni az állóvizet a mobilpiacon
[Szerkesztve] -
wAfu
tag
Azt olvastam, hogy Amerikában, a 4 gigást $499-ért, a 8 gigást $599-ért mérik.
-
Ijk
nagyúr
Szép, szép, de kívácsi leszek mennyit bír az akksi.
-
Gzolo
senior tag
Teccik , remélem Voda behozza majd , úgy is évvégén új szerződést kell kötni, befizetnék egy ilyenbe ha jó áron lenne.
-
Bazsee71
őstag
Ez igen! Nem semmi kis teló lett, nekem egyedül az érintőképernyő furcsa egy kicsit. A design-t sztem nagyon eltalálták, a penge kialakítás nagyot dob rajta. De mért van az az érzésem, h az ára igencsak magas lesz?
Tippem sincs, h vajon melyik szolgáltatónál lesz majd kapható....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Microsoft Excel topic
- FOTÓS beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest