- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
''A Mac használhatóságáról meg annyit, amikor én először ültem elé, kb fél óra volt mire rájöttem hogy kell cd-t írni''
Berakod a nyers mediumot, az ikonjara huzod a kiirando file-okat, es megnyomod a burn gombotEz amit most ide irtal, sztem mast arul el mint amit akartal vele mondani.
Amikor Mac-re valtottam nekem is tobbszor volt olyan, hogy megszokott modszerekkel (win-es beidegzodessel) akartam valamit csinalni, es amikor nem ment, megprobaltam egyszerubben, emberi logikaval, es TADA!
Ennek a telefonnak sztem a legnagyobb huzoereje a hasznalataban rejlik. De nem akarom isteniteni, se fikazni, egyszeruen kivancsi vagyok ra, ha majd lehet, szivesen kiprobalom. Bar nekem tul sokat tud, mert en csak telefonalnek rajta, eppen ezert nekem nem is erne meg megvenni. Viszont 2007-ben, sztem kb ilyennek kell lenni egy ilyen keszulek kezelesenek. De tobbet majd ha hasznaltam mar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Diablo IV
- Anime filmek és sorozatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest