Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Bekékült a Pixel 10a
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Kár hogy ilyen rövid, úgy néz ki kellett vinni tölteni
, én még mindig nem látom mi a fenéért van így felülértékelve, ráadásul a hardware része rendben van úgy néz ki tehát baromi hamar lemerülhet az akksi. Szóval ár láttán egy kiáltás és a tényleges használhatóságra is egy hangos kiáltás..nem gonoszság de szerintem pár óra alatt(3-4) is simán le lehet majd meríteni. Magyarul aki ilyet vesz az veheti mellé a mobiltelefont, telefonnak 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, én még mindig nem látom mi a fenéért van így felülértékelve, ráadásul a hardware része rendben van úgy néz ki tehát baromi hamar lemerülhet az akksi. Szóval ár láttán egy kiáltás és a tényleges használhatóságra is egy hangos kiáltás..nem gonoszság de szerintem pár óra alatt(3-4) is simán le lehet majd meríteni. Magyarul aki ilyet vesz az veheti mellé a mobiltelefont, telefonnak