- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Kár hogy ilyen rövid, úgy néz ki kellett vinni tölteni
, én még mindig nem látom mi a fenéért van így felülértékelve, ráadásul a hardware része rendben van úgy néz ki tehát baromi hamar lemerülhet az akksi. Szóval ár láttán egy kiáltás és a tényleges használhatóságra is egy hangos kiáltás..nem gonoszság de szerintem pár óra alatt(3-4) is simán le lehet majd meríteni. Magyarul aki ilyet vesz az veheti mellé a mobiltelefont, telefonnak
-
Peat;)
veterán
Szerintem is elvérzik az akksi résznél, napjainkban nincs olyan cucc ami ekkora képernyőt simán elvinne ilyen piciny helymennyiséggel..de egyébként szép meg jó csak szerintem is szar az érintőképernyő, csúsztatós vagy szétnyithatónak jobb lett volna, pár mm + vastagság a használhatóságért és erős akksiért szerintem jobban megérte volna..(egyre több helyen okoz komoly gondokat az akksi, mai ph-s hírnél egy minipcnél is..mostmár csinálhatnának valamit, jó ideje fejlesztenek csak nemtom mit..)
A oprendszerre amit hozzá ügyködtek viszont kíváncsi vok, java kompatibilis-e stb..vagy teljesen egyedi ennyit tud ahogy megkapod és kész.
Motorola z6-os modellje nekem jobban tetszik minden tekintetben, de azért hajrá, de én elvártam egy ilyen cégtől h mutat vmi teljesen újat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest