- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
3psilon
aktív tag
Hú. Én sose bírtam az Apple termékeket:
1. dacból mert nagycég, mint a Mikrószaft, meg a Meki. Persze, eredeti a Windowsunk, mert anyám tanár létére ingyen kapott, és ma is a mekiben ettem (életem 4. Big Mac-jét!!![de a Whopper sokkal finomabb
]).
2. irigységből, hogy nekem ilyenem nem lehet.
3. azért, mert olyan veszettdrága, minden cuccát meg lehet kapni olcsóbban, más márkával, hasonló minőségben. Tényleg szép a ''fehér laptop'', de ki is próbáltam stb., de amint megláttam az üzletben az árcédulát, padlót fogtam! Gyakorlatilag 2x áron adták. Jó üzlet.
Szóval ha az ember ilyet akar, szerintem akkor is olcsóbban kijön, ha külön vesz egy fullprofi PDA-t, egy pengemobilt, és egy 5 megás fényképezőt.
Amúgy meg, kérdés, távoli kis hazánkba (aminek fővárosa sokak szerint Bukarest) eljut-e ilyesmi.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpársportok
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged