- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caesarion
aktív tag
én az iPodon a magam szerezte mp3akat hallgatom s nem vok kivi a rádióállomásokra.
tény h sérülékeny egy darab tud lenni, de az ember vigyázzon az értékeire. nem a homokozoban vagyunk már... amugy eddig sértetlen.
[Szerkesztve] -
Caesarion
aktív tag
...yeee, mostanra sikerült lelkiismeretesen az összes hsz-t s linket meg persze a keyboardos nagy movie-t megnézni...
szóval hozzáteszem amit gondolok:
sorr h nem irom melyik hsz-ben volt ezekkel kapcs akármi is.
A zsebes problemre tényleg az a jó, ha külön tartod őket, ennyi. Anyám orosztanulós múltja miatt ragadt rám is kicsi: konkrétan bárhova-elindulás előtt ellenőrzöm: ''tagkönyvecske-vodkácska-pravdácska''. ami jelenti a pénztárca-telefon-kulcs kombinációt, különbözö zsebekben tartva. Nekem n7710em van jóideje, s különtartás ellenére is kímélés szempontbol van neki fekete szemüvegtok selyemtásija made by O'Neill. a tollát (''szki, már a tartalék tollát is...) elvesztettem, így az elmult 2 hétben irányítom ami kezem ügyébe esik
ami lehet körömhegy, villa egyik foka, vagy ismi szemüvegét veszem el s annak a szárával. >>> iPhone-nál meg, az ujjad mindig kéznél van nemde?
jam, melleslem nem egy egykezes ''telefon'' lesz, ez értelemszerű, viszont konkrétan Engem(!) ez nem fog zavarni.
valaki felvetette: OS X eng > hun. érdekes problem. Tényleg nem a menük miatt, mert azt még az átlag-user is hamar megtanulhatja ha értékeli előre a telefont olyan jónak, hogy megveszi... hanem sms-ben az ékezetek miatt. mert ''á''-t arra ki se térek h ezt még a magyar szoftverek is válogatva kezelik le... gondolok itt a többkarakterben küldésre... még fabrikálsz ''ä''-val, az ''é'' is még összejön föleg a franciák miatt, na de a hosszú ékezetekről ''őúűó'' ne is beszéljünk.... legalábbis egyelőre.-szerintem.-gumicsirke.- szóljanak inkább a nagyobb háttérinfosok...
pedzegette vki a rezgés funkciót. uh, jó volna tudni h a 4/8 GB minivinyo-flash mem komboval hozza e ki, v csak egy naaa flashdrive lesz.... lusti vok most utánabúvárkodni sorr fáradt vok. Vinyo mellett csak nem illene egy rezgőmotor... annyit mondhatok, hogy a 7710em ''bálna''testét a benne lévő rezgőmotor nem hajtja meg tulzottan.
középsulis emlékek: 3310/3410/6310i élére állítva még ''táncoltak is'' vagyis körbeforogtak... 7710 meg, eh, --legyint-- mondjuk h vibrálgat.
a telo leirásban jol láttam h a Mic és a Speakers is alul van? vajon Ez mennyire teszi hallhatová Nekem a beszélgetéseimet s mennyire a körülöttem lévőknek...
kicsit körülményesen ugyan, de lehet szerezni az iPodokhoz hálozati töltöt, amugy meg USBröl tankolnak áramot is. Ennek tltöjéről tud vki vmit?
nememléxem már ki irta a RockBox linket - thx-a-lot, nagyon LOL. még nem tölöttem fel iPodra, de majd nemsokára...
mi volt még... ja igen, 3G meg az aksi. Netezem én mindenhol rendes szgépen, ahol meg épp nem de mégis kéne, majd megelégszem a legközelebbi hotspottal. Ez én vagyok, ne kövezzetek meg érte.
aksi > egyetértek az ''Apple Inc. eddig is jól saccolta az iPodok aksiját is'' hozzá.állással. Én ha hazaérek, akkor rádugom tölteni a 7710et, ...de minimum kétnaponta. Akkor is ha nem(!) 1 pittyen van és követeli a hamit.megszokás kérdése. Aki konnektor/töltömentes körny jár túrázni 4-5-6 napokra, az keresse az alternatívákat: napelem, dinamós töltő, más telo pótaksival megfejelve stb.
kifogytam. azt hiszem.
én nagyon várom
szerk: mire beirtam jött néhány uj hsz, szal ugy olvasni a kis irományom
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest