- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mac!
aktív tag
válasz
czipaocsi #144 üzenetére
A kérdéssel arra próbáltam rávilágítani, hogy eddig sem lett volna nehéz megoldani, hogy legyen az iPod-okban rádió, de valahogy az Apple szerint nem kell beléjük.
Ennyi.
Egyébként én pont ezért vettem annak idején egy Creative-ot, most pedig egy Samsungot iPod helyett. -
Mac!
aktív tag
Van kb 40 millió Mac user akinek ha csak a 15%-a fog ilyet venni...
Ha pedig minden Microsoft terméket használó 15%-a vesz Zune-t, akkor az Apple már csak egy picuri garázscégnek fog látszani a Microsoft mellett...
Az Apple kihozott valamit amivel új igényeket generált és innentől megint kulloghat utána a többi cég. Figyeljétek meg 5 év múlva ott fognak tartani ezen a téren ahol most az iPod-al teszik.
Akkor gyorsan add el mindened, és vegyél Apple részvényeket. Ha pedig ezzel megvagy, akkor kezdheted törni a fejed, hogy a matek vagy a közgáz órákat kellett volna sűrűbben látogatnod.
Tudom, hogy már késő van, de a hülyeségtől azért kímélhetnél...
[Szerkesztve] -
Mac!
aktív tag
Nekem is nagyon bejön a teló, de ha valóban igaz, hogy nem bővíthető alkalmazásokkal, akkor egy nagy feketepont az Apple-nak.
Viszont ami az árát illeti, azért ne ringassuk magunkat ilyen mély álomba az 500 meg 600 dolcsival. Igen ennyibe kerül, egy amerikainak júniusban 2 éves előfizuval. De az ottani előfizuk nem egészen olyanok, mint nálunk, hogy kapsz 20 ezer kedvezményt azt elhallgass... Ott pl. egy ilyen 2 éves előfizuval kerül 150 dolcsiba egy E62...
Mindemellett ajánlom figyelmetekbe az amcsi Apple árak és a magyar közti különbségeket, kint kb fele annyiba kerül minden termékük. Nem nagyon bízok benne, hogy ez lesz az első kivétel.
Illetve addigra lesz kapható nálunk, amire már az N95 is elavultnak fog számítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Revolut
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest