Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotel
aktív tag
De ha már van benne google maps, akkor lehetne navigációs feladatokra is használni (mondjuk ehhez GPS is dukálna) és a puszta közepén garantálom, hogy nem lesz wlan. Viszont a navigáció nem elsődleges profilja, és valszeg, amire tervezték (telefon + zene) nagyon jól meg fog felelni és video szempontból ez lesz a legjobb hordozható Apple termék. Ezt szerintem bárki aláírja.
Részemről az a baj, hogy telefonként kezeltem, de ez nem az. Zenelejátszó telefonnal, nem pedig fordítva. Az ilyen megoldások között pedig elég előkelő helyen van. Bár személy szerint nem kéne, mindig aggódnék az aksi miatt és egyébként sem vagyok a konvergencia híve, inkább mindenre legyen dedikált cuccom, így ha az egyik lemerül, a többi még él.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest