Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• furio

aktív tag

válasz Macc #150 üzenetére

Jó látod, arra akartam célozni, hogy semmi nem ott van ahol azt megszoktuk. De nem vágom egy okostelefon egyik legnagyobb előnye a szoftveres bővíthetőség, itt nem látok ilyet

• furio

aktív tag

Azért nem semmi ahogy Steve leszólja a konkurencia mobiljait, megnézném mennyire bővíthető szoftveresen és mennyire lesz támogatott szoftveresen ez a ''csoda'', már az sem tetszik hogy googletől yahooig ( ''minden iPhone tulajnak ingyen yahoo imap mail!'' ) mindent ráerőszakolnak a vevőre...

A másik hogy ez szerintem mégcsak nem is okostelefon, számokat írni is kényelmetlennek tűnik, én a 4''-os vga kijelzős hx4700-on nem tudok ujjal írkálni rendesen, hiába teljes képernyős billre kapcsolok...

Meg kell mondjam Mac user is vagyok, van egy iMac Core2Duo-m... Amikor végiznéztem a bemutatót, én is le voltam nyűgözve, okosan volt ez összeállítva. A kijelző felbontása szerintem a méretéhez képest kicsi. GPS sincs benne, nincs 3G, nem bővíthető a memóriája, csak egy vacak cmos 2 megapixeles kamera van benne, és multi-touch kijelző ( ami itt nem nagyon nyer teret egyelőre ). Nincs szó java stb. támogatásról... Hülyén hangzik, de egy M600i is többet tud, persze nem ilyen csili-vili rendszerben. Ez a parasztvakítás egyik legnagyobb esete szerintem :) A Mac használhatóságáról meg annyit, amikor én először ültem elé, kb fél óra volt mire rájöttem hogy kell cd-t írni :)

Nem hiszem azt sem, hogy egy n800-al felvehetné pl a versenyt. Meg mi az hogy forradalmi? És akkor ez mi?:) : [link]. Nem kötekedni akarok, de pl a kerete tiszta 6233 :)

Na mindegy nem akarom én elvenni a kedvét ettől senkinek, valszeg nem is tudom, de egy mai felső-közép kategóriás mobiltelefonért ne fizessem már ki két desktop pc árát.
    Két igazán értékelhető dolog van benne, az macosx és az ipod rész ( de ezek is csak mac rajongóknak ). Szerintem. Ez a telefon már most nem forradalni, mi lesz júniusban, vagy ezév végén, amikor kis hazánkba is eljut talán? Addigra egy n95, n800 már szinte elavultnak fog számítani :)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák