- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
furio
aktív tag
Azért nem semmi ahogy Steve leszólja a konkurencia mobiljait, megnézném mennyire bővíthető szoftveresen és mennyire lesz támogatott szoftveresen ez a ''csoda'', már az sem tetszik hogy googletől yahooig ( ''minden iPhone tulajnak ingyen yahoo imap mail!'' ) mindent ráerőszakolnak a vevőre...
A másik hogy ez szerintem mégcsak nem is okostelefon, számokat írni is kényelmetlennek tűnik, én a 4''-os vga kijelzős hx4700-on nem tudok ujjal írkálni rendesen, hiába teljes képernyős billre kapcsolok...
Meg kell mondjam Mac user is vagyok, van egy iMac Core2Duo-m... Amikor végiznéztem a bemutatót, én is le voltam nyűgözve, okosan volt ez összeállítva. A kijelző felbontása szerintem a méretéhez képest kicsi. GPS sincs benne, nincs 3G, nem bővíthető a memóriája, csak egy vacak cmos 2 megapixeles kamera van benne, és multi-touch kijelző ( ami itt nem nagyon nyer teret egyelőre ). Nincs szó java stb. támogatásról... Hülyén hangzik, de egy M600i is többet tud, persze nem ilyen csili-vili rendszerben. Ez a parasztvakítás egyik legnagyobb esete szerintemA Mac használhatóságáról meg annyit, amikor én először ültem elé, kb fél óra volt mire rájöttem hogy kell cd-t írni
Nem hiszem azt sem, hogy egy n800-al felvehetné pl a versenyt. Meg mi az hogy forradalmi? És akkor ez mi?: [link]. Nem kötekedni akarok, de pl a kerete tiszta 6233
Na mindegy nem akarom én elvenni a kedvét ettől senkinek, valszeg nem is tudom, de egy mai felső-közép kategóriás mobiltelefonért ne fizessem már ki két desktop pc árát.
Két igazán értékelhető dolog van benne, az macosx és az ipod rész ( de ezek is csak mac rajongóknak ). Szerintem. Ez a telefon már most nem forradalni, mi lesz júniusban, vagy ezév végén, amikor kis hazánkba is eljut talán? Addigra egy n95, n800 már szinte elavultnak fog számítani
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest