- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
hát sztem ha tényleg 600$ a 8G-s változat, akkor az tuti ár érte! Egy profi PDA még csak itt kezdődik, és akkor hol van a fényképező, meg a pengefon?
Sztem a tapizós kijelző hülyeség csak, vagyis nem tudom, mennyire lesz kellemes percenként törölgetni..
Meg a sok kis ilyen-olyan szenzor, amiknek szintén nincs sok gyakorlati hasznuk szvsz.. -
Ijk
nagyúr
biztos el fog ide is jutni, csak ha már usában 5-600 dollár
Nem a mi kis sovány tárcánkhoz való, az árából én inkább elmegyek 1 hétre valami jó helyre nyaralni, anélkül hogy félnék, vajon mikor lopják ki a tengerparton a telót a táskámból.
Egyébként az Applenak igen jó marktingje van... Ha nem sajnálnám a pénzem kacatokra, tuti vennék egyet.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
azért egy fullprofi pda meg fényképező meg penge az kicsit sok lesz. de egy telefonos pda már mondjuk.
eljutni eljut, sőt a sok fan venni is fogja, de ha megkérdezed, hogy miért, nem azt fogja válaszolni, hogy mert ezt meg azt használom benne, hanem mert olyan trendi és stílusos. az apple egy státusszimbólum-cég és ebből, meg az örökké másikat anyázós reklámokból manapság teljesen jól meg lehet élni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest