- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macc
aktív tag
''A Mac használhatóságáról meg annyit, amikor én először ültem elé, kb fél óra volt mire rájöttem hogy kell cd-t írni''
Berakod a nyers mediumot, az ikonjara huzod a kiirando file-okat, es megnyomod a burn gombotEz amit most ide irtal, sztem mast arul el mint amit akartal vele mondani.
Amikor Mac-re valtottam nekem is tobbszor volt olyan, hogy megszokott modszerekkel (win-es beidegzodessel) akartam valamit csinalni, es amikor nem ment, megprobaltam egyszerubben, emberi logikaval, es TADA!
Ennek a telefonnak sztem a legnagyobb huzoereje a hasznalataban rejlik. De nem akarom isteniteni, se fikazni, egyszeruen kivancsi vagyok ra, ha majd lehet, szivesen kiprobalom. Bar nekem tul sokat tud, mert en csak telefonalnek rajta, eppen ezert nekem nem is erne meg megvenni. Viszont 2007-ben, sztem kb ilyennek kell lenni egy ilyen keszulek kezelesenek. De tobbet majd ha hasznaltam mar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest