- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Szerintem is elvérzik az akksi résznél, napjainkban nincs olyan cucc ami ekkora képernyőt simán elvinne ilyen piciny helymennyiséggel..de egyébként szép meg jó csak szerintem is szar az érintőképernyő, csúsztatós vagy szétnyithatónak jobb lett volna, pár mm + vastagság a használhatóságért és erős akksiért szerintem jobban megérte volna..(egyre több helyen okoz komoly gondokat az akksi, mai ph-s hírnél egy minipcnél is..mostmár csinálhatnának valamit, jó ideje fejlesztenek csak nemtom mit..)
A oprendszerre amit hozzá ügyködtek viszont kíváncsi vok, java kompatibilis-e stb..vagy teljesen egyedi ennyit tud ahogy megkapod és kész.
Motorola z6-os modellje nekem jobban tetszik minden tekintetben, de azért hajrá, de én elvártam egy ilyen cégtől h mutat vmi teljesen újat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Apple iPhone 14 PLUS fehér ELADÓ!
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest