- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- 8300 mAh, maradhat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Misi1979, Pantal
Nektek milyen szoftver van/volt az Arena-n? Mert tény, h sok gagyi van, de pl a v10p amit hónapok óta használok 1x sem fagyott, sohasem vacakolt, mindig felveszi a hívásokat (ami egyébként a fényérzékelő koszossága miatt nem kapcsolta be a kijelzőt nektek
), és ha hiszitek, ha nem gyors. Létezik ettől is újabb szoft, ami még jobban lett optimalizálva, nem mellékesen egyre több fórumon darabokra szedik és idővel minden egységét átszerkesztik.. (további JAVA sebesség növelést elérve, igaz a jelenlegi szofttal is tökéletes az opera mini 4.2, vagy az 5beta, már mindkettő rogyásig van könyvjelzőkkel ezért felváltva használom őket
Tény az is, h TP-LINK és néhány egzotikus márka 10percenként wifi akadozást okoz, de nekem pl SMC modememet nem akarta meglátni az eeePC, akkor most én vagyok hozzá noob, vagy gyenge a laptop
.. ez is nevetséges dolog, mert egy telefon csak 2. sorban legyen jó wifin, elsősorban inkább a HSPDA és 3G legyen ütős.. szerintem! Igaz azóta erre is lett megoldás és SMC modem állítgatás után minden megy még a szomszéd utcában is, telefonon, laptopon és ájfonon
) A telefonhoz mai napig is kapunk gyártói új szoftvereket. És még mindig legalább 3szoros ára van az übersüti szifonnak (amihez csak minőségben próbál felnőnni az Arena, árban és multimédiában már nem) Hol kapsz hasonló lehetőségeket egy ilyen kategóriájú telefontól?A sok idétlen agyas aki próbálja lehúzni az arena-t, nézzen már magába kicsit, ilyen gyenge stílussal legfeljebb saját magát tudja lejáratni
írtam a készülékről egy cikket, sok kérdésre részletesen megtaláljátok a választ. Tény, az LG ARENA nem szifon, navigációt csak a fizetetősek közzül érdemes keresni és nem is nyílt oprendszerű, de sok tekintetben a legjobb vétel, ma. Attól függetlenül, h az új alma fon szintén egy rókabőr, még nem sz*r vazze'! Csak kicsit sületlenség.. mégis azt kívánom, h minden kedves fórumozó keressen olyan jól, h a szüleinek is tudjon venni egyet és az asszony is legalább 3gs-sel nyomja
-
evone
őstag
Jolvan, akkor ugy mondom: iPhone fronton is eddig csak olcsobb lett vagy valtozatlan maradt az ára, mit nem lehet ezen megérteni? Annyira unalmas mar ha jon az uj iPhonerol hir, akkor rogton JUJ EZ VAJON MENNYIBE FOG KERULNI JUJ. Meg kell nezni a jelenlegi arlistat a 3GS-rol, és akkor annyiba fog kerulni...
-
Alex91
félisten
Szerintem mostanaban is volt ilyen
. Csak lehet, hogy egy MacPro nem kavar annyi vizet
. (Bar most nem mondom, hogy annak emeltek az arat, de ugy remlik. Ami biztos, hogy dragabb lett az a Mini. A G4-es 500 dollar volt, intelre valtas utan emeltek az arat, es nem is ment lejebb. Bar teny, hogy mostanaban inkabb csokkenteni szoktak.)
-
evone
őstag
Annyiert amennyibe most kerul a 3GS. Nem fognak valtozni az árak, a 3GS olcsobb lesz, es a mostani árán jon majd uj iPhone, de ez is le lett irva mar vagy 900000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000x-er, nem tudom mikor fogjatok mar felfogni.
GPS pedig már régen van benne.
-
atike
nagyúr
HD videót... Igen, de mennyiért?
Lassan már elvesződik a telefon telefon mivolta.
Fényképezőgép bele - ok, hasznos. Zene, rádió - ez is... Játékok... Programok. Igen, kellhet. Lassan elérhető lesz a TV... GPS... HD videó... Hol a vége?
-
Pantal
senior tag
válasz
jooker82 #107 üzenetére
A dolby mobile érdekes dolog. Nagy szerepe volt abban, hogy megvettem az arenat. Első héten végig használtam. De aztán rájöttem, hogy más telefonban bizony ezt széles sztereónak (SE-ben legalább is) hívják, ki is ábrándultam belőle. Azóta a 4 féle mély hangzás valamelyikén használom. A kezelőfelületről meg már írtam, hiába díjnyertes, ha egyszer lassú, fagyogat. Nagyon kiábrándító.
-
jooker82
nagyúr
Szerintem egy gyártó se akarja utánozni az iphonet..tény hogy gyors és sok gyártó fel akarja venni vele a versenyt de nem az iphone volt a kiindulópont...4-5 éve az Lg Prada volt a legelső full érintős telefon csak utána jött minden más..annak sikere láttán..ezt itt a cikkirók is többször leirták. Az arena se volna ha az iphone nem lapulna a zsebünkbe??? ezt honnan veszed? Az arena gondolod az iphone kihivójaként jött létre?? Az arena egy multimédiás telefon a legújabb és többszörösen dijnyertes kezelőfelülettel....Semmi köze az iphonehoz csak annyi h érintős...Biztos nem 3 colos kijelzőt tesznek bele ha az iphone kihivójaként akarják kiadni..
A zenelejátszó minőségét nem volt alkalmam kipróbálni az iphoneba,de az arena topicból tudom,h akik iphone mellett arenát is kezeltek a dolby hanggal jobban dicsérték az arenát.
Mellesleg ha a kocsimba a lejátszót összekötöm az arenával,dolby mód be,akkor a cd minőséget is megüti..Szórja kifele a kristálytiszta hangot és a hangszerek szinte szétválnak egymástól...
Jelenleg egy olyan multimédiás telefonra vágyom mely min 5mp es kamerával rendelkezik nagyobb optikával,hd videofelvétel stereo hanggal ,nézhető éjszakai móddal,erős xenon villanóval plusz leddel.Dual stereo hangszóróval...aux bemenet, és ingyenes gps...
Jelenleg ezeket egyik telefon se tudja,csak részletekben..és amig ilyen telefon ki nem jön addig lehet akármilyen iphone , omnia hd n95 stb addig az arenát nem cserélem...
De ha az iphone lesz az első aki kihozza akkor igérem azt veszem,ha 2 kilóba kerül is...
De ezt kétlem...
Ezek az én elvárásaim akinek nem tetszik nem kell nyilatkozni... -
czipaocsi
aktív tag
A világ a nagyfelbontás felé halad (vagy már ott tart...), épp ezért üdvözlendő a mobil iparág ilyen irányú törekvése is. Most, hogy hardveres oldalról már nincs akadálya a dolognak, a csúcsmobilokba kötelező lesz beépíteni ezt a funkciót.
Egyenlőre azonban az sem biztos, hogy egyáltalán benne lesz az új iPhone-ban, nemhogy az érzékelő méretéről, felbontásáról, minőségéről és a tömörítés milyenségéről vitázzunk.
Majd június 8-a után meglátjuk. Szó szerint meglátjuk, ha meglátjuk egyáltalán...A VGA és a 720p felbontás között egyébként pont 3szoros a "mennyiségbeli" különbség, ami a pixelek számát illeti, de ahhoz, hogy a különbséget egyértelműen látni lehessen, ahhoz egy megfelelő megjelenítő is szükségeltetik. Így tehát az iPhone-kiegészítők amúgy sem szűkös palettája tovább bővülhet: jöhetnek az iPhone-ra optimalizált TV-k, mondjuk 42 collos LCD-k, multitouch-csal...
-
Kleroo
veterán
válasz
czipaocsi #102 üzenetére
Nekem spec nincs bajom azzal,hogy hd-t vesz fel a telefon. Sőt nekem mondhatni álmom,hogy 720p videót gyártsak anélkül hogy félmilliót költenék kamerára.
Csak az idegesít elképesztően,amikor hülyének nézik az embert,és ráírják hogy 720p meg HD,miközben a érzékelő max csak foltozgatva volt egy korábbi 4ed akkora felbontáshoz képest.
Szóval én örülnék a legjobban ha kijönne egy teló/(olcsó fényképező)
Ami drasztikus különbségeket hoz ha váltogatnám vga,és hd között.
De egy ideig csak arra lesz jó hogy a vérpistikék,meg a hozzá nem értők tudnak madj mit durrogtatni,és engem néznek majd hülyének hogy próbálom elmagyarázni mi is a HD....amit ő annak vél....majd csak azt kapom válasznak,hogy hááá de bazzeg. 1280x720 az akkoris 1280x720,nedumájjááá.Remélem szifon már látható kül-t produkál egy vga videó részletességéhez képest.
I890pl sztem már nagyon jó videót csinál. anno mondhatni leesett az állam,hogy ezt egy mobiltól????(még ha a bitráta nem is volt perfekt,de a jó szintjét megütötte)
Bár az is meglátásom,hogy egy TÖkéletes minőségű,részletességű vga kép/videó,azért a legtöbb igényt kielégíti.De ilyen sincs.és a világ nem erről szól.Szóval várjuk csak a hd-t
De vérpistikéket csúnyán le fogom oltani ha menőznek vele(abban az esetben ha a minősége köszönővizsonyban sincs a HD-hez képest) mert már előre mérgelődök -
iZed
aktív tag
jaja, 4 eve az a kulso van amit minden mas gyarto probal utanozni
arena se volna ha nem lapulna iphone a zsebunkbe
talan szebb kepet csinal, de sokkal lassabban, talan jobb videot vesz de csak kevessel 720x480 vs 640x480, a zenerol meg inkabb ne beszeljunk, ugye te sem gondolod komolyan h az osszetakolt lassu lejatszo megver egy tobbeves fejlesztesen atesett ipodot? mert ha valoban hasznaltal mar iphonet akkor tudod h egyben egy teljes erteku ipod is ugye?
-
czipaocsi
aktív tag
Alapvetően nem értem miért probléma a kamera (LEHETSÉGES) 720p-s felbontása? Ha nincs az is baj, ha van, akkor meg minek?. Érdekes faj ez az ember...
Sokan kifogásoljátok, hogy miért kell ezt HD-nak nevezni egyáltalán? Nos azért, mert a HD megjelölés eredetileg csak felbontást jelent. Sem minőséget, sem bitrátát, sem képfrissítést, sem színmélységet, sem kódolást, semmit. Ezért ha vmi natívban képes mondjuk 720p30 rögzítésre, akkor azt miért ne lehetne HD-nak nevezni? Amúgy a cikkben is 720p HD-ként emlegetik, ami korrekt.
A TV-ken lévő "HD ready 1080p" és a régi "HD ready" vagy "Full HD" matricák jelentése - és a kötelező specifikációk, amiknek ezért cserébe meg kell felelni - megint egy másik dolog, az ezzel való visszaélés sem egy szép történet, de pl. egy 82 centis LCD-n még elég nehéz megkülönböztetni egy 720p-s és egy 1080p-s képet egymástól, hacsak nem fél méterről nézi az ember, ami ugye nem jellemző...Én támogatom a HD videófelvevők integrálását mobiltelefonokba, pláne ha van mondjuk 32 vagy 64 GB háttértár, amire lehet rögzíteni, ami ugye jelen esetben adott...
-
Alex91
félisten
Tudom, nem szoktak gyakran arat csokkenteni
. Mondjuk mar az is az, ha a regit megkapod olcsobban, vagy esetleg kihozza szolgaltato fuggetlenul a regit. (Bar ezt nem hiszem, hogy meglepik, pedig tarolhatnanak vele
.)
Es nem lesz ezen akkora nagy update, kis lepesekben haladnak
.
-
vehement69
senior tag
mondom ne égesd tovább magad.. csak azt mondtam, hogy ha még soha életedben nem láttál közelről iPhone-t, de legalábbis nincs vele kapcsolatban túl sok tapasztalatod, akkor minek jösz ide fikázni? teljesen idétlen dolog ez az egész és állítom, hogy nagyobb divat, mint (állítólag) az, hogy valakinek van egy iPhone-ja.
mellesleg fotó, videó, zene van az iPhoneban is. vagy nem tudom, te tudod egyáltalán, hogy miről beszélsz, ember(?)? mert ha nem (vigyázz angolul van, fokozottan figyelj, ha még a magyart sem érted! ): [iPhone]
mellesleg azt sem értem, hogy ha az iPhone tucat telefon, az Arena miért nem az? illetve, ha tucat telefon, akkor miért a sznobdivatepölfanbojgecik veszik? vagy amúgy mi a baj odabenn?
4 éve ugyanarra a külsőre építik, ez tény hogy unalmas, de egyrészt várjuk meg a 4. generácót (ami valószínű tök ugyanígy fog kinézni), másrészt azóta se sokan csináltak hasonlóan letisztult kinézetű telót.. de ebben van igazság, újítani kéne a külsőn is és a kezelőfelületen is.
az LG Arena meg egy kalap szar. akárhogy is próbálod meggyőzni magad az ellenkezőjéről
na jó, lehet hogy 2 kalap..
-
Alex91
félisten
Szerintem itt nem ez a HD video a lenyeg
! Hanem az, hogy valoban lesz-e arcsokkentes! Mert az iPad arabol kiindulva elkepzelheto, hogy az Apple ala akar vagni a konkurencianak. A helyeben ezt tennem, mert gondolom, hogy most mar az iTunes bolt hozza a penzt, es ahhoz, hogy meg tobbet hozzon meg tobb iPhone-t kell eladni...
-
joey04
titán
minek ez egy telefonba? fölösleges. remélem nem lesz benne, azzal is csak az ár megy felfelé. inkább a fényképek minőségén javíthatnának egy kicsit (nem a felbontásra gondoltam ott sem természetesen)
-
Misi1979
őstag
Végigolvastam a 94 hozzászólást, meglehetősen tanulságos volt.. elég sok telefon megfordul a kezeim között, mondhatni havonta cserélgetem a készülékeimet, de az iphone helye már stabil kb másfél éve (ezenkívül még 2 nokiát használok rendszeresen).
Amikor elolvastam az itt írt tesztet, megnéztem a linkelt videókat az lg arena-ról, megjegyeztem a készülék nevét, hogy ki kell próbálnom.. sajnos kb fél éve vettem egyet, kb másfél hétig használtam másod, harmadik telefonként. Szörnyű volt! A külseje, kijelzője jött be csak.. a használata egy rémálom. Nem reagáló kijelző, nehézkes navigáció, hívás utáni fagyások, 4 hívásból 1-et tuti nem tudtam fogadni, wifi eldobása.. hiába próbálkoztam különböző firmwarekkel. Mindegyikre írták, na ez lesz a tökéletes
meguntam.
Meglehetősen messze van attól, hogy iphone-killer legyen. Mondjuk én megértem, vannak elhivatott emberkék mindkét oldalon, de ahhoz tényleg zsigerből kell rühellni az apple-t, hogy egy lg arena-t jobbnak találj egy iphone-nál..
-
jooker82
nagyúr
válasz
vehement69 #93 üzenetére
Jaaa tényleg igazad van hülyét csinálok itt magamból
..természetesen az iphont választanám...majd eladnám és pontosan 3db arenát vennék belőle..
mit nem lehet azon érteni,h nekem fontosabb egy telefonba a fotó ,videó ,zene,mint az a sxxr játék meg alkalmazás...
Nagy iphone okosok...
Ja és senkinek a kedvéér nem veszek digi gépet,videokamerát meg mp3 lejátszót...Nameg külsőre is jooban bejön az arena..az iphone mármár tucattelefon..
4 éve ugyanarra a külsőre épitik az egész telefont,egy idő után már unalmas.. -
jooker82
nagyúr
Azokat szidd akik ezt terjesztették itt az oldalon ,szóval sokszor olvastam h van az iphonra játék meg alkalmazások,de többé kevésbé fizetősek .Ezeket irták...És én nem tényként irtam ezt,hanem egy "ha jól tudomot"odabiggyesztettem..
Az h nem volt kezembe iphone azt rosszul gondolod ..kezeltem már ,bár nem az enyém volt..De annyira megtudtam itélni,h 3x annyit soha az életbe nem ért mint az arena....
Dehát kinek a játék a fontosabb kinek pedig a fotó,video zene...
Számomra,ha egy áron adnák is az arena kellene jobban.. -
iZed
aktív tag
de megint ott tartunk h eletedbe nemvolt iphone a kezedben, vagy legaalbbis semmitse tudsz rola mert az durva tulzas h "a jatekok fizetosek". tobb mint 20ezer alkalmazas van ami ingyenes, ha ennek csak 10%-a lenne jatek (de sokkal tobb), akkoris 2ezer ingyen jatekrol beszelnenk
szerintem ha az osszes gamet megszamoljuk amit te vagy en eletunkben kiprobaltunk (beleertve a flash gameket is), talan az 500-at vagy az ezret megkozelitene.
na a lenyeg csak az, hgoy ugy mondasz velemenyt h sose probaltal meg ajfont. nekem viszont van, csajomnak meg arenaja. mindkettot hasznaltam mar eleg ideig. ja es csori csajszi mar feleve nyavalyog h amikor megveszem az uj ajfont adjam neki a 3gs-t. akkor talan megse olyanjo az az arena
szerk: valoban teny, hogyha a reszegysegeket hasonlitjuk ossze akkor majd mindenben jobb az arena, pl felbontas, kep+videorogzites, mobiltv, radio stb... de mint tudjuk az egesz tobb mint a reszek osszege, es egeszben veve azt ugyan nemmondom h egyrakasfos az arena, de messze lemarad
-
vehement69
senior tag
az iPadról amúgy az is elképzelhető, hogy noha a készülékben nem lesz kamera, külső kamerát lehet majd hozzá venni, ami persze szemétség, de egy beépített egységet magad elé tartani úgy hogy ki is nézzél valahogy, hát nem tudom.. telefonnal is hülyén nézel ki úgy, de az legalább könnyű
-
Kleroo
veterán
De akkor miből gondoltad,hogy a dvd 576p felbontása jobb lesz attól,ha hdmi kábelen küldöd e jelet,és nagyítva? A forrás ugyanaz
A felbontás teóriád csak fél igasság.Az alapkép, a natív elkészített kép a fontos,amit az elektronika pixelekre bont. ha van egy imax kamera által készített videó pl 10mbittel,és 25fpssel,akkor az nem lesz ugyanolyan(fos) mint pl egy xy fényképező videója ugyanakkora felbontásban,szintén 10mbiten,25 fpssel.
Szóval így globálisan szeretném az emberek fejébe eljuttatni,hogy a felbontás az csak egy tulajdonság a sok közül. nem a meghatározó minőség. Jó példa erre a video8as kamerám. Lófing felbontása van,de mégis meghökkentően részletes képet ad. -
jooker82
nagyúr
Azzal én is tisztába vok h a rendes HD t csak ahhoz megfelelő lejátszó játsza le..
Volt nekem a hagyományos sárga videokábelem az csak 576p t tudott...vettem egy HDMI kábelt az tud 1080 p de az égvilágon semmi különbség...Mivel ajánlották h azzal sokkal jobblesz meg minden ezért vettem meg..de azt nem mondták h egy bluray lejátszót is vegyek hozzá...
A felbontáshoz visszatérve...nem az számit h milyen nagy a felbontása egy videofájlnak..Egy 320x 240 es video is lehet sokkal jobb minőségű mint egy full hd.....Az számit h milyen bitráta van alatta és hány fps.... -
Kleroo
veterán
De keversz
A házimozid DVD alapú.ami ha PAl,akkor 576p-t tud.
A felskálázás csak annyi, hogy az 576p képet nézheted nagy felbontásban(nagyítja a képet)
Az 1080p-hez bluray lejátszó kell,és bluray anyagok,amik igazi 1080p-s anyagok.
Ha laptopról nyomod,akkor a laptop felbontását állítsd 1920x1080ra ha a tv rajta van.
Szóval teljesen természetes hogy nem látsz különbséget,mert nincs.
Sőt én pont erre az effktre próbálok rávilágítani. te vagy rá a bizonyíték.
(az iphoneról nem nyilatkozok,az kitudja mit tud majd) de ez az se vegyük úgy hogy 576p szintű képet tud felvenni,de ezt 1080p-ben menti el a marketing miatt,mer az már (full)HD! és az jól hangzik. de a véeredmény az,hogy semmi különbség nincs ,csak nagyobb felbontásban tárolja az adott képet. -
-
Pantal
senior tag
válasz
hackeeeee #80 üzenetére
Igazad van, a minőség nagyon fontos dolog! Régen az 5MP-s telefonoknak nem volt értelme. Mert minőségben nem hozták a színvonalat. De ha megnézed, a mai 5MP-s telefonok között vannak már olyanok, amik (az én szememmel) már jó minőségű képet csinálnak. 8MP-s-ben a Samsung Innov8 fogott meg nagyon, felette meg még egy sem, de idővel azt hiszem azok is elfogadható képet fognak csinálni
Jelenleg a 8MP felettinek nincs értelme szerintem se, de pont azért mert van, ez viszi rá a gyártókat, hogy fejlesszenek ki jobb érzékelőket, a versenytársaikat lepipálva, hogy később jobb képeket produkáljanak u.ezen, vagy nagyobb felbontáson.
-
vehement69
senior tag
egyre szomorúbb ami itt megy, remélem érzitek
-
Pantal
senior tag
Nekem is arenam van
Előtte iTouchom volt. Eladtam, hogy megvehessem az arenat. De már megbántam. Nem lenne rossz az arena, mert mindent tud amit elvárnék tőle..DE... az vicc, hogy egy normális FW nincs hozzá. Valami baja mindig van. Zenelejátszója meg úgy alapból az egész telefon egy csiga. Gyakoriak a fagyások, van hogy hívnak, felveszem, és nem hallok semmit. Ilyenkor az a hab a tortán, hogy le akarom tenni, és a kijelző is be van fagyva, ilyenkor hátlap le, aksi ki.. Van, hogy gondol egyet és nem érzékeli a kijelzőt. Itthoni wifi 10 perc után ledob. Böngészőt régen iTouchban napi szinten használtam, egyszerűen élvezet volt vele olvasgatni a híreket, nem kellett a gépet bekapcsolni. Arenan már közel nem élvezet, inkább kín szenvedés. Etc..
Nem hülyeség amit iZed írt, hidd el. -
hackeeeee
Jómunkásember
Erre leszek kíváncsi, hogy ez mikor fog ténylegesen bekövetkezni... Amikor még néhány drágább készülék 7xx*xxx felbontásban sem tud értelmes minőségű videót csinálni... Ezek után minek emelni még a felbontást? Jó javulni fog, de akkor akkor csináljunk már ténylegesen ilyet, ha jobb is lesz a minőség...
Ugyanez a véleményem a fényképezőkről is, oké, emeljük az egekig a megapixel-t, de akkor arányosan nézve javuljon már a minőség is, csakhát ez az ami lényegében nincs... Akkor meg minek? Áljunk meg jelenleg ott ami jó, és aminek értelme van...
Nincs itt gáz.
-
jooker82
nagyúr
Nem kevertem semmi
Nekem a házimozim tud 1080p felskálázást...direkt vettem hozzá egy HDMI kábelt h összekössem az lcd tv vel és a tv n átálitottam 1080p re és egy szikrát nem javult a minősége...Szerintem akinek javul is annak csak azért van mert odaképzeli h jobb lett. Itt rendes gyári dvd filmről van szó.
Nekem is össze van kötve a laptop az Lcd tv vel..A videokat azon nézem de ott se látok különbséget a felbontások közt.. Esetleg vmi beállitási lehetőséget tudsz adni??..h a laptopon v a tv állitsak vmit..Kmplayerrel játszok mindent. -
Pantal
senior tag
válasz
hackeeeee #53 üzenetére
Mindenkinek más kell, nem mindenki olyan mint Te. Pl. nekem 18 évesen nem kell a "HD" videó rögzítése telefonnal. De azért VGA se legyen.. A kettő között valahol bőven jó. Egy idő után a "HD" videók minősége úgyis nőni fog a verseny miatt. Kamerája 5mp-s legyen, persze normális, nem egy 2mp-eshez szánt érzékelővel! Nem fogok vele profi módon fényképezgetni, nekem nem arra kell, de igenis, ha visszanézem itthon gépen a képeket, akkor jól jön az 5mp. Zenei tér nekem talán a legfontosabb, reggelente amikor megyek az iskolába. Buszon ha épp nincs senki ismerős, akkor valamivel el kell tölteni az időt. Egy telefon ma már ezeknél sokkal több mindent tud.
Ha telefonnal tényleg csak telefonálni akarsz, akkor vegyél egy belépőszintűt, vegyél mellé egy kompakt fényképezőgépet, mellé egy mp3at, mellé esetleg egy GPS-t, meg ájfon esetében egy PSP-t is. Egy Eee PC is kéne már akkor, ha az internetre fel akar menni az ember, mondjuk e-maileket elolvasni.
Na jó, kicsit átmentem kötekedősbe, de ha belegondolsz, vannak olyanok akik elsiklanak a kamu HD, esetleg a MP-k felett. Akik ezt a fórumot olvassák, azok úgyis tisztában vannak vele, hogy ez a HD közelében nincs egy rendes HD filmnek, a MP-ek sem egyenlőek egy fényképezőgép MP-eleivel minőségben, aztán mérlegelik, hogy így kell e nekik, vagy sem. Nyilván ezek vannak kevesebben.
Akik meg nem értenek hozzá, és bedőlnek, azoknak meg nem lesz annyira nagy érvágás, mivel ők nem is annyira figyelnek oda a minőségre, esetleg megjegyzik, hogy kicsit fura a videó, és kész. A lényeg, hogy HDSajnálom, elég sok minden összejött bennem, nem csak arra az egy hsz.-re, de ez most ki kellett, hogy jöjjön
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jóhogy úgy tolom, minek win7? 95 alá is csinálok aero-t....
B@szki, hol írtam én azt hogy sz@r lesz a telefon, meséld már el? Én csak azt mondom, hogy kibaszottul felesleges vagdalózni ezekkel a "HD" adatokkal, meg a x megapixelekkel, amikor egyáltalán nincs értelme, telefon szinten... És már írtam az előbb is, itt nem csak az apple-ről van szó, hanem a többi gyártóról lesz szó... Mutassá már nekem olyan telefont, aminek az általa sztárolt max MP-ben készített képe nem zajos..Én mint mondtam, azzal van bajom, hogy azt mondják, hogy HD-ra képes, közben rohadtul nem, hanem csak a felbontást tudja, és az meg k.rvára nem HD. Nha mindegy.
Mellesleg, iphone-t próbáltam már, és nekem átlagos használatra semmivel sem adott többet mint az 5800... Van benne kapacitív kijelző, jajjdejó.. De ezt már newl-al megtárgyaltuk.
-
-
Quasi_modo
nagyúr
És van olyan, hogy valakinek nincs se spéci kamerája, sem digi gépe, csak egy mobilja amivel lehet ilyesmiket csinálni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ezaz, legyen jó minőség. De hol beszélünk jó minőségről? Nézegetem az ilyen nagyobb megapixeles teszteket, teljes képernyőn tiszta zaj a kép.. Ez jó minőség? Nálam nem...
Én is mindig hordom a telómat, ha valami olyan van én is azzal kattintok, de azért ha nyaralni megyek, akkor viszem a digi gépet, meg esetlegesen a kamerát, és azzal fotózok, videózok. Én azt többre tartom máig, mint egy telefont, és nekem ezt nem fogja senki megmagyaarázni, hogy egy teló ilyenre jobb.
-
Kleroo
veterán
válasz
Depression #60 üzenetére
Te a vakítás áldozata vagy,ahogy látom.
Olvasd el a hsz-em.
Ha akarsz,ne érts vele egyet,de ne formálj ilyen rossz véleményeket másoknak.
A felbontás <> minőség!!!
na de nem ecsetelem újra.
A marketing erősebb a józan szavaknál....Ja és a a HD nem felbontást jelent. Akkor high resolution lenne....
Inkább minőségre utal. -
<NewL>
addikt
válasz
hackeeeee #67 üzenetére
a telefonom mindig a zsebemben van,ha akarok egy képet csinálni akkor előveszem és kattintok. a kamera sosincs nálam,csak akkor ha kirándulni megyünk vagy van valami családi ünnepség,összejövetel. - itt kell az igazi minőség,és kevés egy mobil
akkor miért baj ha jó képet csinál egy mobil vagy videót?
egyébként is imádok telefonnal fotózgatnikár pont ennél a témánál flémelni.
egy olyan telefonnál kellene ahol elkúrják a telefon kinézetét egy baszott nagy optikával,mint pl a samsung telefonoknál,pixon,nem csinál olyan képet mint egy fényképező de ott virit a hátlapon a hatalmas optika,kameramodul és elrontja a telefon hátlapját az egész összeképet. ronda
ha az iphonennál egy sokkal nagyobb optikát raknak be akkorát fogok rá köpni mint egy ház. nekem ne ronditsák el egy ilyennel a hátlapomat
-
<NewL>
addikt
közös megegyezés alapján nevezzük el DH minőségnek,oké?
a HD marketing szöveg,aki ért hozzá azt ugy se lehet megvezetni,aki meg hülye az így járt.
de azon vitatkozni most már ,hogy full felesleges jó képet,jó minőségű videót készíteni egy mobillal ..ez LoL.egyébként még most se kaptunk választ rá,a junius 8 honnan jött,mert ezt az időpontot még sehol sem olvastam. a forrást berakhatná valaki
hackeeeee : "És itt most nem csak almáékról beszélek..." - de valamiért mindig náluk borul ki a bili
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Depression #60 üzenetére
Mert ugyanakkora elb@szorr parasztvakításra használják mint annó a TV-knél, elmondtam már... ott is amikor még elfelejtették ráírni a TV-kre, hogy fullHD, csak HD Ready volt, mindenki bevásárolt mert áh biztos FullHD-s, közben meg koppantak, hogy hoppá, ez mégse így van... Átlag júzernek ezt hiába magyarázod, hogy ez a HD ez nem olyan HD, csak amikor visszább veszi a minőséget a videórögzítésnél, akkor veszi észre, hogy koppá a minőség nem javul/romlik, csak a felbontás voltozik.. Nekem ezzel van bajom. Nem szoktam nyígni az ilyenekért, csak rühellem a parasztvakítást. (mert névvel mindent el lehet adni)...
És itt most nem csak almáékról beszélek...
Mellesleg, van pár fotós ismerősöm, és ha ténylegesen fotózni akarnak, akkor nem ilyen kis zsebgéppel fognak fotózni, sőt van akinek mind2 gépe cserélhető objektíves, az egyikkel "hobbi" szinten fotóz, a másikkel műtermi, és egyéb képeket készít.. Szal ez sem feltétlen igaz.
-
jooker82
nagyúr
Abból amit te teszteltél,nincs semmi.Az én lcd tv-men is lehet pl a dvd-nél is állitgatni h 320p 720 p 1080 p, de az égvilágon semmi változás nincs köztük...Most vettem egy HDMI kábelt és mivel azt mondták h azzal fel lehet tolni 1080 p re ,,fel is toltam de semmi változás.az 560p hez képest.
Mint már fentebb irtam,az arenámmal felvett videot megnéztem én is 82 es fullhd-t tv n és a egynémelyik film minőségét is megüti.Pedig csak 480p és lcd-n nem is láthatni kockásodást. -
jooker82
nagyúr
Jaaa igen???Csak képzeldd már h 3db új arénát kapsz egy új iphone áráért....Mellesleg az arena fotóban meg videoban leveri az iphont, de szerintem zenében is.Csak a nagyobb kijelző miatt jobb a kezelőfelülete,de ezzel elkell viselni a bazi nagy méretet.A játékok meg ha jól tudom fizetősek rá.
A bátyámnak SE k750 e van várj idehivom h jobb e mint az arena...
Szóval hülyeséget irtál... -
Depression
veterán
válasz
hackeeeee #50 üzenetére
Na eddig bírtam olvasni a flame-edet.
HD, azaz high definition azt jelenti, hogy magas felbontás. Mit kevered ide a minőséget? A fényképezőgépek 100MP‑ele is arra jó (elvileg), hogy a zajt könnyebben lehessen szűrni vele. Az én monitorom (pedig nem kicsi) épp, hogy eléri a 2 megapixelt. Egy 5-8MP-eles kép összesűrítve szebb rajta, mint egy natív 2MP-eles, azonos géppel készített kép. A régi VGA képeim viszont elvesznek egy 1920x1200-as monitoron, ezt úgy hidd el, ahogy írom. Ez videóban sincs másképp. Van kamerám, azt az elvileg kis mérete ellenére sem vagyok hajlandó magammal cipelni, hiába lenne jobb minőségű.
Szóval értsd meg, hogy a több MP-eles lapka adott, eddig sem az érzékelő volt a gyenge láncszem a videóhoz, hanem a lassú képfeldolgozás. Most ezek a procik, és háttértárak elérték azt a szintet, hogy több információt tudjanak feldolgozni, azaz magasabb felbontást (HD-t) tudjanak rögzíteni.
Lényeg, hogy ha majd lesz ilyen HD-s mobilod (márpedig lesz), és megnézed a kisebb felbontású videót, és a HD-t rajta, akkor rájössz, hogy mégsem annyira rossz ez.
Igen, lehet nyögni ezt a szokásos, és unott minőség dumát, pont úgy, mintahogyan az audiofilek ragaszkodnak az elektroncsöves erősítőkhöz. De, hogy ne legyek annyira elrugaszkodott, kérdezd meg a fényképészeket, hogy van-e másodkamerájuk, ami nem éri el a csúcsgépük minőségét, mégis szívesebben hordják azt magukkal a hétköznapokban. -
iZed
aktív tag
-
Kleroo
veterán
Ja és a SE át is ver, nem csak parasztvakít, mert azt írja rá hogy "HD".
Nem azt hogy 720p videó,vagy high resolution,vagy akármi.
Márpedig a hd mit jelent?:High-Definition.
de a videó minden nem csak nem "hűűű de magas minőségű"
(bár a zajosodást tényleg remekül kiszűri)
Kíváncsi vagyok mit tud majd az iphone -
Kleroo
veterán
Én Hackeeee véleményén vagyok. Rászántam az időt,és pl megnézegettem ennek a megjelenő SE-nek a videóit.
82centis Fullhd tv-m van.
A youtubeon elindítottam a videót,majd váltogattam 720p,és 360p között. olyan lófing különbség van köztük,hogy az szánalmas.Annyi kül van,hogy kicsit kockásodik a 360p,mert nem elég jó a beépülő lejátszó. egy mpc elmosná ezt a kockásodást. Komolyan mondom ez szánalom.95% ban pontosan ugyanannyi részletet látni 720pben mint 360p-ben.
Több hszben is láttam hogy páran nincsenek tisztában a felbontással.
A felbontás nem egyenlő a konkrét minőséggel/részletességgel.Az érzékelő képes egy adott minőségre.Elkészíti a képet,majd ezt digitálisan képpontokra bontja. ha az alapkép egy homályos fos,akkor 3000x2000ben is ugyanolyan részletszegény,mint 320x240ben.Szóval a felbontás csak jó érzékelőnél fontos,ami itt nincs meg.a reális felbontása ennek is vga(se) lenne.
Nyitni kell a jövő felé. de ez a SE csak parasztvakítás.(akinek van megfelelő megjelenítője próbálja ki) Ha pedig arra jut,hogy sokkal jobb a hd,akkor töltsön le(öhm vegyen) egy filmet 720ben,és ámuljon
Van egy régi Video8as kameránk.Nem rég digitalizáltam róla. bexarás milyen jó képet csinált. szuper színek,nagyon részletgazdag(ehhez a "HD"-hoz képest összehasonlíthatatlanul jobb),ect.
Pedig tippeljetek mekkora a felbontása.....240p
Ezzel megkoronázom a mondandóm -
olbaidhun
őstag
Igen.. nyomottabb áron. Nevetséges. Ha egy kicsit körülnéztél volna mielőtt megpróbálsz kiosztani, látnád, h LG Arena-t használok, amit kb fél éve vettem 11hó garival 50k-ért.. most ugyanezek szoktak 30-40 között mozogni, de igazad van, jelenleg ez 42.000 ft és csak 7hó garancia van rá
gondold át hány darabot is tudnál venni egy nyomottab árú apple-ből? Ja igen, nem lehet vele úgy nyomulni.. übersüti ALMA 3GS HD ready-s táccs bebe
tudja a HD rögzítést is.. rókabőr a javából, de amíg van aki bedőljön, megérdemli!
-
sbai
tag
Aztán majd júniusban kiderül, hogy mégse képes HD (!!!) videót felvenni az új iPhone és mindenki a pokolig fogja fikázni. Mint most az iPad-et.... Ugyanez...Millió találgatásból csak a töredéke volt igaz és mindenki csalódott, pedig nem is olyan rossz mint sokan mondják/írják (persze csak az eddig ismert dolgokból).
-
hackeeeee
Jómunkásember
Akkor videózzunk telefonnal HD-ban mert az k*rvajó... Közben meg minőségben közel sincs ahhoz mint amit értelmes eszközzel ugyanígy rögzítesz és amit nem csak elneveztek HD-nak, nah mindegy...
Máig azt mondom telefonnal telefonálunk, meg értelmes kategóriák között esetlegesen fényképezünk, videózunk, többre minek egy telefon? Hagyjukmár, sztem nem most lesz az még, mire olyan objektív lesz ezekben, ami értelmesen eltud bánni ezekkel a felbontásokkal. Inkább kisebb, de az legyen jó, mint a nagyobb, de szarabb, szerintem...
Mellesleg, nem azt mondom, hogy álljon meg, de ezt minek HD-nak nevezni? Mondják azt h 1280*720-as videófelbontás, azt szevasz.
-
tsii_H
tag
válasz
hackeeeee #50 üzenetére
hat vazze...mulik az ido, haladni kell a korral, lehet hogy most meg nem lesz az az elvart HD minoseg amitol konnybe labad a szemunk, csak a felbontast novelik meg, de el kell indulni valahol...vagy te azt mondod hogy 10 ev mulva is rogzitsunk 640x480-ba, es aljon mar meg a technologia, mer mi a fasznak??? annak aztan sok ertelme lenne...minek hasznalsz kest?? menjel ki azt pattincs egy elt egy sziklabol, az is vagja a hust, csak nem olyan szepen.....
btw, en annak orulnek inkabb ha megcsinalnak inkabb dualSIM-esre ezt a szart is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee #50 üzenetére
Kb ez ugyan akkora vakítás, mint amikor jöttek a HD-s tv-k, amikor átvágtak egy csomó embert azzal, hogy a HD Ready az FullHD-t jelent... Aztán utána később meg csak pislogtak az emberek, hogy a HD Ready-s tv-k megakadtak 720p felbontásnál.. kb hasonlót látok ebben is. HD-HD, csak mégse az...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Némelyiké jobb... De akkor sem kapok választ arra, hogy nekünk, átlagos júzereknek, aki néha napján talán még videóz is valamit mi szüksége van egy telefonban ilyen felbontású videóra... Szintén zenészként az ilyen 8-10 meg még több megapixelre? Azért mert ez a menő? Hát csodálatos... Vakításnak tök jó, csak értelme nincs.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Naigen, natívban, csak semmivel sem jobb a kép minősge...Tisztelet azoknak a gyártóknak, akiknél talán mégis. Akkor meg minek? Nagyobb helyigény, más "előnye?!" nincs...
Erre is azt tudom mondani mint a fényképezőgékre, aki értelmesen akar videózni, az vegyen hozzá gépet... Amire meg ez kell, arra elég egy értelmes minőségő VGA felbontás...
Nem gagyi, de nem HD, hanem "csak" 1280*720-as felbontású úgymond "sima" videó, nagy előrelépés ám.. Arra elég, hogy jobban lehúzzák az embereket a HD felirattal...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csak én? Nem úgy veszem észre...
De amúgy akkor vezesd már le nekem, hogy mi értelme annak, hogy egy so értelmes VGA felbontást mi értelme van széthúzni 1280*720-ra?
Annó a régi 6234-es nokiám 640x480-as felbontásban tudott videót felvenni ((H-263), MPEG-4-ben), és bőven elég volt, ennél jobbat minek.. Most abban mi a jó, hogy ezt a felbontást széthúzzák, kb minőségjavulás nélkül?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
-
evone
őstag
Már megint, akkora LOL. 1 éve még minden második hozzaszálósban az szerepelt hogy bezzeg ott van az a samsung telefon meg ott az a masik mittomenmi, azok már régen tudnak HD videozast, bezzeg az iPhone az egy szar, az nem tud videot felvenni stb... Mostmeg mikor normalis HD felbontasba fog rogziteni rogton az van hogy: ugyan minek az? fujjj, felesleges!!! fujj!!!. LOL. ...
-
geri|
aktív tag
Ne haragudjatok, de mióta tudjuk, hogy:
"a június 8-án leleplezésre kerülő jövevény"
Ezen kívül én tutira nem akarom a HD-s témát. Szerintem totál felesleges, tudjátok...célhardver vagy mi a szösz. Inkább valami újítást tudnék elviselni az iPod részben, persze ez is tuti, ami jelenleg van.
-
aram01
nagyúr
HD haha
-
HyP3b0y
senior tag
Én úgy tudtam, hogy lejátszani fog, nem felvenni...
-
jooker82
nagyúr
Tény h HD-t irnak,de nem is a minőségre irják..h HD... tehát nem kell elvakulni senkinek,,itt csak a felbontás az...Alapból egy Hd-s film stereo de sok esetben 5.1..a mobilok pedig csak a silány mono nál járnak.
Én azt mondom h inkább a hangon és az éjszaka készitett videon kellene javitaniuk nem pedig full hd meg stb ahogy a samsung is tervezi..
Egyébként az arenám 720x480 as video minősége túltesz némely azonos felbontásban letöltött filmnél is...Ezt egy full Hd s 82 centisLCD TV-n néztem... Elég pazar volt...
Tehát jó ha jó videot vesz fel egy mobil,de fentebb emlitettjeimre is figyelni kellene a gyártóknak.. -
Magimano
aktív tag
megnéztem a videókat. tény hogy telefonhoz képet szép de a HD től messze van.
értem én hogy nem a minősége HD hanem a felbontása, csak hát az a baj hogy ha már ráírják hogy HD akkor az elméletileg a minőséget kéne hogy jelölje, nem a felbontását.
ez kb. olyan mint az itthoni földfelszíni digitális Tv adás
felesleges jelen formájában -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Quasi_modo #30 üzenetére
Aha, ennyi erővel HD felbontás VGA minőséggel.. Annak aztán sok értelme van..
-
Snowy_owl
őstag
Ha lesz árverseny akkor egy Iphone már készülhet is arra hogy megkaparintok egyet belőle ócón.
-
Prof01
veterán
Kíváncsian várom mi lesz belőle.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#06658560 #27 üzenetére
Megnézted volna 1024-ben nem lett volna olyan okádék.
@D@niel: Az lehet... Mindig ezt mondják, hogy fognak olyan minőséget hozni... Kérdem én mikor? Ezt mondják már évek ota, amióta elindult ez megapixelmizéria.. Ahhoz képest, ezek a nagy megapixeles gépek sem képesek olyan minőségű képet lőni, mint a kicsit jobb minőségű kisebb fényképezők...
-
D@niel
addikt
válasz
hackeeeee #24 üzenetére
Félre értettél,
1. egy szóval nem mondtam az előbb, hogy a mobilokkal is lehet majd idővel olyan képet csinálni, mint egy normál fényképezővel.
2. Hogy mért növekednek a megapixelek? Nos, ez pusztán pszichológia.
3. És igen, idővel a mobilok olyan szintet fognak hozni, mint egy fényképező. Ezt már most meglehetne csinálni, fognak egy kis fényképezőt meg egy mobil telefont és egybe építik. Sőt, egy fényképezőbe beépíteni a telefonálás funkciót nem jelent jelentős méretbeli változást, és tessék: "a világ legjobb fotós mobilja". Nem viccelődni akarok, de pusztán direktből nem "mossák" össze ezt a két technológiai ágazatot. Legalább is 2010-ben nem fogják. Aztán kopogtat a pszichológia -vagyis az igények növekedése- és az lesz, hogy a legolcsóbb mobilokba is kötelező lesz HD-lencsét építeni. -
Oliverda
titán
Vajon az érzékelőlapkát és az optikát (már ha lehet annak nevezni) is hozzáigazítják majd ehhez a képességhez?
-
D@niel
addikt
válasz
hackeeeee #22 üzenetére
tegyük hozzá a gyártók tisztában vannak vele, hogy a jelen készülékek nem fogják felvenni a versenyt a fényképezőgépek által készített minőséggel, pusztán a felhasználók igényeit akarják kielégíteni, akik egyre jobb, mobil fényképezőhöz méltó minőségű fényképet akarnak csinálni
-
<NewL>
addikt
semmiről semmi biztos - de ez a junius 8 honnan jött?
ájj,most olvasok vissza a topikban. nevetségesek vagytok
- eddig az volt a baj ha szar képet-videót készítettél a mobiloddal. elkezdték a gyártók a vásárlókat valahogy kielégíteni,most már meg tök felesleges és bunkó dolog.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Quasi_modo #15 üzenetére
Csak akkor meg ne mondják azt, hogy HD..
@Kopi31415: Valahol azért igen.. Próbáltál már normál avi filmet 82cm-es vagy ennél nagyobb tv-n teljes képernyőn teljes képernyőre rakni? Kétlem, hogy ugyanolyan minőség lenne, mint pl. egy 17" monitoron...
Mondjuk ez HD-re gondolom már nem annyira igaz.. mivel ami HD-ready-s cucc, az már a 720p-t, 1080p-t tudja. (elvileg)
-
törölt tag
Az, hogy csak 22"-on és nem 50"-en nézted hol befolyásolja a minőséget?
-
D@niel
addikt
Bocsi, az SE Vivaz-ra gondoltam, itt lesznek (csak mert ez is HD-s mobil és meg lehet nézni a minőséget).
Mellesleg arról van szó, hogy a mobiltelefon helyettesítsen mindent amire szügséged lehet: először csak telefonálása jó, aztán mp3-lejátszó is, aztán fényképek-videók rögzítésére, aztán még több zene tárolása, aztán internetezésre is legyen alkalmas, ezután még gyorsabb internet elérés, aztán még jobb képek/videók rögzítése, stb stb.
Igen, hát ha valaki fotó művész nem ezzel fog képeket és videókat rögzíteni,de most legyünk őszinték: ha van egy mobilunk HD-s lencsével és látjuk az eredményét, partykon, nyaraláson csinálunk remek képeket és videókat, ezután érdekelni fog minket hogy mobilba nem való HD kamera?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Quasi_modo #13 üzenetére
Nha most nem azért, ha pl. 720p-s videót csinál, akkor azért az egy HD tv-n is értelmeesen nézzen már ki, ne csak egy 22" v kisebb monitoron... Legyen szó akármilyen készülékről...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tehát akkor ez sem fog hasonlítani a HD-re? Most amúgymeg, mi a f@sznak egy telefonba hd videózás? Ez ugyanaz mint az ilyen 8-10MP-s telefonos kamerák, ha valaki értelmesen akar fotózni, videózni, az vegyen értelmes gépet hozzá, és ne telefont... És ez sztem meg fog maradni még sokáig így. Nem a számok dominálnak... sosem arányosak a minőséggel, de hát nem gond, csinálják, sok m@rha úgyis megveszi...
-
Magimano
aktív tag
válasz
Quasi_modo #6 üzenetére
igen egy olyan dolog ami miatt HUUUU de aztán semmi.
i8910 is szép videót csinál. de mikor rákötöd egy HD-s tv-re akkor már nem is olyan jó, és nem hasonlít HD-re -
hemaka
nagyúr
Ez aztán tényleg nagy valami, mindjárt dobok egy hátast, ha időm engedi.
-
New Life
aktív tag
válasz
Sandormaster #7 üzenetére
Ebben igazad van...
-
Sandormaster
aktív tag
Hahaha.......az apple és az árverseny két különböző dolog
-
Magimano
aktív tag
na ez az ami totál felesleges egy mobilba.
másrészt az olyan lencsékkel amiket mobilba tesznek semmi értelme HD videónak nevezni.... lehet hogy a felbontása eléri a 720-at de minőségre még csak meg sem közelíti azt.... -
plus44
veterán
Az előbb olvastam szifon.com-on is. Nem tudom mi igaz belőle, majd megtudjuk, végül is nem lenne logikátlan lépés és haszna is lenne.
-
D@niel
addikt
válasz
[Anduriel] #1 üzenetére
Drágább lesz itthon, mint máshol. A 4G drágább árakon fog kezdeni, mint a mostani 3GS.
Amúgy
én már nagyon várom !
-
[Anduriel]
aktív tag
Csak akkor lesz gond, ha megint úgy értelmezi nálunk a Tré a változatlan árakat, hogy megemeli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Hardcore café
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest