Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
czipaocsi #102 üzenetére
Nekem spec nincs bajom azzal,hogy hd-t vesz fel a telefon. Sőt nekem mondhatni álmom,hogy 720p videót gyártsak anélkül hogy félmilliót költenék kamerára.
Csak az idegesít elképesztően,amikor hülyének nézik az embert,és ráírják hogy 720p meg HD,miközben a érzékelő max csak foltozgatva volt egy korábbi 4ed akkora felbontáshoz képest.
Szóval én örülnék a legjobban ha kijönne egy teló/(olcsó fényképező)
Ami drasztikus különbségeket hoz ha váltogatnám vga,és hd között.
De egy ideig csak arra lesz jó hogy a vérpistikék,meg a hozzá nem értők tudnak madj mit durrogtatni,és engem néznek majd hülyének hogy próbálom elmagyarázni mi is a HD....amit ő annak vél....majd csak azt kapom válasznak,hogy hááá de bazzeg. 1280x720 az akkoris 1280x720,nedumájjááá.Remélem szifon már látható kül-t produkál egy vga videó részletességéhez képest.
I890pl sztem már nagyon jó videót csinál. anno mondhatni leesett az állam,hogy ezt egy mobiltól????(még ha a bitráta nem is volt perfekt,de a jó szintjét megütötte)
Bár az is meglátásom,hogy egy TÖkéletes minőségű,részletességű vga kép/videó,azért a legtöbb igényt kielégíti.De ilyen sincs.és a világ nem erről szól.Szóval várjuk csak a hd-t
De vérpistikéket csúnyán le fogom oltani ha menőznek vele(abban az esetben ha a minősége köszönővizsonyban sincs a HD-hez képest) mert már előre mérgelődök
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest