- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantal
senior tag
válasz
jooker82 #107 üzenetére
A dolby mobile érdekes dolog. Nagy szerepe volt abban, hogy megvettem az arenat. Első héten végig használtam. De aztán rájöttem, hogy más telefonban bizony ezt széles sztereónak (SE-ben legalább is) hívják, ki is ábrándultam belőle. Azóta a 4 féle mély hangzás valamelyikén használom. A kezelőfelületről meg már írtam, hiába díjnyertes, ha egyszer lassú, fagyogat. Nagyon kiábrándító.
-
Pantal
senior tag
válasz
hackeeeee #80 üzenetére
Igazad van, a minőség nagyon fontos dolog! Régen az 5MP-s telefonoknak nem volt értelme. Mert minőségben nem hozták a színvonalat. De ha megnézed, a mai 5MP-s telefonok között vannak már olyanok, amik (az én szememmel) már jó minőségű képet csinálnak. 8MP-s-ben a Samsung Innov8 fogott meg nagyon, felette meg még egy sem, de idővel azt hiszem azok is elfogadható képet fognak csinálni
Jelenleg a 8MP felettinek nincs értelme szerintem se, de pont azért mert van, ez viszi rá a gyártókat, hogy fejlesszenek ki jobb érzékelőket, a versenytársaikat lepipálva, hogy később jobb képeket produkáljanak u.ezen, vagy nagyobb felbontáson.
-
Pantal
senior tag
Nekem is arenam van
Előtte iTouchom volt. Eladtam, hogy megvehessem az arenat. De már megbántam. Nem lenne rossz az arena, mert mindent tud amit elvárnék tőle..DE... az vicc, hogy egy normális FW nincs hozzá. Valami baja mindig van. Zenelejátszója meg úgy alapból az egész telefon egy csiga. Gyakoriak a fagyások, van hogy hívnak, felveszem, és nem hallok semmit. Ilyenkor az a hab a tortán, hogy le akarom tenni, és a kijelző is be van fagyva, ilyenkor hátlap le, aksi ki.. Van, hogy gondol egyet és nem érzékeli a kijelzőt. Itthoni wifi 10 perc után ledob. Böngészőt régen iTouchban napi szinten használtam, egyszerűen élvezet volt vele olvasgatni a híreket, nem kellett a gépet bekapcsolni. Arenan már közel nem élvezet, inkább kín szenvedés. Etc..
Nem hülyeség amit iZed írt, hidd el. -
Pantal
senior tag
válasz
hackeeeee #53 üzenetére
Mindenkinek más kell, nem mindenki olyan mint Te. Pl. nekem 18 évesen nem kell a "HD" videó rögzítése telefonnal. De azért VGA se legyen.. A kettő között valahol bőven jó. Egy idő után a "HD" videók minősége úgyis nőni fog a verseny miatt. Kamerája 5mp-s legyen, persze normális, nem egy 2mp-eshez szánt érzékelővel! Nem fogok vele profi módon fényképezgetni, nekem nem arra kell, de igenis, ha visszanézem itthon gépen a képeket, akkor jól jön az 5mp. Zenei tér nekem talán a legfontosabb, reggelente amikor megyek az iskolába. Buszon ha épp nincs senki ismerős, akkor valamivel el kell tölteni az időt. Egy telefon ma már ezeknél sokkal több mindent tud.
Ha telefonnal tényleg csak telefonálni akarsz, akkor vegyél egy belépőszintűt, vegyél mellé egy kompakt fényképezőgépet, mellé egy mp3at, mellé esetleg egy GPS-t, meg ájfon esetében egy PSP-t is. Egy Eee PC is kéne már akkor, ha az internetre fel akar menni az ember, mondjuk e-maileket elolvasni.
Na jó, kicsit átmentem kötekedősbe, de ha belegondolsz, vannak olyanok akik elsiklanak a kamu HD, esetleg a MP-k felett. Akik ezt a fórumot olvassák, azok úgyis tisztában vannak vele, hogy ez a HD közelében nincs egy rendes HD filmnek, a MP-ek sem egyenlőek egy fényképezőgép MP-eleivel minőségben, aztán mérlegelik, hogy így kell e nekik, vagy sem. Nyilván ezek vannak kevesebben.
Akik meg nem értenek hozzá, és bedőlnek, azoknak meg nem lesz annyira nagy érvágás, mivel ők nem is annyira figyelnek oda a minőségre, esetleg megjegyzik, hogy kicsit fura a videó, és kész. A lényeg, hogy HDSajnálom, elég sok minden összejött bennem, nem csak arra az egy hsz.-re, de ez most ki kellett, hogy jöjjön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest