Új hozzászólás Aktív témák
-
vehement69
senior tag
mondom ne égesd tovább magad.. csak azt mondtam, hogy ha még soha életedben nem láttál közelről iPhone-t, de legalábbis nincs vele kapcsolatban túl sok tapasztalatod, akkor minek jösz ide fikázni? teljesen idétlen dolog ez az egész és állítom, hogy nagyobb divat, mint (állítólag) az, hogy valakinek van egy iPhone-ja.
mellesleg fotó, videó, zene van az iPhoneban is. vagy nem tudom, te tudod egyáltalán, hogy miről beszélsz, ember(?)? mert ha nem (vigyázz angolul van, fokozottan figyelj, ha még a magyart sem érted! ): [iPhone]
mellesleg azt sem értem, hogy ha az iPhone tucat telefon, az Arena miért nem az? illetve, ha tucat telefon, akkor miért a sznobdivatepölfanbojgecik veszik? vagy amúgy mi a baj odabenn?
4 éve ugyanarra a külsőre építik, ez tény hogy unalmas, de egyrészt várjuk meg a 4. generácót (ami valószínű tök ugyanígy fog kinézni), másrészt azóta se sokan csináltak hasonlóan letisztult kinézetű telót.. de ebben van igazság, újítani kéne a külsőn is és a kezelőfelületen is.
az LG Arena meg egy kalap szar. akárhogy is próbálod meggyőzni magad az ellenkezőjéről
na jó, lehet hogy 2 kalap..
-
vehement69
senior tag
az iPadról amúgy az is elképzelhető, hogy noha a készülékben nem lesz kamera, külső kamerát lehet majd hozzá venni, ami persze szemétség, de egy beépített egységet magad elé tartani úgy hogy ki is nézzél valahogy, hát nem tudom.. telefonnal is hülyén nézel ki úgy, de az legalább könnyű
-
vehement69
senior tag
egyre szomorúbb ami itt megy, remélem érzitek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest