Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• olbaidhun

őstag

válasz Pantal #110 üzenetére

Misi1979, Pantal

Nektek milyen szoftver van/volt az Arena-n? Mert tény, h sok gagyi van, de pl a v10p amit hónapok óta használok 1x sem fagyott, sohasem vacakolt, mindig felveszi a hívásokat (ami egyébként a fényérzékelő koszossága miatt nem kapcsolta be a kijelzőt nektek :B ), és ha hiszitek, ha nem gyors. Létezik ettől is újabb szoft, ami még jobban lett optimalizálva, nem mellékesen egyre több fórumon darabokra szedik és idővel minden egységét átszerkesztik.. (további JAVA sebesség növelést elérve, igaz a jelenlegi szofttal is tökéletes az opera mini 4.2, vagy az 5beta, már mindkettő rogyásig van könyvjelzőkkel ezért felváltva használom őket :DDD Tény az is, h TP-LINK és néhány egzotikus márka 10percenként wifi akadozást okoz, de nekem pl SMC modememet nem akarta meglátni az eeePC, akkor most én vagyok hozzá noob, vagy gyenge a laptop :F .. ez is nevetséges dolog, mert egy telefon csak 2. sorban legyen jó wifin, elsősorban inkább a HSPDA és 3G legyen ütős.. szerintem! Igaz azóta erre is lett megoldás és SMC modem állítgatás után minden megy még a szomszéd utcában is, telefonon, laptopon és ájfonon ;] ) A telefonhoz mai napig is kapunk gyártói új szoftvereket. És még mindig legalább 3szoros ára van az übersüti szifonnak (amihez csak minőségben próbál felnőnni az Arena, árban és multimédiában már nem) Hol kapsz hasonló lehetőségeket egy ilyen kategóriájú telefontól?A sok idétlen agyas aki próbálja lehúzni az arena-t, nézzen már magába kicsit, ilyen gyenge stílussal legfeljebb saját magát tudja lejáratni :U írtam a készülékről egy cikket, sok kérdésre részletesen megtaláljátok a választ. Tény, az LG ARENA nem szifon, navigációt csak a fizetetősek közzül érdemes keresni és nem is nyílt oprendszerű, de sok tekintetben a legjobb vétel, ma. Attól függetlenül, h az új alma fon szintén egy rókabőr, még nem sz*r vazze'! Csak kicsit sületlenség.. mégis azt kívánom, h minden kedves fórumozó keressen olyan jól, h a szüleinek is tudjon venni egyet és az asszony is legalább 3gs-sel nyomja :R

• olbaidhun

őstag

válasz evone #44 üzenetére

Igen.. nyomottabb áron. Nevetséges. Ha egy kicsit körülnéztél volna mielőtt megpróbálsz kiosztani, látnád, h LG Arena-t használok, amit kb fél éve vettem 11hó garival 50k-ért.. most ugyanezek szoktak 30-40 között mozogni, de igazad van, jelenleg ez 42.000 ft és csak 7hó garancia van rá :DDD gondold át hány darabot is tudnál venni egy nyomottab árú apple-ből? Ja igen, nem lehet vele úgy nyomulni.. übersüti ALMA 3GS HD ready-s táccs bebe :W tudja a HD rögzítést is.. rókabőr a javából, de amíg van aki bedőljön, megérdemli!

• olbaidhun

őstag

válasz evone #39 üzenetére

Nem felesleges, sőt, alap. Egy 30-40k telefonba is simán elfér. Ami nekem betette a kaput, az a következő: "iPhone 3G S továbbra is piacon marad nyomottabb áron"

Aki ezt ki fogja fizetni, szerintem megérdemli a készüléket :DDD

Új hozzászólás Aktív témák