- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Szerintem mostanaban is volt ilyen
. Csak lehet, hogy egy MacPro nem kavar annyi vizet
. (Bar most nem mondom, hogy annak emeltek az arat, de ugy remlik. Ami biztos, hogy dragabb lett az a Mini. A G4-es 500 dollar volt, intelre valtas utan emeltek az arat, es nem is ment lejebb. Bar teny, hogy mostanaban inkabb csokkenteni szoktak.)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jóhogy úgy tolom, minek win7? 95 alá is csinálok aero-t....
B@szki, hol írtam én azt hogy sz@r lesz a telefon, meséld már el? Én csak azt mondom, hogy kibaszottul felesleges vagdalózni ezekkel a "HD" adatokkal, meg a x megapixelekkel, amikor egyáltalán nincs értelme, telefon szinten... És már írtam az előbb is, itt nem csak az apple-ről van szó, hanem a többi gyártóról lesz szó... Mutassá már nekem olyan telefont, aminek az általa sztárolt max MP-ben készített képe nem zajos..Én mint mondtam, azzal van bajom, hogy azt mondják, hogy HD-ra képes, közben rohadtul nem, hanem csak a felbontást tudja, és az meg k.rvára nem HD. Nha mindegy.
Mellesleg, iphone-t próbáltam már, és nekem átlagos használatra semmivel sem adott többet mint az 5800... Van benne kapacitív kijelző, jajjdejó.. De ezt már newl-al megtárgyaltuk.
-
olbaidhun
őstag
Igen.. nyomottabb áron. Nevetséges. Ha egy kicsit körülnéztél volna mielőtt megpróbálsz kiosztani, látnád, h LG Arena-t használok, amit kb fél éve vettem 11hó garival 50k-ért.. most ugyanezek szoktak 30-40 között mozogni, de igazad van, jelenleg ez 42.000 ft és csak 7hó garancia van rá
gondold át hány darabot is tudnál venni egy nyomottab árú apple-ből? Ja igen, nem lehet vele úgy nyomulni.. übersüti ALMA 3GS HD ready-s táccs bebe
tudja a HD rögzítést is.. rókabőr a javából, de amíg van aki bedőljön, megérdemli!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Némelyiké jobb... De akkor sem kapok választ arra, hogy nekünk, átlagos júzereknek, aki néha napján talán még videóz is valamit mi szüksége van egy telefonban ilyen felbontású videóra... Szintén zenészként az ilyen 8-10 meg még több megapixelre? Azért mert ez a menő? Hát csodálatos... Vakításnak tök jó, csak értelme nincs.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Naigen, natívban, csak semmivel sem jobb a kép minősge...Tisztelet azoknak a gyártóknak, akiknél talán mégis. Akkor meg minek? Nagyobb helyigény, más "előnye?!" nincs...
Erre is azt tudom mondani mint a fényképezőgékre, aki értelmesen akar videózni, az vegyen hozzá gépet... Amire meg ez kell, arra elég egy értelmes minőségő VGA felbontás...
Nem gagyi, de nem HD, hanem "csak" 1280*720-as felbontású úgymond "sima" videó, nagy előrelépés ám.. Arra elég, hogy jobban lehúzzák az embereket a HD felirattal...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csak én? Nem úgy veszem észre...
De amúgy akkor vezesd már le nekem, hogy mi értelme annak, hogy egy so értelmes VGA felbontást mi értelme van széthúzni 1280*720-ra?
Annó a régi 6234-es nokiám 640x480-as felbontásban tudott videót felvenni ((H-263), MPEG-4-ben), és bőven elég volt, ennél jobbat minek.. Most abban mi a jó, hogy ezt a felbontást széthúzzák, kb minőségjavulás nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Renault, Dacia topik
- Chrome OS / Chromium OS / Chromebook
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest