- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbaidhun
őstag
Misi1979, Pantal
Nektek milyen szoftver van/volt az Arena-n? Mert tény, h sok gagyi van, de pl a v10p amit hónapok óta használok 1x sem fagyott, sohasem vacakolt, mindig felveszi a hívásokat (ami egyébként a fényérzékelő koszossága miatt nem kapcsolta be a kijelzőt nektek
), és ha hiszitek, ha nem gyors. Létezik ettől is újabb szoft, ami még jobban lett optimalizálva, nem mellékesen egyre több fórumon darabokra szedik és idővel minden egységét átszerkesztik.. (további JAVA sebesség növelést elérve, igaz a jelenlegi szofttal is tökéletes az opera mini 4.2, vagy az 5beta, már mindkettő rogyásig van könyvjelzőkkel ezért felváltva használom őket
Tény az is, h TP-LINK és néhány egzotikus márka 10percenként wifi akadozást okoz, de nekem pl SMC modememet nem akarta meglátni az eeePC, akkor most én vagyok hozzá noob, vagy gyenge a laptop
.. ez is nevetséges dolog, mert egy telefon csak 2. sorban legyen jó wifin, elsősorban inkább a HSPDA és 3G legyen ütős.. szerintem! Igaz azóta erre is lett megoldás és SMC modem állítgatás után minden megy még a szomszéd utcában is, telefonon, laptopon és ájfonon
) A telefonhoz mai napig is kapunk gyártói új szoftvereket. És még mindig legalább 3szoros ára van az übersüti szifonnak (amihez csak minőségben próbál felnőnni az Arena, árban és multimédiában már nem) Hol kapsz hasonló lehetőségeket egy ilyen kategóriájú telefontól?A sok idétlen agyas aki próbálja lehúzni az arena-t, nézzen már magába kicsit, ilyen gyenge stílussal legfeljebb saját magát tudja lejáratni
írtam a készülékről egy cikket, sok kérdésre részletesen megtaláljátok a választ. Tény, az LG ARENA nem szifon, navigációt csak a fizetetősek közzül érdemes keresni és nem is nyílt oprendszerű, de sok tekintetben a legjobb vétel, ma. Attól függetlenül, h az új alma fon szintén egy rókabőr, még nem sz*r vazze'! Csak kicsit sületlenség.. mégis azt kívánom, h minden kedves fórumozó keressen olyan jól, h a szüleinek is tudjon venni egyet és az asszony is legalább 3gs-sel nyomja
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Erre leszek kíváncsi, hogy ez mikor fog ténylegesen bekövetkezni... Amikor még néhány drágább készülék 7xx*xxx felbontásban sem tud értelmes minőségű videót csinálni... Ezek után minek emelni még a felbontást? Jó javulni fog, de akkor akkor csináljunk már ténylegesen ilyet, ha jobb is lesz a minőség...
Ugyanez a véleményem a fényképezőkről is, oké, emeljük az egekig a megapixel-t, de akkor arányosan nézve javuljon már a minőség is, csakhát ez az ami lényegében nincs... Akkor meg minek? Áljunk meg jelenleg ott ami jó, és aminek értelme van...
Nincs itt gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest