- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
czipaocsi
aktív tag
A világ a nagyfelbontás felé halad (vagy már ott tart...), épp ezért üdvözlendő a mobil iparág ilyen irányú törekvése is. Most, hogy hardveres oldalról már nincs akadálya a dolognak, a csúcsmobilokba kötelező lesz beépíteni ezt a funkciót.
Egyenlőre azonban az sem biztos, hogy egyáltalán benne lesz az új iPhone-ban, nemhogy az érzékelő méretéről, felbontásáról, minőségéről és a tömörítés milyenségéről vitázzunk.
Majd június 8-a után meglátjuk. Szó szerint meglátjuk, ha meglátjuk egyáltalán...A VGA és a 720p felbontás között egyébként pont 3szoros a "mennyiségbeli" különbség, ami a pixelek számát illeti, de ahhoz, hogy a különbséget egyértelműen látni lehessen, ahhoz egy megfelelő megjelenítő is szükségeltetik. Így tehát az iPhone-kiegészítők amúgy sem szűkös palettája tovább bővülhet: jöhetnek az iPhone-ra optimalizált TV-k, mondjuk 42 collos LCD-k, multitouch-csal...
-
jooker82
nagyúr
Azzal én is tisztába vok h a rendes HD t csak ahhoz megfelelő lejátszó játsza le..
Volt nekem a hagyományos sárga videokábelem az csak 576p t tudott...vettem egy HDMI kábelt az tud 1080 p de az égvilágon semmi különbség...Mivel ajánlották h azzal sokkal jobblesz meg minden ezért vettem meg..de azt nem mondták h egy bluray lejátszót is vegyek hozzá...
A felbontáshoz visszatérve...nem az számit h milyen nagy a felbontása egy videofájlnak..Egy 320x 240 es video is lehet sokkal jobb minőségű mint egy full hd.....Az számit h milyen bitráta van alatta és hány fps.... -
jooker82
nagyúr
Nem kevertem semmi
Nekem a házimozim tud 1080p felskálázást...direkt vettem hozzá egy HDMI kábelt h összekössem az lcd tv vel és a tv n átálitottam 1080p re és egy szikrát nem javult a minősége...Szerintem akinek javul is annak csak azért van mert odaképzeli h jobb lett. Itt rendes gyári dvd filmről van szó.
Nekem is össze van kötve a laptop az Lcd tv vel..A videokat azon nézem de ott se látok különbséget a felbontások közt.. Esetleg vmi beállitási lehetőséget tudsz adni??..h a laptopon v a tv állitsak vmit..Kmplayerrel játszok mindent. -
jooker82
nagyúr
Abból amit te teszteltél,nincs semmi.Az én lcd tv-men is lehet pl a dvd-nél is állitgatni h 320p 720 p 1080 p, de az égvilágon semmi változás nincs köztük...Most vettem egy HDMI kábelt és mivel azt mondták h azzal fel lehet tolni 1080 p re ,,fel is toltam de semmi változás.az 560p hez képest.
Mint már fentebb irtam,az arenámmal felvett videot megnéztem én is 82 es fullhd-t tv n és a egynémelyik film minőségét is megüti.Pedig csak 480p és lcd-n nem is láthatni kockásodást. -
Kleroo
veterán
Ja és a SE át is ver, nem csak parasztvakít, mert azt írja rá hogy "HD".
Nem azt hogy 720p videó,vagy high resolution,vagy akármi.
Márpedig a hd mit jelent?:High-Definition.
de a videó minden nem csak nem "hűűű de magas minőségű"
(bár a zajosodást tényleg remekül kiszűri)
Kíváncsi vagyok mit tud majd az iphone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest