- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
Szerintem mostanaban is volt ilyen
. Csak lehet, hogy egy MacPro nem kavar annyi vizet
. (Bar most nem mondom, hogy annak emeltek az arat, de ugy remlik. Ami biztos, hogy dragabb lett az a Mini. A G4-es 500 dollar volt, intelre valtas utan emeltek az arat, es nem is ment lejebb. Bar teny, hogy mostanaban inkabb csokkenteni szoktak.)
-
Alex91
félisten
Tudom, nem szoktak gyakran arat csokkenteni
. Mondjuk mar az is az, ha a regit megkapod olcsobban, vagy esetleg kihozza szolgaltato fuggetlenul a regit. (Bar ezt nem hiszem, hogy meglepik, pedig tarolhatnanak vele
.)
Es nem lesz ezen akkora nagy update, kis lepesekben haladnak
.
-
Alex91
félisten
Szerintem itt nem ez a HD video a lenyeg
! Hanem az, hogy valoban lesz-e arcsokkentes! Mert az iPad arabol kiindulva elkepzelheto, hogy az Apple ala akar vagni a konkurencianak. A helyeben ezt tennem, mert gondolom, hogy most mar az iTunes bolt hozza a penzt, es ahhoz, hogy meg tobbet hozzon meg tobb iPhone-t kell eladni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest