- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Tény h HD-t irnak,de nem is a minőségre irják..h HD... tehát nem kell elvakulni senkinek,,itt csak a felbontás az...Alapból egy Hd-s film stereo de sok esetben 5.1..a mobilok pedig csak a silány mono nál járnak.
Én azt mondom h inkább a hangon és az éjszaka készitett videon kellene javitaniuk nem pedig full hd meg stb ahogy a samsung is tervezi..
Egyébként az arenám 720x480 as video minősége túltesz némely azonos felbontásban letöltött filmnél is...Ezt egy full Hd s 82 centisLCD TV-n néztem... Elég pazar volt...
Tehát jó ha jó videot vesz fel egy mobil,de fentebb emlitettjeimre is figyelni kellene a gyártóknak.. -
D@niel
addikt
Bocsi, az SE Vivaz-ra gondoltam, itt lesznek (csak mert ez is HD-s mobil és meg lehet nézni a minőséget).
Mellesleg arról van szó, hogy a mobiltelefon helyettesítsen mindent amire szügséged lehet: először csak telefonálása jó, aztán mp3-lejátszó is, aztán fényképek-videók rögzítésére, aztán még több zene tárolása, aztán internetezésre is legyen alkalmas, ezután még gyorsabb internet elérés, aztán még jobb képek/videók rögzítése, stb stb.
Igen, hát ha valaki fotó művész nem ezzel fog képeket és videókat rögzíteni,de most legyünk őszinték: ha van egy mobilunk HD-s lencsével és látjuk az eredményét, partykon, nyaraláson csinálunk remek képeket és videókat, ezután érdekelni fog minket hogy mobilba nem való HD kamera?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tehát akkor ez sem fog hasonlítani a HD-re? Most amúgymeg, mi a f@sznak egy telefonba hd videózás? Ez ugyanaz mint az ilyen 8-10MP-s telefonos kamerák, ha valaki értelmesen akar fotózni, videózni, az vegyen értelmes gépet hozzá, és ne telefont... És ez sztem meg fog maradni még sokáig így. Nem a számok dominálnak... sosem arányosak a minőséggel, de hát nem gond, csinálják, sok m@rha úgyis megveszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest