- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Szerintem egy gyártó se akarja utánozni az iphonet..tény hogy gyors és sok gyártó fel akarja venni vele a versenyt de nem az iphone volt a kiindulópont...4-5 éve az Lg Prada volt a legelső full érintős telefon csak utána jött minden más..annak sikere láttán..ezt itt a cikkirók is többször leirták. Az arena se volna ha az iphone nem lapulna a zsebünkbe??? ezt honnan veszed? Az arena gondolod az iphone kihivójaként jött létre?? Az arena egy multimédiás telefon a legújabb és többszörösen dijnyertes kezelőfelülettel....Semmi köze az iphonehoz csak annyi h érintős...Biztos nem 3 colos kijelzőt tesznek bele ha az iphone kihivójaként akarják kiadni..
A zenelejátszó minőségét nem volt alkalmam kipróbálni az iphoneba,de az arena topicból tudom,h akik iphone mellett arenát is kezeltek a dolby hanggal jobban dicsérték az arenát.
Mellesleg ha a kocsimba a lejátszót összekötöm az arenával,dolby mód be,akkor a cd minőséget is megüti..Szórja kifele a kristálytiszta hangot és a hangszerek szinte szétválnak egymástól...
Jelenleg egy olyan multimédiás telefonra vágyom mely min 5mp es kamerával rendelkezik nagyobb optikával,hd videofelvétel stereo hanggal ,nézhető éjszakai móddal,erős xenon villanóval plusz leddel.Dual stereo hangszóróval...aux bemenet, és ingyenes gps...
Jelenleg ezeket egyik telefon se tudja,csak részletekben..és amig ilyen telefon ki nem jön addig lehet akármilyen iphone , omnia hd n95 stb addig az arenát nem cserélem...
De ha az iphone lesz az első aki kihozza akkor igérem azt veszem,ha 2 kilóba kerül is...
De ezt kétlem...
Ezek az én elvárásaim akinek nem tetszik nem kell nyilatkozni... -
jooker82
nagyúr
Azokat szidd akik ezt terjesztették itt az oldalon ,szóval sokszor olvastam h van az iphonra játék meg alkalmazások,de többé kevésbé fizetősek .Ezeket irták...És én nem tényként irtam ezt,hanem egy "ha jól tudomot"odabiggyesztettem..
Az h nem volt kezembe iphone azt rosszul gondolod ..kezeltem már ,bár nem az enyém volt..De annyira megtudtam itélni,h 3x annyit soha az életbe nem ért mint az arena....
Dehát kinek a játék a fontosabb kinek pedig a fotó,video zene...
Számomra,ha egy áron adnák is az arena kellene jobban.. -
jooker82
nagyúr
Jaaa igen???Csak képzeldd már h 3db új arénát kapsz egy új iphone áráért....Mellesleg az arena fotóban meg videoban leveri az iphont, de szerintem zenében is.Csak a nagyobb kijelző miatt jobb a kezelőfelülete,de ezzel elkell viselni a bazi nagy méretet.A játékok meg ha jól tudom fizetősek rá.
A bátyámnak SE k750 e van várj idehivom h jobb e mint az arena...
Szóval hülyeséget irtál...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Reklámblokkolók topikja
- Futás, futópályák
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest