Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantal
senior tag
válasz
jooker82 #107 üzenetére
A dolby mobile érdekes dolog. Nagy szerepe volt abban, hogy megvettem az arenat. Első héten végig használtam. De aztán rájöttem, hogy más telefonban bizony ezt széles sztereónak (SE-ben legalább is) hívják, ki is ábrándultam belőle. Azóta a 4 féle mély hangzás valamelyikén használom. A kezelőfelületről meg már írtam, hiába díjnyertes, ha egyszer lassú, fagyogat. Nagyon kiábrándító.
-
iZed
aktív tag
jaja, 4 eve az a kulso van amit minden mas gyarto probal utanozni
arena se volna ha nem lapulna iphone a zsebunkbe
talan szebb kepet csinal, de sokkal lassabban, talan jobb videot vesz de csak kevessel 720x480 vs 640x480, a zenerol meg inkabb ne beszeljunk, ugye te sem gondolod komolyan h az osszetakolt lassu lejatszo megver egy tobbeves fejlesztesen atesett ipodot? mert ha valoban hasznaltal mar iphonet akkor tudod h egyben egy teljes erteku ipod is ugye?
-
vehement69
senior tag
mondom ne égesd tovább magad.. csak azt mondtam, hogy ha még soha életedben nem láttál közelről iPhone-t, de legalábbis nincs vele kapcsolatban túl sok tapasztalatod, akkor minek jösz ide fikázni? teljesen idétlen dolog ez az egész és állítom, hogy nagyobb divat, mint (állítólag) az, hogy valakinek van egy iPhone-ja.
mellesleg fotó, videó, zene van az iPhoneban is. vagy nem tudom, te tudod egyáltalán, hogy miről beszélsz, ember(?)? mert ha nem (vigyázz angolul van, fokozottan figyelj, ha még a magyart sem érted! ): [iPhone]
mellesleg azt sem értem, hogy ha az iPhone tucat telefon, az Arena miért nem az? illetve, ha tucat telefon, akkor miért a sznobdivatepölfanbojgecik veszik? vagy amúgy mi a baj odabenn?
4 éve ugyanarra a külsőre építik, ez tény hogy unalmas, de egyrészt várjuk meg a 4. generácót (ami valószínű tök ugyanígy fog kinézni), másrészt azóta se sokan csináltak hasonlóan letisztult kinézetű telót.. de ebben van igazság, újítani kéne a külsőn is és a kezelőfelületen is.
az LG Arena meg egy kalap szar. akárhogy is próbálod meggyőzni magad az ellenkezőjéről
na jó, lehet hogy 2 kalap..
-
iZed
aktív tag
de megint ott tartunk h eletedbe nemvolt iphone a kezedben, vagy legaalbbis semmitse tudsz rola mert az durva tulzas h "a jatekok fizetosek". tobb mint 20ezer alkalmazas van ami ingyenes, ha ennek csak 10%-a lenne jatek (de sokkal tobb), akkoris 2ezer ingyen jatekrol beszelnenk
szerintem ha az osszes gamet megszamoljuk amit te vagy en eletunkben kiprobaltunk (beleertve a flash gameket is), talan az 500-at vagy az ezret megkozelitene.
na a lenyeg csak az, hgoy ugy mondasz velemenyt h sose probaltal meg ajfont. nekem viszont van, csajomnak meg arenaja. mindkettot hasznaltam mar eleg ideig. ja es csori csajszi mar feleve nyavalyog h amikor megveszem az uj ajfont adjam neki a 3gs-t. akkor talan megse olyanjo az az arena
szerk: valoban teny, hogyha a reszegysegeket hasonlitjuk ossze akkor majd mindenben jobb az arena, pl felbontas, kep+videorogzites, mobiltv, radio stb... de mint tudjuk az egesz tobb mint a reszek osszege, es egeszben veve azt ugyan nemmondom h egyrakasfos az arena, de messze lemarad
-
Kleroo
veterán
De akkor miből gondoltad,hogy a dvd 576p felbontása jobb lesz attól,ha hdmi kábelen küldöd e jelet,és nagyítva? A forrás ugyanaz
A felbontás teóriád csak fél igasság.Az alapkép, a natív elkészített kép a fontos,amit az elektronika pixelekre bont. ha van egy imax kamera által készített videó pl 10mbittel,és 25fpssel,akkor az nem lesz ugyanolyan(fos) mint pl egy xy fényképező videója ugyanakkora felbontásban,szintén 10mbiten,25 fpssel.
Szóval így globálisan szeretném az emberek fejébe eljuttatni,hogy a felbontás az csak egy tulajdonság a sok közül. nem a meghatározó minőség. Jó példa erre a video8as kamerám. Lófing felbontása van,de mégis meghökkentően részletes képet ad. -
Kleroo
veterán
De keversz
A házimozid DVD alapú.ami ha PAl,akkor 576p-t tud.
A felskálázás csak annyi, hogy az 576p képet nézheted nagy felbontásban(nagyítja a képet)
Az 1080p-hez bluray lejátszó kell,és bluray anyagok,amik igazi 1080p-s anyagok.
Ha laptopról nyomod,akkor a laptop felbontását állítsd 1920x1080ra ha a tv rajta van.
Szóval teljesen természetes hogy nem látsz különbséget,mert nincs.
Sőt én pont erre az effktre próbálok rávilágítani. te vagy rá a bizonyíték.
(az iphoneról nem nyilatkozok,az kitudja mit tud majd) de ez az se vegyük úgy hogy 576p szintű képet tud felvenni,de ezt 1080p-ben menti el a marketing miatt,mer az már (full)HD! és az jól hangzik. de a véeredmény az,hogy semmi különbség nincs ,csak nagyobb felbontásban tárolja az adott képet. -
Pantal
senior tag
Nekem is arenam van
Előtte iTouchom volt. Eladtam, hogy megvehessem az arenat. De már megbántam. Nem lenne rossz az arena, mert mindent tud amit elvárnék tőle..DE... az vicc, hogy egy normális FW nincs hozzá. Valami baja mindig van. Zenelejátszója meg úgy alapból az egész telefon egy csiga. Gyakoriak a fagyások, van hogy hívnak, felveszem, és nem hallok semmit. Ilyenkor az a hab a tortán, hogy le akarom tenni, és a kijelző is be van fagyva, ilyenkor hátlap le, aksi ki.. Van, hogy gondol egyet és nem érzékeli a kijelzőt. Itthoni wifi 10 perc után ledob. Böngészőt régen iTouchban napi szinten használtam, egyszerűen élvezet volt vele olvasgatni a híreket, nem kellett a gépet bekapcsolni. Arenan már közel nem élvezet, inkább kín szenvedés. Etc..
Nem hülyeség amit iZed írt, hidd el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest