Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Misi1979

őstag

Végigolvastam a 94 hozzászólást, meglehetősen tanulságos volt.. elég sok telefon megfordul a kezeim között, mondhatni havonta cserélgetem a készülékeimet, de az iphone helye már stabil kb másfél éve (ezenkívül még 2 nokiát használok rendszeresen).

Amikor elolvastam az itt írt tesztet, megnéztem a linkelt videókat az lg arena-ról, megjegyeztem a készülék nevét, hogy ki kell próbálnom.. sajnos kb fél éve vettem egyet, kb másfél hétig használtam másod, harmadik telefonként. Szörnyű volt! A külseje, kijelzője jött be csak.. a használata egy rémálom. Nem reagáló kijelző, nehézkes navigáció, hívás utáni fagyások, 4 hívásból 1-et tuti nem tudtam fogadni, wifi eldobása.. hiába próbálkoztam különböző firmwarekkel. Mindegyikre írták, na ez lesz a tökéletes:) meguntam.

Meglehetősen messze van attól, hogy iphone-killer legyen. Mondjuk én megértem, vannak elhivatott emberkék mindkét oldalon, de ahhoz tényleg zsigerből kell rühellni az apple-t, hogy egy lg arena-t jobbnak találj egy iphone-nál..

Új hozzászólás Aktív témák