- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misi1979
őstag
Végigolvastam a 94 hozzászólást, meglehetősen tanulságos volt.. elég sok telefon megfordul a kezeim között, mondhatni havonta cserélgetem a készülékeimet, de az iphone helye már stabil kb másfél éve (ezenkívül még 2 nokiát használok rendszeresen).
Amikor elolvastam az itt írt tesztet, megnéztem a linkelt videókat az lg arena-ról, megjegyeztem a készülék nevét, hogy ki kell próbálnom.. sajnos kb fél éve vettem egyet, kb másfél hétig használtam másod, harmadik telefonként. Szörnyű volt! A külseje, kijelzője jött be csak.. a használata egy rémálom. Nem reagáló kijelző, nehézkes navigáció, hívás utáni fagyások, 4 hívásból 1-et tuti nem tudtam fogadni, wifi eldobása.. hiába próbálkoztam különböző firmwarekkel. Mindegyikre írták, na ez lesz a tökéletes
meguntam.
Meglehetősen messze van attól, hogy iphone-killer legyen. Mondjuk én megértem, vannak elhivatott emberkék mindkét oldalon, de ahhoz tényleg zsigerből kell rühellni az apple-t, hogy egy lg arena-t jobbnak találj egy iphone-nál..
Új hozzászólás Aktív témák
- A Teslákba költözik a Grok AI
- LEGO klub
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- C# programozás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest