- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
UGH! - egy példa a hozzáértő hozzászólás színvonaláról. Kösz a gyors mellékletet.
[nézz utána] -
Nowhereman
őstag
"szerinted az atomerőművek reaktorait és hűtőrendszereit PC-k vezérlik?" - bocs elfeledkeztem, hogy nálad a nagyszámítógépek is be vannak öntve betonnal, sehol egy terminál...
"a kékhalál az egy rendszervédelmi funkció, ami hardver vagy kernelszintű driver meghibásodásakor aktiválódik" - szóval neked a driver nem szoftver, azonkívül, hogy egy állati nagy marhaság amit írtál. Mondjuk a win95 azon szuper kékhalálosa, amely azzal produkálható, hogy a leállítás közben automatikus indítást idézünk elő(pl. indítós CD), az most nálad hardver-, vagy drájver-baj lenne?
"csomó minden van, amihez nem értek. csak ahhoz nem is szólok hozzá, hogy úgy tegyek, mintha." -szerintem a fél PH-nak már lejött, nálad a fő motiváció az, hogy másokat lehülyézve adhasd az okosat a 23-karakteres jelszó kb. az atomtámadástól is véd színvonalú marhaságokkal. Ha visszanéznéd, én még csak nem is hozzád szóltam, és még éppen azt állítottam olyasmit, hogy az NT elterjedt. -
Nowhereman
őstag
"egy atomerőmű zárt rendszerét nyilván semmivel nem lehet megakasztani, ugyanis hermetikusan elzárt a külvilágtól" köszönjük Emese! - akkor még szarabb a helyzet, mint gondoltam! A Windows olyan oprendszer, melyben maguktól alakulnak ki a kártevők! Lévén a Windowst használó atomerőművek 40%-ában előfordult már stuxnet. Meg ugye az iráni atomprogramot is egy kiöregedett kondenzátorból született stuxnet vágta hanyatt. Szerinted ott a PC-k szépen be vannak öntve a betonba, és se egy billentyűzet, se egy USB port se látszik ki?
"(gyk: a kékhalál még mindig reakció egy hibára és nem maga a hiba.)" : ami persze programhiba nem lehet, még egy köszönet...
"egyébként meg nem vagy túl tájékozott NT témában" - tudjuk moonman. Ezen a világon te vagy az egyetlen, aki mindenhez ért, rajtad kívül meg csak hülyék lakják.... -
Nowhereman
őstag
válasz
buherton #178 üzenetére
Annyi tény, hogy linux sok helyen meghatározóbb, de valahogy a windows-ot erőltetik elég sok helyen, még az iparban is/hu de gyönyörű látvány volt, amikor egy NT-s kékhalál miatt szétküldött a plazmavágó méregdrága rozsdamentes táblát/. Ha linuxos lenne egy atomerőmű, meg lehetne akasztani egy Stuxnettel? Az NT meg lehet, hogy a legstabilabb windows verzió, de még ezzel se kerülhetne fel a legstabilabb rendszer nagydíjának rajtrácsára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest