- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Namelesske
addikt
Haggyukmá a linuxot.
-
Namelesske
addikt
Nem bújik oda semmilyen malware, ameddig nem kezdünk ultrabrutal amateur milf and kids videókat tölteni valami p2p hálózatról. KB 4 éve nem láttam komolyabb vírus fertőzést, szerintem nem nálam kell a csodát keresni. Autorun szarságokat meg hatásosan kezelte a Microsoft mivel tiltották az autorunt egy frissítésben.
-
Namelesske
addikt
Szerintem nem erőltetik a Windows NT-t sehol. Annak valamilyen oka van, hogy még atomerőművekben is azt használják, szerintem nem a hozzáértés hiányában terveznek ilyen rendszereket.
-
Namelesske
addikt
A gyors Windows titka a jól bejáratott csak a szükséges programokból álló szoftver környezet. Teljesen butaságnak tartom, hogy csak a nagy nevek tudnak hiba mentes szoftvert alkotni. A kicsi ügyes gyors szabad szoftverek nagyon jó szolgálatot tehetnek. Amiből lehet használjunk Microsoftot. Az illesztőprogramokat is csak magukban használjuk, például ne rakjuk fel a Catalyst Controll Centert, ha úgyse használjuk semmire. Ugyan ez igaz a hang stb. driverekre is. A legjobb módszer az eszközkezelőből telepíteni, kereséssel. A letöltött driverek közt is. Használjuk a beépített Windows mappákat, amelyeket külön partícióra is helyezhetünk! A nem indexelendő fájlokat tároljuk nem indexelt helyeken, hogy a Windows Search adatbázisa kicsi és gyors maradjon. Csak olyan beállítást módosítsunk amit szükséges, ne térjünk el az alap Microsoft beállításoktól, főleg a szolgáltatásoknál ne. A legtöbb problémát a letiltott szolgáltatások okozzák tapasztalatom szerint. Használjunk hordozható programokat, amelyek nem a registryben tárolják a beállításokat. Főleg azokra igaz amiket ritkán használunk, és nem nagyon kell fájltípushoz kötni, nekem pl A Total Commander ilyen. Ehhez szükség van megfelelően védett mappára, ami lemásolja az eredeti Program Files mappa jogkezelését, a biztonság növelése érdekében. Ne erőltessük a töredezettségmentesítést, majd a rendszer csinálja amikor kell. Ne figyeljük a memória felhasználást, majd a rendszer szól ha valami nincs rendben, vagy nőtt a lapozófájl. Ne piszkáljuk a lapozó fájlt sem. Figyeljük az autostartot, és az indítópultot, tartsuk minimálison az ott található programok számát. Ha így teszünk felesleges fájok eltávolításával nem kell majd foglalkozni mert eleve nem is lesznek. Ha lesz akkor azt a lemezkarbantartó is képes törölni
Remélem nem írtam hülyeségeket, nyugodtan kijavíthat az aki jobban ért hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest