- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
Namelesske #394 üzenetére
jah, oda bújuk el legkönnyebben az összes féreg
-
moonman
titán
válasz
Namelesske #210 üzenetére
ők csak erősítik a szabályt.
szerencsére reader-en meg flash playeren kívül nincs sok közöm hozzájuk.
-
moonman
titán
válasz
Namelesske #197 üzenetére
"Teljesen butaságnak tartom, hogy csak a nagy nevek tudnak hiba mentes szoftvert alkotni."
ez lehet, hogy nekem szólt, de ha igen, akkor én nem azt írtam, hogy nem tudnak, hanem, hogy átlagosan több velük a gond, mert nincs erőforrásuk, pénzük annyit tesztelni.
"A nem indexelendő fájlokat tároljuk nem indexelt helyeken, hogy a Windows Search adatbázisa kicsi és gyors maradjon."
szerintem ez annyira nem számít, az index-adatbázisok lényege, hogy gyorsak, mivel fel vannak indexelve.
a többivel egyetértek.
bmwk1200s: ha valakinek van egy kis esze, az nem áll neki csípőből tüzelni a másikra, csak mert más fajta rendszert favorizál. Microsoftnak sem véletlenül van Macintosh üzletága és az Apple-nél sem poénból készítenek BootCamp-et meg hasonló jóságokat.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Namelesske #197 üzenetére
Az rész, hogy mit ne használjunk, pl a catalyst controll center.. nekem nem teljesen világos. Ugyanis! Ha átlag user vagyok, azt se tudom miről beszélsz... rajta lehet ettől még a gépen? Persze, hisz aki összerakta a gépem feltehette... Átlag user tudja, hogy kell eszközkezelőből feltenni ezeket a dolgokat? Látod ez a baj! Szidhatjuk a rendszert...de a gond a rossz, vagy kevés tájékoztatásból áll. Igen is a 21. században meg kell tanítani a felhasználót, hogyan kell használni egy rendszert és mire figyeljen oda!
Nem az kell, hogy 25ször tanítsák meg velem a wordot használni, általános iskolától egyetemig...Más: Nekem tetszett mikor a CERN-ből közöltek képeket és ott látni lehetett hogy minden volt... linux, windows, macbook pro
Érdekes, tudtak együtt dolgozni a szakemberek teljesen eltérő rendszerekkel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hobby rádiós topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Valami baja van a tápomnak
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest