- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
bmwk1200s #335 üzenetére
A #315-ben szerintem minden konkret info ott van, csaladfa meg itt.
[ Egyebkent nem teljesen ertem a hangnemet azutan, hogy magabiztosan osztottad az eszt olyan temaban, amiben lathatolag nem voltal otthon. ](#336) bambano: jajjjaj, osszekevertem a BSD-ket.
-
dabadab
titán
válasz
#92942848 #328 üzenetére
Ennek azert legalabb egy kicsit utananezhettel volna a Wikipediaban
Az itt felsoroltak kozul egyedul a VAX-nak nincs rendes Linux tamogatasa (aminek, tekintve, hogy egy nagyjabol ket evtizede halott architektura, olyan tul nagy gyakorlati jelentosege nincs), ellenben elfut egy csomo olyan vason is, aminFreeBSDnetBSD nem (Itanium, S390, meg egy csomo exotikus cucc).
Raadasul a HW tamogatas a tamogatott platformokon sem feltetlenul azonos, mert bar a FreeBSD is PC-n, de driverek tekinteteben azert nincs ott, mint a Linux.(#333) bambano: a DSSI-nek van mas jelentese is a Disposable Soft Synth Interface-en tul? Mert en csak azt ismerem, viszont fogalmam sincs, hogy annak mi koze az OS-hez.
-
dabadab
titán
válasz
bmwk1200s #309 üzenetére
Jajj, ne legyél már ilyen facepalm alapanyag... Ja, hasonlít a Linuxra, amennyiben az is *nix meg open source, de a konkrét kódhoz semmi köze, már csak azért is, mert a Darwinnak tök más licensze van meg a belső felépítése is tök más, mert az mikrokerneles, a Linux meg monolitikus. Mindezen túl pár másodperccel később ott vannak a konkrét adatok is, amik - surprise, surprise - pont ugyanazok, amint én mondtam: FreeBSD + Mach (az Openstep kernel a Machra épült és a kettő közül a Mach az ismertebb, minden bizonnyal azért az szerepel).
-
dabadab
titán
válasz
buherton #156 üzenetére
"Egy kellően komplex programnál, hogy ha egy hibát kijavítasz, akkor az elég nagy valószínűséggel valahol máshol fog hibát generálni"
Nyugtass meg, hogy nem komplex programok fejlesztésével foglalkozol
Ha ilyesmi történik (főleg, ha "nagy valószínűséggel"), akkor az arra utal, hogy a tervezésnél meg a fejlesztési folyamatoknál komoly hiányosságok vannak.(#159) moonman: azért azt remélem, te sem hiszed el, hogy NT kernellel (ami akárhogy is, de semmiképpen sem rendes RT cucc) vezérelnének atomerőműveket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest