- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #2098 üzenetére
Köszönöm, de nem erre voltam kíváncsi, hanem hogy honnan szedtétek ezeket az update-eket, mert az oldalon nem találtam, de közbe rájöttem. A rom leírásában csak update-1-ig van leírás, hogy mi változott, de a többi update a rom további letöltési link-jeinél van, csak leírás nélkül. Csak nálam eddig szándékosan nem mutatta meg a linkeket ez a trükkös weboldal amíg a reklám blokkoló aktív volt az oldalon, és azt se gondoltam volna, hogy leírás nélkül csak oda vannak hányva a további update-ek is a letöltési részben.
-
7Sony7
addikt
válasz
laci laci #2006 üzenetére
Na jó, akkor kicsit bővebben: Az android olyan, (mint a linux) hogy nem járatja feleslegesen max frekvencián a procit, (1512Mhz) hanem terhelés függően változtatja a proci frekijét. Ennek van egy un. governor (kormányzó) -ja, ez alapesetben általában az Ondemand. Viszont nem ez az egyetlen, van sokféle, de a kernel gyártók csak néhányat tesznek bele. Erre jó a SetCpu, és társai, hogy válassz, meilyk kell neked.
Userspace-nem jó nekünk.
Powersave-Eléri ugyan a max frekit, de jóval lassabban, ezért laggolhat, nem szeretem.
Performance-mindig max frekin megy - no good
Ondemand-átlag
msm-dcvs-direkt snapdragon procikhoz van, dinamikus órajel és freki állítás, eddig ez a legjobb.Viszont eléggé melegíti a procit.
Interactive-az Ondemand-tól jobb, de nem tudom, jobb-e a msm-dcvs -től??A jobb alsó Scheluder pedig olyasmi lehet, mint egy munkaütem-vezérlő a procinak.
A frekinél pedig tudod állítani, hogy mennyi legyen a min és a max freki, ami között állítja a procit.
Ha nincs bekapcsolva a set on boot, akkor újraindítás után visszaáll (elvileg) Ondemand 384 - 1512Mhz re.
Remélem nagyjából érthető.
A Többieknek: Ha valamit nem jól írtam, kérlek javítsatok ki! Köszönöm.
-
-
siryeti
tag
válasz
laci laci #1842 üzenetére
Szia
A drágám telójára is felraktam kb 3 napja az új V2 jelzésű romot, semmi gondom vele, egyedül a gmail fiókot kellett kitörölnöm és újra beállítani hogy frissítsen.
Megy vele minden program és játék amit eddig felraktam, semmi FC nem volt.
Nekem tetszik.
Antutu teljesen belakva memóriakártyástól 16182.
Hirtelen ennyi jut eszembe -
_X10Dead_
aktív tag
válasz
laci laci #1814 üzenetére
A [Gipsztigris] féle verzióval próbáltad, vagy a Play-essel?
-
dhstyle
tag
válasz
laci laci #1661 üzenetére
érdekes ez a mikrofon dolog.. ha nagyapám hív a lakástelefonról kristálytiszt a hang kiválóan ért és olyan hangerővel szól a telefon mintha kilenne szinte hangosítva.. viszont , hogy ha 20asokkal beszélek annak szörnyü a hangminősége , alig értem.. pedig 2gbe vagyok. 70esekkel is jó meg 30asokkal is asszem .
-
Maximum1
őstag
válasz
laci laci #1600 üzenetére
Így igen.
Más:
Most átállítottam a netwokmódot az értesítősávon, azóta tud LTE-t is.
A pipát kiszedte, nem tudom mit használhat, holnap kiderül. -
Maximum1
őstag
válasz
laci laci #1598 üzenetére
Mire is gondolsz?
Én 4.1-en vagyok hétfő óta, a 38-as rommal.
Aksi idő jobb, hangminőség jobb, most elvagyok vele.
Ami hiba azt PcCar is leírta WCDMA/GSM mód nem jó, de ez 4.0-nál is így van. -
dhstyle
tag
válasz
laci laci #1514 üzenetére
nem akartalak zavarni , de amit leírtál abból is rájöttem , igazából tényleg egyszerű a rom csere csak ugye még nem csináltam ilyet és féltettem a telót is de mostmár megy mint a karikacsapás és köszi még1x a segítséget meg Ed3r_x nek is
lassan jönnek a tapasztalatok a 4.1.2ről bővebben is
-
Maximum1
őstag
válasz
laci laci #1469 üzenetére
A második rom már nincs tele a kínai appokkal, lassan 2 hónapja.....
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #1434 üzenetére
Milyen record van benne? Hívást 4.0.4 alatt is szépen felveszi a gyári recorder, csak sajnos olyan fapados, hogy nem lehet beállítani hogy automatikusan tegye mindezt.
(#1435) llll: rögtön rendelhettél volna belőle több darabot is, ha már ilyen jól meg a biznisz
Szerintem csak 99%, hogy az újat is elfogod adni. Annyira nem akarod megtartani. Csak 1x kapják el a vámon.. -
dhstyle
tag
válasz
laci laci #1365 üzenetére
Első blikkre itt
http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-100-original-Haier-W718-512M-4G-4-0-Screen-dual-SIM-GPS-Dual-camera/519113_906004398.htmlAmúgy meg van egy tag itt hpn aki foglalkozik ilyesmivel , neki is megvan a 4.1.2 de 5 ezret elkérne h rátegye.. a gyári romot nem a portoltat.
-
-
madrac
senior tag
válasz
laci laci #910 üzenetére
Helló! Akkor lehet hogy ez okozta a problémát. A magyar rom zip-ben csak a rendszer partíció és a kernel van, viszont ezeken kívül is van még jónéhány partíció. Ugye voltak itt már ebből problémák a rom rakosgatásoknál, mert általában azok se csak ezt a 2 partíciót írják felül. Az eredeti meg ilyenkor ugye mentés hiányában elveszik. Elképzelhető, hogy a kínai gyári rom nem teljesen kompatibilis a multilang rendszerrel és kernellel.
Azt nem tudom ezek a partíciók mennyire egységesek, ill. hogy hol vannak telefon specifikus dolgok, mindenesetre a romolástól még nem szállt el senkinek se az IMEI száma pl.. -
Maximum1
őstag
válasz
laci laci #833 üzenetére
Dehogy, csak körbeírtam a dolgokat.
Azért ez jobban mutat.(#832) 7Sony7 szerintem felesleges,
(#803) 7Sony7 az a legjobb ha beleteszed és magával az androiddal formázod Beállítások/tárhely.
-
Maximum1
őstag
válasz
laci laci #829 üzenetére
Én nem használom mert a Viber nem kezeli a mikrofont.
Többször is felraktam, legutóbb ma tettem próbára de sajna nem sikerült rábírni.
Valaki aki használja majd ír róla.Viszont ma frissítettem a letöltést, kicseréltem a 38168 számú romot egy az XDA-s verzióval.
Természetesen magyarítva tettem fel + feltettem a 2 CWM-et is, és a Energy+saving pach-et is ami 4.1re van, nemtudom 4.0-nál mit csinálna.A frissített rom 2. ra ment fel, indulásnál FC-zet a billentyűzet, telepítettem egy másikat és rendben is volt.
Bitang gyors, hangerő nagyobb, fényképező jobb, kinai appoktól mentes, viber nem megy.
Ez a launcher van benne, csicsa nélkül, elég meggyőző volt.Visszatérés CWM-ből annyira nem volt sima hiába volt mentésem.
Visszatért de nem volt wifi, csináltam factorit és úgy engedtem rá akkor meg bootlop.
Úgy tudsz visszatérni hogy a Nedromos romot felteszed, utána a CWM-et és úgy engeded vissza a mentésedet. -
-PLevi-
senior tag
válasz
laci laci #814 üzenetére
laci laci, Ed3r_X_ és rendesadam
Köszönöm a válaszokat!Annyira nem vészes, ilyesmire számítottam. Nyilván nem hozza a Lenovo P780 vagy Jiayu G4 szintjét. Csak az ár/érték aránya nem hagy nyugodni.
Olyan készüléket szeretnék ami minden téren (már ha létezik) előrelépés lenne az elődhöz képest. Az Ace is ilyen 3-4 óra kijelzőidőket produkál CM-10.1-gyel. (de van, hogy csak 1-2-t
)
4.1.2 már jó lenne, abban már van Project Butter. -
madrac
senior tag
válasz
laci laci #685 üzenetére
Az úgy látom nekem sincs. Google térkép van. Le is frissítettem a play-en. Úgy emlékszem a THL-en addig villogott a pötty a térképen amíg nem találta meg a pozíciót, itt viszont sose láttam ilyet, mindig tudja hol vagyok.. Majd kiderül hogy milyen lesz, ha máshova elmegyek és ott kapcsolom be, de a térkép letöltéshez kell a net neki, akkor viszont rögtön lehúzza biztos az AGPS adatokat is róla, így csalóka lesz a gps eredmény..
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest