- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
Ed3r_X_ #1751 üzenetére
Biztos jó a 700 is, én abból gondoltam, hogy 1000, mert a pc-usb elvileg 500mA (ha jól tudom), és, ha töltés közben kicsit piszkálgatom is( van fogyasztás) akkor nem igazán akar feltöltődni sose. Egyébként próbáltam itthon forgalmazott huawei 1000 es töltővel, nincs számottevő különbség a töltési időben.
Tfalcon96: Mondjuk én is jobban örülnék egy márkás töltőnek.
-
llll
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #1757 üzenetére
nekem sincs még rossz tapasztalatom
legalábbis telefontöltőkkel
(tablettel volt, de azt is legfeljebb a mini/micro usb csatlakozóján keresztül töltöttem ha közben használni is akartam)
nekem a thl-é is kifejezetten minőséginek tűnt és ez istfalcon96:
ugyanilyen adatok vannak az enyémre is...írva
és úgy látom nem is panaszkodik rá egyik vevő sem
tehát valszeg jó lesz -
novger
tag
válasz
Ed3r_X_ #1705 üzenetére
Sziasztok!
Végre megérkezett a Haierem! Okt. 7-én rendeltem. 3 hetet vártam rá, de megérte!
Gyári 4.0.4 is nagyon gyors: Quadrant 5200+, Antutu 15500.
Kijelzője gyönyörű.
OP rendszer stabil. Eddig nem hogy fagyasztani, de megakasztani sem sikerült.
Jó telefonra számítottam, de ez még a várakozásaimat is felülmúlta! -
dhstyle
tag
válasz
Ed3r_X_ #1671 üzenetére
Ez a "teszt" kész röhej
pont olyan dolgokat fikáz amikben iszonyat erős a telefon.. amiben igaza van , hogy ha feszegetjük a házat akkor vannak apró hangok.. de hát én valahogy nem erre használom
Ed3r_X_ akkor ha megjött a tiéd is csinálhatod rá a varázslásokat
4.2 4.3
custom kernel
-
törölt tag
válasz
Ed3r_X_ #1680 üzenetére
Kissé módosítanék, bocs. Az alkalmazások közt az összes fül alatt vannak igazán érdekes dolgok.
Pl Confidential running test, contactsPicker, Content adaptive backlight setting, csd tool, EMAudioLoopTest, EMLcd, EMList, EMLoader,EMwifi, Key Chain, LogMaster2, Logservice, LOTA, MaxPowertTest, MMI tool, NVEngMod......
van még néhány.
Egyrészt lehet, hogy háttérben futnak tök feleslegesen, de ami nagyobb gondom, hogy nagyjából mindenre van engedélyük (fizetős szolgáltatások, saját üzenetek, gps, stb).
Nem szeretném, ha egyszer ezek alkalmazások meglepnének valamivelKöszi előre is a segítséget!
-
rendesadam
tag
válasz
Ed3r_X_ #1671 üzenetére
Ez a "mozog a hátlap > nem ip54" dolog is furcsa; nem tudom, hogy van pontosan megoldva, de a Defy esetében sem volt szigetelve az egész hátlap, hanem beljebb egy kisebb részen van gumibordával szigetelve.
Meg azt érzem, hogy rosszul indult a napja, így a telefon csak rossz lehet :] -
Maximum1
őstag
válasz
Ed3r_X_ #1567 üzenetére
Nem fog felmenni a mentés, bootlop lesz, vagy ha fel is megy akkor wifi hiba.
De valahol már leírtam.
Visszatérés csak flashtollal, ahogy leírtad, vagy:
Van egy másik gyári 4.0 a needromon, ez egyszerűbb, persze ha működik.
Lehetőségek tárháza..... -
Maximum1
őstag
válasz
Ed3r_X_ #1542 üzenetére
37617 semmi csicsa, sima portolt rom, kicsit olyan érzésem volt vele, mintha 4.0-át nyomkodnék.
Itt a kínai oldal
Ez a 38168-as kapott egy SONY Bravia Pro kijelző tuningot, a 4.3 android kameráját, és valszeg valami optimizálást.Ez a Spanyoloktol szedtem mert ők kiszedték a kínai appokat, én meg lemagyarítottam.
az alap kínai verzió "is'Rom_v2.13a" hallgat.
Az XDA-s verziót magyarítottam. -
7Sony7
addikt
válasz
Ed3r_X_ #1531 üzenetére
Érdekes amit mondasz. Nagyon sokan használják ezeket a progikat, mégis a probléma valós. Felraktam pár napja a Titanium-ot, elkezdte menteni, 36% nál nem ment tovább. Bezártam a progit, majd restart teló. A háttérképem visszaállt gyári alapra, kikapcsolt több olyan progit is, amik mindig indulnak restart után, (még hangerő fel + power után is), állíthattam vissza őket. Nem az zavar, hogy lefagyott, hanem hogy ilyet még semmi más progi nem produkált. Persze leszedtem a francba.
Van erre akkor valami csoda módszer, ami biztos?
-
llll
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #1466 üzenetére
ööö...én még a snapdragon battery guru-nál tartok
(ami a neve alapján gondolom vmi újabb akksi kímélő csoda)
úgy látszik vhol elveszítettem a madzagot
sebajha az egyiket a te címedre kéred, a másikat meg a haverodéra, akkor csak nem csomagolják egybe
még ha látják is esetleg, hogy ua a megrendelő mindkét rendelésnél
vagy ha a tiedről + a kiegészítőkről beszélsz, akkor mondjuk 1 tokot, vagy autós tartót/töltőt megvehetsz akárhonnan is
nem muszáj ua boltból -
llll
senior tag
-
Maximum1
őstag
válasz
Ed3r_X_ #1424 üzenetére
Nem próbáltam, de szerintem nem is fogom.
Marad így ahogy van, kompromisszum...
Bár ha valaki megfejti és működik akkor igen, de már többet nyomkodtam mint anno a defy-t, hálátlan mind2ő.(#1428) Ed3r_X_ egy bajom van vele, késve kapom meg az üziket, viber, gtalk, amikor ébresztem a kijelzőt akkor jönnek meg. Valami energiagazdálkodási sz@r lehet... nekem ne spóroljon!
-
Maximum1
őstag
-
Maximum1
őstag
válasz
Ed3r_X_ #1406 üzenetére
Én nem használom, de ebből a romból kivettem:
android_v4.1.2_hw_w910_38168 -
weinmaker
őstag
válasz
Ed3r_X_ #1237 üzenetére
Igazad volt, nem kapcsolta be a telefont. Kár, pedig számomra egy marha jó funkció, mivel én mindig kikapcsolom éjszaka, és már többször előfordult, hogy csak későn jutott eszembe, hogy nem kapcsoltam be.
Kérdeztem a kontakt kezelőt, hogy kinek mi vált be a legjobban?
Biztosan volt már szó róla, de láttam, hogy több helyen is árulják a telefont 4.1.2-es romokkal (magyar nyelv is volt benne). Ezek ennyire instabilak, vagy mi az oka, hogy senki nem használja innen őket?
-
dhstyle
tag
válasz
Ed3r_X_ #1129 üzenetére
amúgy nem tudom , hogy ez mennyire hozza ki a 2ő közötti különbséget csak szimplán gondolom , hogy ez megterheli rendesen a socot és mondjuk logikus is. na de mind1
az a lényeg , hogy amíg hasít mind2 addig nem számítanak a pontok ez tény. de azért az e-penisnek jót tesz
-
gipsztigris
addikt
válasz
Ed3r_X_ #1126 üzenetére
Konkrétan nem volt egyszerre a kezeim közt MTK6589 és Haier, viszont egyszerre volt a kezeim közt Haier W910 és LG 4X HD (Tegra 3-as) és bizony fájdalom, de a Haier gyorsabb és smoothabb volt mint az LG.
Ugyanazzal a böngészővel teszteltem mindkettőt (Dolphin v10.0) és egy-két másodpercet simán rávert az LG-re ez a vaczak kínai! El is adtam gyorsan, hogy ne alázza az LG-met. -
dhstyle
tag
válasz
Ed3r_X_ #1126 üzenetére
najó de akkor minek kérdezted egyátalán hogy erősebbe vagy nem.. akkor mind1 az egész kicsit ellentmondassz így magadnak
de amúgy persze , hogy nem jön ki mert mind2 bőven jól meghajtja az androidot de azért megnézném , hogy egy magas bitrátás 1080p videóval melyik boldogulna jobban.. vagy valami hasonló terhelő feladat során. de pl a gps is gyorsabb a haiernél.. jóval. mint az mtk megoldásoknál.
-
_X10Dead_
aktív tag
Csak a jegyzőkönyv kedvéért: négy kamera lesz az... :-P
Amúgy a focal-os supportól a Jóisten mentsen meg mindenkit. Gyorsak, kedvesek, aranyosak, még az angoljuk is rendben van, de sötétek mint az éjszaka.
Lassan két hónapja birkózom velük, hogy hivatalosan megkaphassam a magyar firmware-t és most jutottunk el odáig, hogy küldjem vissza RMA-val hogy cserélhessék (Nyilván nem a nyelv hiányára hívatkoztam, mert az nem volt titok, mikor vettem, hanem a Play-re).
Mivel a csigaposta 6!!! hétig hozta a cuccot, természetesen eszemben sincs beálldozni még három hónapot.
Szép kultúráltan elküldtem őket kapálni és kértem a hivatalos hozzájárulásukat a saját kezű mókoláshoz (ami persze már rég megtörtént).Anyám most biztosan csuklik rendesen, de úgy döntöttem, hogy kifárasztom őket ...
-
Maximum1
őstag
Biztos vagyok benne hogy volt hozzá közünk.
Viszont megcsinálták a 4.0.4 multit is egy telepítősre, első linken van., tuti a mienket rakták össze.
Nálatok is lett volna telefon akkor már jóval előrébb lehetnénk.
De hát az a batár G3S jobban bejött Nektek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest