- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
A PH!-ról kitiltás jár azért, ha valaki a vám elkerüléshez segítséget nyújt.
Annyit azért tudj a dologról, hogy vám- és ÁFA mentesen 22€-ig lehet behozni, ami kb. 28$. Ebbe az árba a postai költség is beleértendő. Vagyis ha csomagküldővel rendelsz, aminek a díja 25-35$, mindenképpen tételesen vámellenőrzik, mert a postai díj önmagában eléri az ÁFAköteles értéket.A pandán a szingapúri vagy a hong-kongi regisztrált AirMailt érdemes választani. Ezer-párszáz Ft a díjuk. Mindegyik kb. 2 hét alatt juttatja el hozzád a cuccot. A szingapúri 1-2 nappal gyorsabb, de az adminisztrációra tojnak, ezért a nyomkövető rendszerekben gyakran nem látod addig a csomagodat, míg a magyar posta nem rögzíti.
A magyar posta ezeket a csomagokat hivatalból vámkezelteti helyetted, és csak a szerencséden múlik, hogy kell-e ÁFÁt fizetned. Az a hír járja, hogy sokaknak volt eddig szerencséje. De én ezt nem hiszem, mert a sajtóban megjelentek alapján a NAV kiemelten jó hatásfokkal szedi be a közterheket. -
weinmaker
őstag
Szerintem sok mindent objektíven írt le, de mivel kirántott egy hibás darabot, így természetesen elmondta a bajokat is. Ha őszintén belegondolunk, akkor tényleg mi a ráknak az üres alsó sáv? Igazából a hátlap mizériától, és az egy sim (ez baromság, mert akkor vegyen 2 simest ha az kell- ez nem lehet negatívum), nem írt rosszakat a telóról.
Én ettől függetlenül nagyon kedvelem. Legutóbb Milánóban voltam kint egy kiállításon amint több mint 100 képet lőttem, készítettem videót, és Budapestig meg haza navival mentem, és majdnem félig volt az akku. A képek teljesen elfogadhatóak lettek, nálam jelesre vizsgázott, meg fog maradni amíg csak lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest