- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
Ed3r_X_ #3069 üzenetére
Köszi! Jó lenne, ha a többiek is írnának majd, ha benéznek, több adatból jobban tudnánk átlagolni.
Azért kérdeztem, mert nekem a gyári 4.0.4 el max 3 óra volt, a Bassrockers féle Xperia mod van fent, ezzel volt
4ó 47 perc, aztán 3ó 41. Az első beltéren volt alacsony fényerőn, wifi vel, a második nagyrészt kültér 3g vel.
Nálam jelentősen jobb ez, de ez még csak két mérés, majd még figyelem. -
kazan23
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #2828 üzenetére
Na, úgy tűnik kiszáradt végre az úszóbajnok. Egészen foltmentesre sikeredett, de azért nem tökéletes. Majd egyszer szétkapom és kitörölgetem. Szóval, ha valaki úgy dönt, hogy a feleségének vásárolt w910-re fölrakja a gyerekeknek a RR3-at, de nem engedi őket játszani és beviszi magával szombat délelőtt a kádba
akkor számítson arra, hogy ha megfürdeti
akkor utána nem elég kitörölgetni a slotokat, hanem vegye ki a kártyákat is. Pár nap után ugyanis nem látta az sd-t, majd a mikor kivettem a kártyát, némi rozsdás trutyit törölgettem le róla. Érdekes módon a sim-en semmi nem volt. Visszatettem és minden rendben megy, de a vízcseppeknek rizs és radiátor ellenére kb egy hét kellet az elpárolgáshoz.
-
JNSK
aktív tag
válasz
Ed3r_X_ #2882 üzenetére
Elég rég óta használom, nagyon ritkán volt vele bajom. Rendszer alkalmazásokat nem mentek vele. Ha meg kressel az app, akkor törlöm. Ezek a mentések megjárták már a galaxy s-t, advance-t és most ezt a telót is. Persze tud károkat is okozni, de az felhasználói hiba, de ennyi erővel a greenify app(és még sorolhatnám mennyi minden) sem átlag usernek való, mert ott is lehet gebast.Számomra az egyik leghasznosabb app, alap volt, alap most is, és alap lesz minden telómon!
-
7Sony7
addikt
válasz
Ed3r_X_ #2711 üzenetére
Jó helyre másoltam, mert ezek nincsenek máshol. De amit nem értek az ez a rész:
felülírtam csak a stat_sys_battery01, 02 stb png ket a systemui/res/drawable-hdpi könyvtárba, visszacsomagoltam apktool al, és most jön a lényeg! : a visszacsomagolt állományban ugyanitt már a regi(v3b1) akku ikonok vannak!
Mindegy, nem olyan fontos.
-
7Sony7
addikt
válasz
Ed3r_X_ #2707 üzenetére
Mélyebben van a kutya elásva.
Felraktam az eredetit, az sem módosította! Lehet, hogy csak akkor jó, ha a sima v2 re van feltéve?Lacilaci: Te hogy tetted fel?
Aztán felülírtam csak a stat_sys_battery01, 02 stb png ket a systemui/res/drawable-hdpi könyvtárba, visszacsomagoltam apktool al, és most jön a lényeg! : a visszacsomagolt állományban ugyanitt már a regi(v3b1) akku ikonok vannak! Úgyhogy egyenlőre felfüggesztem.
-
7Sony7
addikt
válasz
Ed3r_X_ #2696 üzenetére
Köszönöm! Közben én is megcsináltam, de ugyanúgy jártam mindkettővel.: Az akkukijelzés maradt a régi, nem írja felül! Nekem a v2 van fent+a v3b1 a Systemui módosításával, és erre akartam feltenni.
Lehet, hogy a módosított v3b1 be kell bemásolnom a batt*.png -ket? Illetve felülírni a benne lévőt.? -
Crondore
tag
válasz
Ed3r_X_ #2595 üzenetére
Az általad leírtakat nem jó csak manuálisan követni, ahogy fentebb leírtam, mert a mount path -ok különbözhetnek!
Nálam az eredeti:dev_mount emmc /mnt/sdcard0 29 /devices/platform/msm_sdcc.1/mmc_host encryptable,nonremovable
dev_mount sdcard /mnt/sdcard1 auto /devices/platform/msm_sdcc.3/mmc_hostMíg a leírásodban:
dev_mount emmc /mnt/sdcard 29 /devices/platform/msm_sdcc.1/mmc_host
dev_mount sdcard /mnt/sdcard-ext auto /devices/platform/msm_sdcc.3/mmc_hostAmire nekem módosítanom kellett(nem eltagadva, hogy a leírásod sokat segített!!!
)
dev_mount emmc /mnt/sdcard0 auto /devices/platform/msm_sdcc.3/mmc_host encryptable,nonremovable
dev_mount sdcard /mnt/sdcard1 29 /devices/platform/msm_sdcc.1/mmc_hostSzóval most, hogy más rom is bejött a képbe, rom függő, hogy mit használ alapértelmezett mountolási útnak, erre oda kell figyelni, mert ellehet csúszni rajta.
Format nem kellett nálam, ellenben a belsőről érdemes kimásolni mindent az sd -re a tárcsere előtt.(hogy mindent megtalálj)
Ha sikeres a tárcsere a külsővé lett belső Sd-t érdemes töröltetni, nehogy bekavarjanak az azonos könyvtárstruktúrák.
Kb. ennyi kiegészítést tennék a tapasztalataim alapján.
-
Crondore
tag
válasz
Ed3r_X_ #2577 üzenetére
Szóval a paramétereket érintettlenül hagyva megy a tárcsere. Arra kell odafigyelni, hogy pl nálam nem az sdcard helyre mountolja fel dolgokat, hanem a belsőt sdcard0 -nek n evezi, az sd-t meg sdcard1-nek, ezen ellehet csúszni, ha valaki nem nagyon van otthon a mountolásban.
CWM ugyan úgy SD-nek látja mivel saját maga mountolja fel a hátértárakat.
-
Crondore
tag
válasz
Ed3r_X_ #2577 üzenetére
A leírásban nem szerepel a két említett paraméter de alapból ott vannak így:
dev_mount emmc /mnt/sdcard 29 /devices/platform/msm_sdcc.1/mmc_host encryptable,nonremovable
dev_mount sdcard /mnt/sdcard-ext auto /devices/platform/msm_sdcc.3/mmc_hostSima mountolási paraméterek, de az android alatt futó linuxot nem ismerem, nem tudom mik a szükséges/elvárt muontolási paraméterei a belső sd-jével kapcsolatban.
A leírás nem említi, hogy ezt a két paraméterrel mi a helyzet, a kérdésem erre vonatkozik.Köszi!
cRo
-
Maximum1
őstag
válasz
Ed3r_X_ #2536 üzenetére
Az lehet, de mivel nem értek hozzá és el is döntöm hogy nem mászom bele, akkor azért használhatóbb lesz.
Amire nekem kell, net, navigáció, gmail, semmi más, erre már luxus tartani egy androidot.(#2537) Keeperv85 pont hogy eddig az összes mtk-s telefonomon hibátlan volt a viber, mostani frissítéssel szarakszik.
(#2539) 7Sony7 itt a fő baj a szolgáltatókkal van, ebben az országban hiába fizetsz méregdrága 3G vagy 4G-t tiltják az ilyesfajta szolgáltatást.
-
11hh
tag
válasz
Ed3r_X_ #2466 üzenetére
Próbáltam a telómat rootolni, de istennek se ismerte fel a gépem, próbáltam a gyári usb drivert, meg mást is, de sehogy se akart összejönni. Win8 64bitem van.
Aztán olvastam egy külföldi oldalt ahol SnapPea nevű programot ajánlották. Pillanatok alatt felismerte a telefont, felrakta a drivert, és sok hasznos funkciót találtam benne. Utána a rootolás tényleg csak egy kattintás volt! -
7Sony7
addikt
válasz
Ed3r_X_ #2447 üzenetére
A Haha az diadalittas nevetés akart lenni. Tényleg ilyen. Na jó, nem marad így, ez csak próba volt, hogy egyáltalán sikerül-e. Ha lesz időm, szépen megcsinálom.
Viszont van, amit nem értek: a lapos V alakút csak színkitöltéssel csináltam meg, de sokkal vastagabb lett, mint az eredeti. Úgy látom, erre is figyelni kell. -
madrac
senior tag
válasz
Ed3r_X_ #2322 üzenetére
Ez igaz is, de ezt már akkor is tudtad amikor még csak az első W910-et használtad.. Majd a ping-pong ütőt is elfogod adni egy kis idő múlva valamiért. Ha másért nem, a biznisz kedvéért, vagy hogy vehess megint egy újat. Azért addig is kíváncsian várom a részletes tesztet róla!
Bár a Haier W910 teszt óta én kissé szkeptikusan fogadom az ilyen 1-2 hetes tapasztalat alapján írt villám teszteket, mert teljesen elüthetnek attól amit az ember tapasztal hosszabb távon, úgy hogy többet nyúzta.(#2323) laci laci: miből?
A system partícióról a cwm is tud mentést készíteni.. Mindenesetre, ha lenne minden partícióról mentésed, akkor nem kéne más rommal is bűvészkedni pluszba, ha visszaakarnál térni a gyári 4.0.4-re.. Nem árt, ha az embernek van saját mentése az egészről.
(#2324) szaboger: 2 lépésben lehet visszatérni a gyári 4.0.4-re, ha már másik rom-al felülírtad az egészet. A gyári rom is fel van rakva valahova a netre. Jó lehet ez is, ha az embernek nincsenek különösebb igényei. Ennek mikéntjéről a többiek tudnak felvilágosítást adni akik már csinálták, vagy lehet a témában is keresni, mert már volt róla szó.
Teljes, saját mentést készíteni macerás mindenről, mert a cwm csak néhány partíciót ment le, a többit root-tal és konzol app alól lehet megtenni, ha van hozzá affinitásod. Ehhez a parancsok megtalálhatóak a blog-omban. Visszatölteni még nem próbáltam amiket így mentettem le. Azt fastboot módban kell csinálni..., vagy lehet valahogy cwm update zip-et is hegeszteni belőle bizonyosan. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #2193 üzenetére
Khm...
apktool if framework-res.apk
Beállítja, hogy az ebből romból felvett framewokr erőforrástáblájával dekódolja az apk-kat.
apktool d -s xy.apk
Kicsomagolja az erőforrásokat, a forráskódot NEM fejtjük vissza. (-s kapcsoló!)
apktool b xy
Nem kell az apk-t elnevezni, majd ő megteszi és visszacsomagolja.
-
petij
tag
válasz
Ed3r_X_ #2205 üzenetére
Fel tudnád tölteni valahova azt a képet? Kíváncsi vagyok
Nekem v2-vel hihetetlenül zajos volt minden képem, csodálkoztam is rajta, hogyan lehet ennyire fosh a kamera.
Ezzel most egész jó képeket lehet csinálni. Még kipróbálom majd az eredeti 4.0.4-et is, mert az csak kb. 2 percig volt a telefonon.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Ed3r_X_ #2193 üzenetére
Első parancs kicsomagolja az apk-t, a második meg visszacsomagolja.
laci laci:
Belső tárhelyen, android/data mappában, vagy ha felcserélted a tárhelyet, akkor az sdkártya/android/data mappában
Ha a ROM-hoz alkalmazásokat akarsz hozzáadni, hogy a ROM telepítéskor azok is települjenek, akkor a system/app alá másold be a ROM-ba.
-
7Sony7
addikt
válasz
Ed3r_X_ #2146 üzenetére
Ügyi vagy.
Mostmár értem mit akarsz! piros gombok? - Hát nincs otthol piros alkoholos filced?
Dokee78 a tükrözést már megoldotta, úgy látom. Legfeljebb kérdezz rá.
-
7Sony7
addikt
válasz
Ed3r_X_ #2009 üzenetére
Én is próbáltam lentebb venni a frekit, de akku -ban szinte semmit sem jelent, viszont tényleg még így is elég erős a proci. A legnagyobb fogyasztó szerintem a kijelző. Teszteltem egy filmmel, 25% - 0% ra 1 óra alatt merült, de visszanéztem, nem ment csak az egyik mag, az is kb 7-800 Mhz -en.
Játszani én sem szoktam, de nekem melóba általában azonnal kell minden, főleg a Gps, ezért én msm 384-1512 -használom. Piszok gyors. (Bizonyos esetekben gyorsabb, mint a kolléga Iphone4S -e)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest