-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawaii2249
tag
válasz
gyulus08 #19146 üzenetére
Sziasztok!
Én annyira nem vagyok megelégedve a szervizzel. Nekem jan. 9.-én vittek el, a Cseh szervizbe.
Hiba: Reggelre kikapcsolt állapotban fogadott, bekapcsolás (35%-n volt az aksi), bill. feloldás után zöld háttér, fekete csíkokkal, majd kikapcsolt és semmire nem reagált. Töltőre kötve újra bekapcsolt újra feloldás és ugyan az fogadott kikapcsolt, azóta nem lehet bekapcsolni.
Javítás: Akkumulátor újra ragasztása.
Tegnapi nap kaptam vissza, este átlag netezésnél kitámasztva tűz forró lett a hátlap, a wifi jel a felére csökkent, és már a kijelző üvegborítás is eláll, nem egy minilásra kell gondolni, kis nyomással 2-3mm-re eláll a kerettől, és recsegő hangot add ki. Így egynapos használat után mehet vissza a szervizbe. Telefonos ügyfeles mondta, hogy mivel csak most kaptam vissza így sürgetett lesz a dolog.
Maga a szerviz gyorsasággal nincs gondom. De így vissza adni egy szervizelt készüléket kicsit gáz.DHL-el vitte el, meg hozta. Annyit nem értek náluk, hogy Cseh központból Szlovák központba vitték, onnan a Német központ, majd a Magyar központba. Mi értelme volt a szlovákoktól még a németekhez is elvinni?
-
-
Marcika80
tag
válasz
gyulus08 #18899 üzenetére
Ha Gondolod távsegítségben megnézhetem neked holnap, a töltés normális dolog nála szerintem.
HA sehogysem sikerül, akkor ubuntu alatt fel kellene raknod egy távsegítő programot, hogy elérjem a géped,
és ha rá dugtad a tabot a gépre, akkor én is megnézhetem távolból..
nem kel megijedni biztos megoldható a probléma. -
Marcika80
tag
válasz
gyulus08 #18896 üzenetére
TErmészetesen az ubuntunak a pcn kel lennie, és azzal kel összekötni a nexus7et kábelen keresztül, a Nexus7et a hangerő fől le +power gomb egyszeri megnyovásával kel elindítani hogy belépjen a telepítő menübe, utánna az ubuntus pcn kel beírni a kódot a terminálban, és kb ennyi
-.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest