-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Duma3214
tag
válasz
bAtt001 #16668 üzenetére
+8 és én ne sok értelmét látom piszkálni
A telefonomat is csak azért piszkáltam, mert nem volt már rá friss ROM, de itt ilyen probléma nincs
Ráadásul még roothoz sincs szükség, hiszen ami alapból benne van abból csak a Google+-t és az Aktualitásokat nem használom. Aki már váltott az írjon majd véleményt
főként a kijelzőre vagyok kíváncsi, hogy mennyivel szebb a Full HD
-
-
lafaty80
addikt
válasz
bAtt001 #15076 üzenetére
5.45-kor megmondom holnap
Telepítés nálam:
google oldaláról a factory image letöltése
linkelt oldalról a fastboot.exe letöltése1. letöltött image (tgz) kibontása, az abban lévő tar állomány kibontása egy mappába
2. fastboot.exe bemásolása a mappába
3. nexus toolkit mappájából a .dll fájlok bemásolása ide
4. flash-all.bat elindítása (én annyit elkúrtam, hogy nem rem-eltem ki a format userdata-t, így tényleg factory lett)
5. <waiting for device> feliratkor (dos-os ablak) rádugni fasboot módban a tablet-et.
6. a következő restart után már 4.3-nak kell lennie, legalábbis nálam így volt -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hobby rádiós topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged