- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosar
tag
Korábban írtam, hogy szeretnék egy ilyen tab-ot, és egy fórumos kolléga írt, akitől tudtam is venni egy hibátlan, garis, 32 gigás wifiset, 50k-ért
Tokot szerettem volna rá venni, és elolvastam a hozzászólásokat, és a Nillkin vagy Poetic tokokat ajánlottátok. Engem a Poetic győzött meg, mert az szebben simul a kijelzőre. (egyéni vélemény) Igen ám, de azt sehol nem kaptam amazonon úgy, hogy ne tegyék rá a 3-5k körüli postaköltséget.
"Elkeseredésemben" rendeltem innen egyet, (smart shop online). Gondoltam szerencsét próbálok egy "used" (használt) tokkal, (3 dollár volt) és benyelem a szállítási költséget, és így 3,5k-ért kapok egy használt tokot. Tudom, nem tűnt jó üzletnek, de szerettem volna egy használható tokot, még ha használt is. Láss csodát, egy zsír új tokot küldtek ki. Lehet, hogy ki volt bontva már egyszer, de hogy senki nem használta, az fix! (lehet visszavitték a boltba?)
Nem tudom, mennyire általános náluk a dolog, (vagy csak szerencsém volt...) de gondoltam megosztom, hátha más is poetic tokra vágyik, (bevállalja a kockázatot) de nem akar 8-10k kiadni érte szállítással együtt. (ha jól látom, most világoskékből van pl "használt") -
akosar
tag
válasz
donjohnson #3856 üzenetére
olx, jofogas, hardverapró kilőve...vagy már eladta a hirdető, vagy kamus. Azért köszi! Ha ezenkívül valakinek van tippje, azt megköszönöm.
-
akosar
tag
válasz
donjohnson #3850 üzenetére
Köszi,ő nem válaszol napok óta...
-
akosar
tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan oldalt, ahol Nexus 7 (2013) 16 GB WIFI beszerezhető 45.000 Ft körül? Illetve fontos lenne, hogy a garancia is érvényesíthető legyen itthon is.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BMW topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest