- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dogi01
aktív tag
-
dogi01
aktív tag
válasz
dobolson #2967 üzenetére
Én is 5x-ről jöttem. Jó árban el tudtam adni az 5x-et és jó árban meg tudtam venni a 6p-t.
Nem volt rossz döntés de az 5x nem volt rosszabb telefon. Előnyeire szól a kisebb kijelző, kisebb súly (előlap/kijelző arány mint a kettőnél elég rossz). Nekem sokkal jobban működött az ujjlenyomat olvasó is 5X-n.
6p iszonyat nagy viszont a hangszóró fényévekkel jobb, de mivel zenét úgy is fülhallgatóval vagy hangszóróval hallgatok így nem volt fontos. Amoled kijelző miatt ez sokkal jobb, de 2k 1080p közötti különbség nem számottevő. Akku jobb 6p-n. Nyilván a fém is van akinek jobban bejön. Nekem eléggé melegszik, de kibírható.
Sebességbeli különbséget én nem tapasztaltam észrevehető modon.
Nem létfontosságú a csere szerintem még. Nyilvan későbbi frissítésekkel arányaiban jobb lesz a 6p mint az 5x. -
cuebler
senior tag
válasz
dobolson #2965 üzenetére
sajnálom, erre nem tudok válaszolni. az irodában, otthon és a kocsiban is van töltőm, ritkán hagyom 50% alá esni a töltést (sosem lehet tudni alapon). én biztos inkább a 6p-t válaszanám, mint egy plusz táblagépet, főleg, hogy ritka még az usb-c-ről tölthető tábla, ergo mindenhová két töltővel indulhatsz. igazából most is egymás mellé rakosgattam a két gépet, a tetején kb 7-8 mm, oldalt pedig 5-6 mm az, amivel nagyobbnak látszik a képernyő. ennyiért viszont kicsit soknak tűnik a két eszköz közötti áreltérés
bár még így is olcsóbb lehet, mint egy plusz táblagép (az imént rendeltünk egy 10"-os samut 60k-ért).
-
cuebler
senior tag
válasz
dobolson #2961 üzenetére
hát ja. váltottam, de a prémiumabb kinézetet és a kissé nagyobb képernyőt leszámítva nem érzem, hogy más pluszt nyújtana. a +1gb nem is igazán érződik, számomra az 5x memóriakezelése is megfelelő volt - kicsit olyan érzésem van, csak ügyesen "zsonglőrködik" a memóriával, folyamatosan 200-300 mb szabad memóriám volt ugyan, de mindig működött.
a 6p-t jobban megnézik, kisebbek az illesztési hézagok.
mást nem is igazán tudok felhozni, felhasználó vagyok, nem tesztelő. amúgy meg azt kérted, hogy életem három legjobb telefonjából kettőt hasonlítsak össze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- iPhone topik
- Windows 11
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest