-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vpeter81
csendes újonc
Hát
jó volt a link
Sikerült az Enroll
1. elindult az Android N letöltése.. ( sikeres )
2. elindult a Rendszertelepítés ( sikeres )Majd miután újraindult .. csak a Google felirat látszik.. semmi több nem tölt tovább..
Bekapcs + Hangerő le..
- Fastboot
- Recovery
- Factory reset
- simlock
- image crc
- show barcode
- ram testCsináltam egy Factory resetet.. újra boot.. felugrik hogy Törlés.. ( sikeres ) ment 15 percig
Majd miután újraindult.. csak a Google felirat látszik .. semmi több nem tölt tovább..
Fastboot -ot is próbáltam.. semm
valami egyéb ötlet ?
-
jacis
nagyúr
-
arn
félisten
par napos tapasztalat: a hetvegen otthon nem volt semmi gond, egyketszer nem volt jel, de parhuzamosan felraktam a nexus5re (masik kartya es szolgaltato), ott is hasonlo volt. szerintem ez normal.
viszont a munkahelyen megint azon kaptam, hogy nincs jel. tobb adotorony is volt erosebb jellel, de nem csatlakozott at azokra, csak ha kibe kapcsoltam a repulomodot. sajnos fogalmam nincs hogyan mukodnek ezek az adotornyok, de vmikor otot lat, vmikor meg csak egyet (azonos hely).
szoval nem egyertelmuen a telo hibaja, de azert fura, ahogy mukodik. nincs normalis lefedettseg?
-
Den Hadnagy
senior tag
Nem kizárt, hogy nem pontosan emlékeztem arra, amit a fórumtárs írt - ha mindenképpen ezen akartok lovagolni.
Itt van, meg lehet kérdezni, nekem annyi maradt meg, hogy nem mai darab a telója, mégsem égett be neki.
Szerk.: kikerestem, olyan hatlmasat nem tévedtem, azt gondolom...
"Több mint egy éves a készülékem, igaz nálam csak fél éve van de nyúzom keményen. Általában 70-80% a fényerő. Semmi baja a kijelzőmnek."
-
NTonee
veterán
Az, és? Nem emlékszem, hogy mikor volt stabil rom a telefonomon utoljára. Láttál tőlem akár egyetlen panaszt is? Xda-ról telepítek romokat. van ott egyáltalán olyan, hogy stabil rom?
szerk: de, emlékszem. Akkor volt stabil(nak nevezett) rom nálam, mikor kb 10percre felraktam a stock-ot 6.0-ra frissítéskor. -
s3nsitivity
addikt
Miért a launchernél törölje ha kamera?
A kamerának a defaultját kéne de ha nem ismerte fel a manualt mint potenciális default akkor ez se segít, viszont ha letölt egy olyat amit felismeri akkor bekerül a listába minden camera app.Én GCamerát ha nem akarok állítgatni, az összefoglalóban lévő képeket meg Manual -al csináltam.
-
rankesz
veterán
Hát, fucktory-ból egyelőre elég volt, most is csak azért tettem ujra a telót mert a kajak regi rom ami rajta volt már fc-zett ha a helymeghatározás be volt kapcsolva, 2 mp-enként jött a hiba ablak amit le kellett okézni, kicsit cink volt tegnap mikor egy utcát lellett a sötétben megtalálni.
este új rom, majd arra xposed, és a GravityBox nem akart működni, Kapott egy restartot a telefon, erre nem volt kép, csak néha néha felvillanva. persze mindez éjjel egykor, mikor már feküdni készültem. Reggelre mondjuk kifundáltam hogy lehet helyrerakni fr nélkül : recovery-ben felmásoltam a remove xposed zip-et, majd azt futtatva rendbejött a kép -
Den Hadnagy
senior tag
A Viperre kíváncsi vagyok. Azt, hogy sokat dob, úgy kell elképzelni, mint ahogyan az EQ kiszínezi a zene hangját? Csak azért kérdem, mert nem vagyok EQ párti (nem gondolom, hogy jóféle fülessel szükség lenne arra, hogy okosabb legyek a hangmérnököknél) - de ha másról van szó, akkor érdekel. Leírnád kicsit részletesebben? Köszi!
DH
-
rollerk
tag
De milyen Appal kezeled ezeket a funkciókat?
Alapból a Pure rom tudja ennek a felét egyébként. De köszi a választ, tényleg csak próbálom átlátni hogy miért jó ez a kernel a Pure mellet.
Engem ami zavar, hogy a ketkoppos ébresztés összevissza működik.. Erről tapasztalat, vélemény? -
zsirfecske
addikt
én ezt vettem, nekem nem csúszik vele. viszont nehezen beszerezhető = drága.
Krisztián:
nekem 1.8 A lg töltővel 1100 mA volt a max. -
zsirfecske
addikt
persze, de nexus 7 még nem támogatott quick charge-ot, ott csak nagy amperrel etetted mert a nagy akksi úgy volt belőve gondolom. de amúgy hiába töltesz 2A töltővel, a legtöbb eszköz csak fix amperig vesz fel hardverből. nexus 5-nél ez olyan 1.2 A volt, moto g-nél állítólag 1.5 A is lehetett ez a csúcs amiről én tudok.
a quick charge lényege pont a fesz, hogy töltöttségtől függően variálja a feszt és így elvileg figyel az akksi kímélésére is.
-
vasek
csendes tag
5.1.1-et írt de azóta megint talált valami 23 megásat amit épp telepít
szerk:
Na előbb beszéltem mint kellett volna, most így 4. vagy 5. alkalomra dobta fel a 6.0 verziót. Akkor ezekszerint megoldódott a dolog, tárgytalan, csak meglepődtem hogy 1 órája már nyomkodom frissítésről frissítésre azt hittem baj van. Rendesen felmelegítette szegényt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- PlayStation 5
- Escape from Tarkov
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest