-
Mobilarena
MOTOROLA NEXUS 6
KÉRDEZÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheDragon007
senior tag
nekem a 7 ota zuhant meg az uzemido, lagzik, stb... epp mint egy nem nexus andorid. korabban tobb honapos uptimejaim is voltak, most parnaponta ujra kell inditani, vagy appcache torles, stb
Szintúgy. Májusban lesz 2 éve a nexus6. Gondolom az üzemidő romlás normális ennyi idő után. Viszont nekem már nagyon régóta kikapcsolgat lemerült akksit jelezve mikor nem töltőn lóg. Próbáltam stock rendszerrel,CMel, most pedig Nitrogen OSszel. 80% alatt (70, 60, 50% töltöttség) csak idő kérdése mikor jön ez elő, de volt már 80%nál is. Úgyhogy a nap nagy részében töltőm hagyom mert játszok+dolgozok rajta.
Próbáltam rákeresni itt de nem találtam hasonlót. XDAn javasolták egy logfájl törlését (megtörtént, nem segít). Ötlet hogy mi okozhatja? -
Tibro5
senior tag
a beta-ra már nincs értelme bejelentkezni, az csak gátolja hogy megkapjad a frissitéseket.
töltsd le az otát az alábbi linkről és sideload-dal telepítsd, ugyanaz a végeredmény mintha megkapnád a googletől és bot egyszerű.
mostmár sdk-t se kell telepíteni a pcre mert van külön adb, fastboot csomag (platform-tools) -
sqpp
őstag
Szerintem arra gondolt, hogy így lehet hogy meg tudod checkolni, hogy lehet akkor a jelerősség mérővel van gond, vagy hasonló. De mindig jobb ha több oldalról nézel meg egy hibát, így láthatod, hogy tényleg mi okozza azt. De a különböző appok többet is szoktak mutatni, ezért is jobb.
-
zsirfecske
addikt
én nemrég váltottam upc mobilra (vodafone), első héten dobálta meg összevissza váltakozott a kijelzés, de azóta semmi gond. 99% hogy szolgáltató reszelt valamit éppen csak elhúzódott kicsit mert előtte valódi vodafone-on sosem volt semmi ilyen gond. mindkettő 6.0 alatti tapasztalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Chrome
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged