-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Èdes hàrmas
horvathkrisz: Nem tudom, mi a bajod, nem bàntottam egy szòval sem a rendszert vagy a guglit, de igenis a nexus tulajok azok föleg, akik "tesztelik" az ùjìtàsokat. Pl. Alma lehet, hogy lassabban frissìt, kevésbé is mernek virtuòzkodni az ùjìtàsokkal. Viszont soha nem jutott eszembe se nekem, se a pàromnak szifont venni, az összehasonlìtàsok sem érdekelek. Ugyhogy hiàba véded, mert nem szidtam a droidot.
-
metal01
őstag
Én tavaly vettem az N5-öt a Telenornál. 60k volt előfizuval. 2 év garral. Az még elfogadható volt. Nagyon kíváncsi leszek, hogy ezt mennyiért fogják nyomatni, ha egyáltalán beveszik a készülékeik közé MO-n. A 16 giga kicsit már kevés. De megvagyok annyival most is. De lehetne 32. Az akku elég változó nálam. Van amikor 2-2,5 óra a SOT, van amikor 5,5 óra mint tegnap. Egy nagyobb akku elférne, tény...
Szerk.: Vannak azért alternatívák. Kevesebb zsozsó és "kicsit" nagyobb tudású teló. Itt már mindegy, hogy Telenor vagy nem.
-
Cata-rol mar hallottam korabban, mennyire stabil jelenleg? Szeretem a custom romokat, de nem akarok hetente romolgatni, inkabb a plusz funkciok miatt raknam fel es jo lenne ha "mukodne"
Ergo nem dobalna el a kamerat, nem kene ujrainditgatnom a behalt power gomb miatt stb stb ...
-
metal01
őstag
Megvárom az első végleges stabilt és teszek egy próbát. Remélem hozza majd azt a szintet mint az 5.1.1 stabil buildjei. A Cata a legjobb custom szvsz. Próbáltam sokat, de mindnek volt baja. A Cata-t amióta feltettem csak használom a telefont és nincs nyűg.
Tényleg, az Euphoriaval (volt Mahdi) mi újság vajon?
-
thesound
addikt
Nektek szokott a telefon megfagyni? Vagyis nem fagy le, de olyan lassú lesz, hogy nem lehet semmit csinálni, csak a restart segít a bekapcsoló gomb nyomvatartásával. Chrome többször (az android dev-es oldalán) és a Hearthstone produkálta eddig.
Biztos memory leak
, csak mostmár megnézni sem lehet.
-
TTTotya
senior tag
+1 Nekem sem volt volt soha gondom a toolkit-tel, teljesen egyértelmű a használata + felhasználó barátabb a felület. Mondjuk nekem lehet, hogy azért volt könnyebb dolgom vele, mert már elég sok előzetes tapasztalatom van a főzött ROM-ok és azok cseréje terén.... nem tudom újként, milyen vele "dolgozni"...
-
Dottore
addikt
Neked nem, de a toolkittel alapvetően az a"baj", hogy van választási lehetőséged. Látszólag a parancssor bonyolult, holott ezerszer bolond biztosabb, mert ugye ahol lehet opciókat választani, ott választanak is. Szóval aki ért hozzá annak mindegy mivel csinálja, de problémát parancsorral ritkán okoznak.
-
aizen92
addikt
én tudom miért fogyaszt a wifi.
Amikor megtörténik a telepítés van a Varázslóban egy olyan beállítási lehetőség hogy " engedélyezi az alkalmazásoknak, hogy a háttérben is keressenek wifi jelet, amikor ki van kapcsolva a wifi?" - igen jól érted. Kikapcsolt wifi mellett is keresik az appok az elérhető hálózatokat.....
valami ilyesmi.... csak úgy kamilláztam, hogy wtf?
Én ezt kilőttem ezt az opciót, nekem nem is első fogyasztóként van a Wifi.Szóval nagyon részletesen végig kéne olvasni az első telepítéskor milyen funkciókat engedélyezünk.....
ne next-next-next casualként nyomogassátok végig.
Illetve ezen kívül még van egy csomó használati statisztikás, gps-es szar, ami kikapcsolt állapotban is zabálhat.
Olvassatok és ne nexteljetek végig! -
YAS-dude
őstag
Atl4ntis szerint ennyire beta:
"Known issues:
AROMA: removing TTS cause Setup Wizard error.
AROMA: some disabled apps are installed anyway.
Speaker proximity not working.
Volume skipping music tracks on press instead of longpress.
Sometimes double clock is appearing.
Sometimes voice assist shortcut icon is replaced by phone one.
Longpress stats tile brings up unexpected results as service monitor has been removed in MM.
Rotation tile icon doesn't show as landscape when in landscape.
NFC tile under certain circumstances may not work.
Disable / force headsup dependency issues. " -
LógaGéza
veterán
Ők írták, én csak összefoglaltam
Azért valljuk be, az eddigi találgatások közül eddig ez a legkonkrétabb.
G4bi89
Igen, én is ettől tartok, a 820 mindenben egy nagy fejlődés lesz a hírek szerint, de szerintem tartania kell magát a Googlenak egy roadmaphoz, és nem engedheti meg magának, hogy megvárja a debutálását.
Igen, az lesz mint a G2-N5 párosnál, csak G4-N?... Ott is megcsinálták, itt miért ne?
Akksira meg azt mondták, hogy ez fér be 5,2'' alá. OnePlusnál is 5,5 kellett a nagyobb akksihoz... Mondjuk a Moto X Playnél a 5,5"-hoz 3630mAh társul, ez alapján itt is megoldható lett volna a minimum 3000mAh. De hát nem vagyunk mérnökök (én legalábbis biztos nem), de tuti van valami cool magyarázat erre -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest