- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
Régen volt egy olyan beállítás, hogy csak a telefonszámosokat mutassa, de most nem találtam. (Mondjuk az másik telefonon volt, szóval lehet, hogy nem echte Google app.)
Én azt csináltam, hogy a sz.gépen a Google címtárban hozzárendeltem egy címkét az összes telefonszámos névjegyzékhez, és a telefonon erre a címkére szűrök. Egyszer kell ezt megcsinálni, utána meg arra figyelni, hogy ha új névjegyet veszel fel, ez a címke is be legyen pipálva. -
( V )
veterán
- mire való a BusyBox?
csak magamat tudom ismételni: a root bináris parancskészlete ami nélkül a SuperSU nem fog működni.- miért jobb más kernelt(pl.Franco-t) használni stock helyett?
nem mindig feltétlenül jobb, de kerneltől függően sokkal több lehetősége van az embernek belenyúlni a rendszerbe elemi szinten: CPU / GPU szabályozás (feszültség, terhelés, áramfelvétel stb.), kijelző színhő szabályozás, egyéb perifériás extrák (lp exFat support, fast charge, képersző koppintós felébresztés) stb. -
egy23
csendes tag
Ahogy nézem még nincs stabil 4.4.4 (se 4.4.3 és már nem is lesz). Csak az unoffical 4.4.4 van ami hogy mennyire stabil csak akkor derül ki miután már felraktad. Addonkból válassz szíved szerint mennyi előtelpített google alkalmazás kell. Értelemszerűen a minimal csomagban kevesebb google alkalmazás van, nem mintha baj lenne mert szinte az összes google alkalmazás letölthető play store-ból. Hogy camera fix kell-e nem tudom. Ha nem megy a kamera akkor gondolom kell ha meg megy akkor nem. Az ne zavarjon meg hogy a google alkalmazás csomag nevében 4.4.3 szerepel. Olyan óriási mértékű változás nincs 4.4.4 ben hogy ne lenne jó a 4.4.3 google csomag.
-
G4bi89
senior tag
Nem raktál fel véletlen valami kamera módot ? (xda-ról például de itt is volt linkelve) Jó pár hsz.-el feljebb mikor linkelted akkor ott hasal el az OTA.
------Visszaolvastam vagy 200 kommentet és látom vannak zavarok a fejekben.
- Tehát OTA update mindenképpen meg jön pár hét alatt rott,gb,xposed nyitott BL mellett is. Más kérdés, hogy miután letöltöttétek nem megy fel.
- CWM és TWRP mellett szintén nem fog települni, csak a gyári recovery-t szereti. Kivéve az a zip ami itt linkelve volt. (jóval feljebb)
- GB és MXplayer is fut már 4.4.3 alatt.Legegyszerűbb szerintem factory image -ből felrakni majd parancssorból flashelni egy custom recovery-t. Utána restart és jöhet a SuperSU.zip talán 1.98 -as ami már jó 4.4.3 -ra.
-
slice14
veterán
Simán felmásolom gépre, usb-vel vagy ftp-n keresztül.
Én igazából a Music mappát és a Titanium Backup mappát mentem le ilyenkor, mert a többi az nem fontos számomra. És a többi úgyis már gépen van. Itt pl az alarms, notifications, ringtones mappákra gondolok. Ja meg a DCM mappa, de azmeg nekem a G+ra szinkronizálódik.
-
Scooter74
őstag
Ha szint akarsz kalibrálni akkor nem kell az FKU elég neked a Playröl letölteni a következő appot:
Ezzel is tudsz szineket kalibrálni és ingyenes app.
Mondjuk én az FKU-t megvásároltam franco szülinapján mert akkor le akciózta. -
huan
őstag
Nektek működik az FKU-színbeállítás?
-
( V )
veterán
itt [link] is kérdezted?
-
mmarta
senior tag
Nálam nem okozott ilyen változást, minden maradt a régiben.
Viszont van egy gondom, de nem a franco kernelével, hanem a Slimkatnél is csinálja a következőt:
megnézek egy videót a Youtube-on, majd megnyomom a vissza gombot és bekapcsol a zseblámpa. Slim és Franco kernel alatt egyaránt csinálja, de véletlenszerűen előfordul más appoknál a visszalépés (gomb megnyomása) során is.
Mi lehet a baja? Most kitöröltem a zseblámpát, mert a múltkor is bekapcsolt a zsebemben és mire észrevettem leszívta rendesen az aksit. -
huan
őstag
A Nandroid Backup a TWRP backupja mindenről?
Melyik Slimet tettétek fel?
Slim-hammerhead-4.4.2.build.3-OFFICIAL-3080 vagy
Slim-hammerhead-4.4.2.build.3.2-WEEKLY-3116 ? -
lord.lakli
őstag
Sajna akkor igaz, hogy a tömörítés nem tömörít. Nem is tudna tömöríteni. A handcent úgy oldja meg, hogy nem zavarja az ékezetes betű, de küldés közben átalakítja a szabványos karakterekre, hogy ne kelljen UTF-8 formátumú SMS-t küldeni, így a 160 karakter az 160 karakter lesz.
-
trance89
őstag
azért a Textra SMS-t se hagyjuk ki, egyszerű de nagyszerű
-
rjg
őstag
-
Daniel Alves
őstag
Nálam fontos tényező design így ő lenne a kiválasztott!
Nillkin Magic Disk Qi Compact Wireless Charging Pad -
( V )
veterán
nyilván aki nem tud angolul (szvsz 2014-ben az már szinte ciki) és/vagy nem tudja mire való ill mi az amit ki kell törölni, az ne használja, de speciel én jobb szeretem tudni mi az amit ki akar törölni egy ilyen app és alkalomadtán felülbírálni, mert mint ahogy ßrainiac is írta lehet olyan is amiz nme biztos hogy szeretne a user.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Xbox tulajok OFF topicja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest