-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martinitius
tag
válasz
Shirko #55549 üzenetére
Kíváncsi vagyok, neked lesz-e ilyen wifi gondod, mint nekem. Továbbra sem tartom alkalmasnak napi használatra, az egyetlen pozitív változás, hogy nem merül annyira mint mikor felraktam, persze ettől függetlenül az akkuidő így is harmatgyenge egy mai akármilyen telefonhoz képest.
-
gabro0
őstag
válasz
Shirko #55514 üzenetére
Akkor egyedi probléma lenne? Gondolkoztam egyébként rajta, hogy még újkorában is túl jó akksiidőket produkált a teló a többiekéhez képest. Lehet azért, mert gyorsan túlmelegedett már akkor is és hamar visszavette az órajelet. Alapbeállításon 60°C-nál kezd el throttlingolni, nekem azt elég gyorsan el tudja érni. Most ahogy ezt a kommentet írom már érzem langyosodik. Pedig semmi extra, nem fut semmi a háttérben.
Ilyenkor le szoktam rakni hűlni a padlóra, 1-2 perc után érezhetően gyorsabb és úgy működik ahogy írod. Ha kint vagyok, zsebben úgy felmelegszik néha, hogy a feloldás se megy azonnal, hanem darabosan. Ti tényleg nem tapasztaltok ilyet?
-
vacs
veterán
válasz
Shirko #55466 üzenetére
fagyalllo-t keresd, talán tud segíteni!
Norbi887: Én soha nem szerettem a Lineage-et (szerintem kicsit túl van hypolva)!
Ajánlom helyette a Dirty Unicorns-t (v12.4-20180706-OFFICIAL) pico gapps-el!
Tökéletesen stabil, gyors és sokkal jobban testre szabható, mint a LOS! -
-
Martinitius
tag
-
Martinitius
tag
válasz
Shirko #55305 üzenetére
Én mindig törlöm a systemet is telepítés előtt. Most is töröltem, és egyből felment az unoff. Lineage 15.1 + gapps is hozzá. Eddig elégedett vagyok.
(#55304) ( V ) Én is így jártam szombaton... Az egyik N5-m kijelzője megrepedt. Bár nem ennyire csúnyán mint a tied, még azon a szinten van, hogy nem érdekel, és használom így (keresztben egy csíkban). Erre a telefonra szerintem már nem éri meg költeni.
-
ghost364
senior tag
válasz
Shirko #55286 üzenetére
A gyári romban érdekesen működik a LED.
A telefont meg kapd szét: a hátlapot nem nagy ügy lepattintani, utána pedig kicsavarozod a midframet, az alaplapon meg keresd meg az előlapi kamera csatlakozóját (nem nehéz megtalálni), és húzd ki meg vissza. Ha így sem lesz jó akkor, 10-12$ aliexpressen a kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Trollok komolyan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest