- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
Zárzorró #34259 üzenetére
Nekem is az EU van meg, és külön kellett a térképeket külön "frissíteni". Minden jól ment, kivéve Németországot kellet másodjára újra megpróbálnom, de ha nálad is volt hasonló, akkor ez a Navigon hibája ezek szerint.
Ilyen problémája akkor nem volt senkinek valamilyen alkalmazásnál?
-
peternac
tag
válasz
Zárzorró #19367 üzenetére
Hát jah, azért csaptam le rá gyorsan.
Igazából egy TYLT VU-t szerettem volna. Még a 49USD-t is kiadtam volna érte, de +40USD volt rá a szállítás Mo-ra, amíg: idézet az oldalról: Free Shipping in the US.
Sajnos mindenhol ez van, pl. Amazonon a legtöbb dolog másnapra odaér ingyér' az USA-ba meg a UK-be. Mi magyarok meg kapjuk be. -
Worlon83
aktív tag
-
Pompi
nagyúr
válasz
Zárzorró #19368 üzenetére
A TV-t, a hűtőt nem viszed magaddal sehova, nincs kitéve fizikai hatásoknak. Az autót nem lehet egyszerűen és esztétikusan védeni, illetve annyiba kerülne, hogy nem éri meg kb. A telefonra meg a telefon árának a töredékért tudsz akár esztétikus (de van akinek ez sem számít) védelmet biztosítani. Sztem nem kell ezt túlragozni. Van aki fóliázik - tokozik és van aki nem, de ezen értetlenkedni...
-
Pompi
nagyúr
válasz
Zárzorró #19362 üzenetére
Nekem a hátlapon van XtremeGuard fólia. Szerintem egyáltalán nem ront az esztétikai élményen (de meg lehet nézni). Ellenben biztosabb a fogása, és nem csúszkál a sík felületeken.
-
atike
nagyúr
válasz
Zárzorró #19362 üzenetére
Ez egy nagyobb értékű telefon még ma is... ha használod, zsebben hordod azért nem kell neki sok idő, hogy karcos legyen. GG ellenére... És egy fóliát sokkal egyszerűbb eladás előtt cserélni rajta (vagy csak egyszerűen levenni), mint bukni a "karcossága" miatt 10-15-20 ezret...
Engem azért szóltak meg a kollegák, hogy ilyen telefonom van és zsebben hordom?! Mondom használni vettem, nem a vitrinbe...
(az autós példádra reagálva meg autóra is van kavicsfelverődés-gátló, sőt védőfólia is...
)
-
peternac
tag
válasz
Zárzorró #19281 üzenetére
Nokia Fatboy=Nokia wireless charging plate+Fatboy babzsák
előnyök:
- szép színes
- anyaghasználat, dizájn okés
- minőséginek néz ki, és az is (pl. nem olyan, mint ránézésre egy-két kínai Qi töltő)
- diszkrét LED visszajelzés, nem csipog
- keresztbe, hosszába, nem pontosan rárakva is tölti a telefont (nem kell centizgetni)
hátrányok:
- nekem a táp serceg/sípol magas frekin, ha be van dugva a 220-ba (az tök mindegy, hogy tölti-e a telefont, vagy sem)
nem zavaró, nem hangos, este el tudtam tőle aludni (kb. 1 méterre van a fejemtől az éjjeli szekrényen), de reggel a csendben hallottam...(a Telenor-os Nexus 4-hez kapott gyári töltőm egyáltalán nem serceg, az USA-ból behozott Nexus 7 töltője nagyon hangosan csiripelt, ha feltöltött tablet volt rádugva)
- lassabban tölt, mint a gyári töltője (legalább is én így vettem észre eddig)
- jobban melegszik talán, mint vezetékes töltés közbenSzóval vegyes érzelmek, de nem vártam sokkal többet tőle (a sercegéstől tartottam egyedül).
Pár észrevétel még, ezek nem tudom, hogy by design, vagy csak az enyém rosszalkodik:
- a töltőre ráhelyezésekor a Nexus 4-en háromszor "megszakad" az elején a töltés, majd utána beáll (mindig háromszor, szóval valszeg direkt van így)
- sokat játszogattam vele: levettem a töltőről, vissza stb., és pár ilyen alkalommal a visszarakáskor hol a Facebook-ot indította el és valami menübe is belemászott ott, hol a Battle.net autentikátort stb. (ezek mind kint vannak a kezdőképernyőn..., azóta ezt nem csinálta, nem tudom ezt mire vélni, de nem én nyomtam be véletlenül, ebben biztos vagyok)És a végére egy kérdés: ha már feltöltött a telefon, akkor is rajta lehet hagyni a töltőn? Vagy érdemes levenni? Elvileg kikapcsolja ilyenkor a töltést, én úgy láttam a LED alapján. Ja, és még egy infó: nekem kb. 98%-ig töltötte fel max. az akksit.
-
twine
veterán
válasz
Zárzorró #19183 üzenetére
Nem is akartam én "vitát" generálni ezzel,,,,azért is írtam mindenki úgy használja ahogy akarja,,az ő pénze, és felelősége,,,
De mondjuk mikor havernak sok éve eladtam egy akkor közel 50 rongyos Bt. GPS-t, és tönkrement, mert az állat szinte fixre kiragasztotta a műszerfalra a fekete vevőt,,akkor azért nem voltam olyan boldog,,,hogy el kellet magyaráznom, hogy .......................................mert még majdnem én voltam a szemét, hogy fél évvel az adásvétel után tönkrement a cucc...
Na szóval,,,aki akarja használja a szélvédő mögött, ráadásul tartóban, töltés közben, amitől a hátlap nem is szellőzik,,,(bár erre is kitér a kézikönyv-*töltés közben jól szellőző helyen legyen,,,)
-
peternac
tag
válasz
Zárzorró #19128 üzenetére
Én ezt a Nokia Fatboy-t szereztem most be Vaterán, este megyek érte. Holnap írok majd pár sort róla.
Én is úgy voltam vele, hogy inkább költök rá egy kicsit többet, de legyen "márkás" kínai -
Worlon83
aktív tag
válasz
Zárzorró #19137 üzenetére
Rossz hírem van neked, minden töltő kinában vagy a környékén készül. Nokia és samsung is. Viszont ha vissza olvasol láthatód, hogy többen rendeltük már kintről a hazai ár feléért. Gyorsan megjött és kiválóan működik. Gyorsabban tölt, mint ha gépen át töltenéd.
Dergander: így születnek a marhaságok, amiket holnap már hírként olvasunk...
-
--Rawlings--
tag
válasz
Zárzorró #16489 üzenetére
Nekem is volt már mindenféle telefonom, abban bíztam, hogy az S3 lesz az utolsó, de tévedtem. Sajnos ez se az igazi. Én is gondoltam h nehéz lesz az amoled után "visszalépni" vagy inkább megszokni a jobbat. Leginkább az audió minősége a lényeg nekem.
Leginkább a gyári android és a gyors updatekre vágyom!!
-
FearTomi
őstag
válasz
Zárzorró #16058 üzenetére
Isten hozott
Na még egy kérdés, döntöttem, nem szarakodom custom romokkal, csak rootolom a telot, nekem bőven elég lesz az is. Utána néztem a neten, hogy van-e olyan rootolási folyamat, ami nem törli a data-t a telefonról és találtam egy pár lehetőséget, de azok nagyon sufni módszerek voltak és nem bízom benne. A Nexus toolkit törli a data-t rootolásnál?
-
atike
nagyúr
válasz
Zárzorró #15617 üzenetére
Nekem Nexus 4 van, munkatársam One X-et vett. Előbb ő vette, én csak egy jó hónapra rá. Addig tátottam a szám a One X-re, mondom de komoly, de nagy, de gyors... De mindig is Nexus 4-et akartam. Megvettem, nagyon, de nagyon nem bántam meg...
Munkatárs odajön hozzám hogy hadd nyomogassa már meg... Hümmög közben. Visszaadja... "Basszus, ez kik*rt gyors... Nem sikerült megakasztani... Nem cserélem el vele...?"
Szóval szerintem (is) nagyon jó vétel a One X-el szemben is.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Zárzorró #15617 üzenetére
Volt szerencsém a One X-hez kb. 1 hétig. Jó telefon, hibát nem találtam benne, nem indult újra, jól látható volt a kijelző napsütésben is, illetve a hangminőség is megfelelő volt hívás közben. De az a fránya 1GB RAM + Sense páros megöli a felhasználói élményt és a jövőbeni frissítéseket is.
A Nexusnál ilyen gondod nem lesz, megéri a váltás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asztalos klub
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café