- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsoltike
csendes tag
A biztosíték nagysága csak egy példa volt arra, hogy az is pont annyira befolyásolja egy átlagos háztartási fogyasztón átfolyó áram erősségét, mint a Nexus 4 töltőáramát az hogy éppen mekkora teljesítményű töltővel töltjük. Vagyis semennyire. Ha még ezek után sem érted hogy mit írtam, akkor legfeljebb privátban megbeszélhetjük, mert itt a téma: [Re:] Google Nexus 4 - a zselés álmok netovábbja.
-
z123456789
addikt
Annyi kérdés van itt a szolgáltatókkal kapcsolatban.
Pannonnal kapcsolatban keressétek nyugodtan ezt a felhasználót.
Tity
Bármire fog tudni válaszolni a szolgáltatóval kapcsolatban mivel ott dolgozik.
Merem ajánlani.Közeli ismerös.(#25330) Atish19
èn pl gsmpalotáról vettem.Már a második telefonom tölük. -
Integra
titán
azt szeretném megoldani titanium-mal, hogy egyes alkalmazások mentéseit és beállításait kitudjam menteni. pl acar pro-nak az autók-motorok adatait, history-ját, fotmob pro-nak a liga beállításait, msecure adatait etc etc etc.
tehát a porgramot magát nem akarom lementeni, úgyis letölti a play-ből automatikusan. -
icons
addikt
Wow, valóban, köszönöm a felvilágosítát
Eddig jelentéktelenebb országnak tituláltam, azt hiszem, pár fontos tényt nem vettem figyelembe. Az pedig önmagábam elképesztő, hogy kb annyi profi SC játékos van abban az országban, mint a világ többi részén (hogyha a bajnokságokat nézzük, akkor több is
)
(#25358) Zeze94
Én is egy Nexus 5-re pályázom. Amennyiben 300 ajró körül lehet majd kapni, veszek egyet, ha 350 lesz a legolcsóbb, akkor átgondolom még(#25359) madoxx
Mint ilyen témában műveletlen, JPÉ-vel azt mondanám, hogy akár már most is kint lehetnek, és cserekészülékként landolhattak pár felhasználónál.(#25364) rankesz
Való igaz: Gordon House, Barrow Street, Dublin 4 IE
Ami azért is vicces, mert ott Wiki szerint nem elérhető a Nexus 4 -
icons
addikt
Nem, mert UK az négy ország
Engem egyébként Dél-Korea lepett meg nagyon (meg az EUs országok száma is persze), oké, hogy amcsibarát, de egyébként nem hiszem, hogy benne van a top 9 országban (amiben Kína és oroszország nincs. Azt hiszem, nem a gazdasági szempontok domináltak
)
(#25354) Zeze94
Akár a bolt, ahol vette is biztosíthat a garanciát rá. Amennyiben nem a Google Play Store vagy mi a fenéből van közvetlenül, akkor ez a lehetőség áll fenn tudtom szerint.
Egyébként az első hszben is van infó erről, és azt állítja, amit az előbb én is. A Play-ről pedig itt egy értelmes hsz! -
Integra
titán
exdialer pro key
amúgy ha lejjebb scrollozol, szinte mindig ott van a licensz is hozzá
én anno még exDialer Donation Pack néven vettem 29 hongkongi dollárért. 2012 október, most néztem vissza.a missed calls- takarításához amúgy rootolt kell legyen a teló és akkor mehet hozzá a missed calls plugin, gyönyörűen működik.
ics dark theme-mel használom.mod:
most számolom, teljes áron vettemnem érdekel, legjobb dialer, egy pillanatig sem bánom, minden jó alkalmazást megveszek, ez a legkevesebb amivel a fejlesztőket támogatni lehet. egy korsó sör ára.
-
Pompi
nagyúr
Hát ha nem is kereskedelmi forgalomban, de szerintem biztos. Azért elég infantilis cég a Google bizonyos dolgokban (lásd pl. a verziós szoborpark).
Sokáig nem is kellett keresni:
Google Android KitKat hands-on, literally
-
orrlyuk
aktív tag
A Nexus 4 ebben is az első:
Megmondták, mitől kóser egy mobilNyilván ezért kapkodták el mindenhol...
-
Repülő módot képes root nélkül kapcsolni? Szinte biztos vagyok benne, hogy nem. Nekem az Automate It vállt be legjobban, ez sem tudja kapcsolni (4.2 óta semmi), de legalább szebb és sokkal több opció van benne. Mobilcella alapján is tud kapcsolgatni cuccokat.
-
dombila
őstag
Plusz még a Xiaomi készülékekre, amiken alapból az van.
És szerintem a fent linkelt listából minden Xiaomi (nem Xiaomi - Port) Rom is eredeti, mivel a MIUI-t a Xiaomi cég készíti.
-
KillBorn
senior tag
"Disable HW overlays" a beállítás neve andolul, elvileg semmi teljesítménynövelő hatása nincs, de egyes alkalmazások esetén kompatibilitási problémák léphetnek fel, szóval kikapcsolható ezek elkerülése végett. De ezt én is csak olvastam, ha nem jó, akkor nálam hozzáértőbbek javítsanak ki.
-
Lmh
őstag
És elég rá az 50megás adatcsomag? Gondolom ezt nektek nehéz megsaccolni, csak nem tudom, lehet nincs is semmi köze hozzá, hogy milyen telefonnal használom a netet, így is úgy is be kell tölteni az oldalt, mind1, hogy milyen telefonon teszi is azt. Max 3.5colon többet kell görgetni mint 4.5 colon.
Most próbálgatom nézni, hogy mennyibe kerül, hogyan lehet rendelni... Emléxem pár hónapja amikor legutóbb néztem, akkor azt írta ki a google playre, hogy az én országomból nem elérhető. Akkor megkértem egy németországban élő ismerőst, hogy nézzen rá nekem. Most beenged a google playre, meg a google/nexus4-re is de semmi infó, hogy lehetne kapni vagy, hogy mennyibe kerülne. Hogy állunk most ezzel?
Vagy még mindig hiánycikk?
Olvastam egy cikket, miszerint 249dollár a 16gigás ára, mert csökkentették 100 dollárral. Ez él még?
Ha vennék is, valószínűleg Németországba rendelném a kint élő ismerőshöz és ő hozná haza nekem. Úgy milyen áron érem most el?Elnézést a sok kérdésért!
Előre is köszi!
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Sebesség tekintetében már kiváló az Android, de úgy tűnik vannak még anomáliák... Mindenesetre lecseréltam a naptárat (DigiCal) és az ébresztőt (Alarm Clock+)... és akkor már az időjárás appot is (Eye in Sky, meglátjuk mennyire pontos).
Közben megjött a Magic Cube 7800, pofás darab, reméljük adja is a kapacitás nagy részét, ill. 10 munkanap alatt HK-ból ez a szilikon tok, semmi extra, de jól illeszkedik.
-
danielgalaxy
aktív tag
-
danielgalaxy
aktív tag
Egy S3-asom van, de ez valójában globális probléma az Androiddal 4.2 után:
https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=41166
Előtte egy 4.1.2 volt fent és az alap google play music + equalizer nevű appal brutál hangokat adott a masina, poweramp meg sem közelítette. Most hogy fent van a 4.2.2, halk, és erőtlen a zenelejátszás.
-
FearTomi
őstag
-
C.Brigante
veterán
fagyasztás (ill. disable) oldalról nincs különbség. A program az eltávolítás szempontjából segítség a stock rendszerrel szemben. (ugye a gyári dolgokat nem lehet leszedni)
Régebben sok dolgot leszedtem, ma márcsak fagyasztok, ezért maradt bennem a progi használata az évek során.ja igen, részemről nincs különbség a 2. app között, mindegy melyiket használod.
-
C.Brigante
veterán
inkább csak támpontokat mutatok mert mindenkinél más appok a szükségesek.
Romtoolbox-ot ajánlom erre, nagyon régóta csak azt használom fagyasztásra.
(inkább fagyassz mint törölj, tapasztalatból mondom, rendszereszközökre különösen figyelj, össze lehet rogyasztani a telefont nem megfelelő alkalmazás fagyasztásával.) -
kovsol
titán
Arra mondjuk jók ezek a felhős cuccok, hogy ha elmész hosszabb időre akkor a készített képeket, videókat fel tudod tölteni wifi-ről. Most már rengeteg étteremben van wifi. Vagy szállodában este feltölti az ember a készített képeket a felhőbe.
Mondjuk én arra is gondoltam, hogy átmásolni esetleg a tablet háttértárjára ha nincs wifi a közelben.
-
33as
senior tag
Ilyet vegyél jobban jársz (nekem is ilyen van) , hiszen ez gyári!
-
Mindegyik kínai így viselkedhet?
Ez jobban tetszik
igaz 4szer annyi, de hordozható
-
janosibaja
őstag
Én is a VIP-Phone-nál akartam vásárolni, s nekem is akkor derült ki, hogy az árösszehasonlító oldalon megjelent 87 ezer helyett 98 ezerbe kerül
.
Azt mondja a telefonba a manus, hogy kattintsak a Hálózat szóra, s akkor kiderül, hogy Vodafonos. Mi van?! Kártyafüggetlenről volt szó.
Ja, mondja van kártyafüggetlen 92-ért. És az ugye 16 GB-s kérdem, ahogy a honlapjukon van. Nem, csak 8 GB-os, a 16 GB-os 98 ezer, mondja. Óvatosan ezzel a céggel...Találtam egy másik boltot, ahol 88 ezer a 16 GB-os, egy év garival (az egy tizessel olcsóbb)
. Igaz, nincs kártyás fizetés, de az a legtöbb kis GSM boltból hiányzik.
-
pcnet
addikt
Nekem még Westeles SIMem van, valmi Motorola önvédelmi fegyverrel vettük a Nokia 3310 előtti időkben. GSM boltos kivágta és tökéletes. Picit bele vágott a chipbe, de mondta is, hogy no para, működni fog. Persze nem azt mondom, hogy inkább vágasd ha ingyen is cserélik, csak írtam, hogy vágható régi is.
Szponzor: Köszi, lesem Win megosztásos + ES File exploreres megoldást.
Noorbertt: emlékeim szerint adb sem ment fel, mert farmaroot.apk-val rootoltam. Utána Pőze leírása alapján már laptopon sikerült belőni adb-t, de gondoltam ha laposon megy minden, akkor asztali géppel nem kísérletezek tovább. Lehet mégis teszek egy próbát azzal is.
Köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xbox Series X|S
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged